Det här är Azets
 
 
 

Outsourcing och rådgivning inom ekonomi, lön & HR.

 

Ett nytt företag med en rik historia

Vi är specialister på att lösa våra kunders verksamhetskritiska uppgifter, som ekonomi, lön och HR, så kunderna kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter. På Azets kombinerar vi erfarenhet och expertis med moderna digitala lösningar. Med modern teknologi och expertrådgivning hjälper vi våra kunder att omvandla data till värdefulla insikter, arbeta smartare och fatta mer lönsamma beslut.

Våra tjänster

Man och kvinna läser rapport

Rådgivning och outsourcing av redovisning

Lägg över hela eller delar av er ekonomifunktion på oss. Vi vet hur den nya tidens ekonomifunktion bäst bedrivs för att möta de utmaningar som ekonomichefer tampas med. Med lång erfarenhet, moderna it-system, auktoriserade konsulter och bred expertis hjälper vi företag från olika branscher med allt inom ekonomi.

Läs mer

Två kvinnor framför dator

 Löneadministration uförd av auktoriserade lönekonsulter

Vi hjälper svenska och internationella företag med allt inom lön och HR i Norden. Azets har flest auktoriserade lönekonsulter i Sverige. Vi erbjuder löneadministration, rådgivning och outsourcing av hela HR- och lönefunktioner.

Läs mer

Kunder

20 000+
kunder

Antal anställda

Ca 3 000
anställda

Omsättning

2,4 mdr NOK
omsättning

Dokument

200 000
löneslippar/mån

CoZone kundportal

110 000
CoZone-användare

Kontor

80+ 
kontor

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss!

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.