Ett nytt företag med en rik historia

Vi är specialister på att lösa våra kunders verksamhetskritiska uppgifter, som ekonomi, lön och HR, så kunderna kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter. På Azets kombinerar vi erfarenhet och expertis med moderna digitala lösningar. Med modern teknologi och expertrådgivning hjälper vi våra kunder att omvandla data till värdefulla insikter, arbeta smartare och fatta mer lönsamma beslut.

Våra tjänster

Rådgivning och outsourcing av redovisning

Lägg över hela eller delar av er ekonomifunktion på oss. Vi vet hur den nya tidens ekonomifunktion bäst bedrivs för att möta de utmaningar som ekonomichefer tampas med. Med lång erfarenhet, moderna it-system, auktoriserade konsulter och bred expertis hjälper vi företag från olika branscher med allt inom ekonomi.

Läs mer

 Löneadministration uförd av auktoriserade lönekonsulter

Vi hjälper svenska och internationella företag med allt inom lön och HR i Norden. Azets har flest auktoriserade lönekonsulter i Sverige. Vi erbjuder löneadministration, rådgivning och outsourcing av hela HR- och lönefunktioner.

Läs mer

Vi finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland sedan 2002.


 

Kunder

22 000
kunder

 

 

Antal anställda

2 800
anställda

 

 

Omsättning

2 mdr SEK
omsättning

 

   
               
 

Löneslippar

200 000
löneslippar/mån

 

 

Antal användare

100 000
Azets Work-användare

 

 
Kontor

83 
kontor

   

"Detta är framtiden för redovisningsbranschen"

Den nordiska redovisningsbranschen genomgår grundläggande förändringar, främst drivna av ny teknik och hård konkurrens. Jag har tittat närmare på hur dessa förändringar påverkar BPO-industrin (Business Process Outsourcing) idag och imorgon – och hur både kunder och anställda kommer att möta nya möjligheter och utmaningar. 

Roar Wiik Andreassen, CEO i Azets

Läs hela artikeln på bloggen

Formulär

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss!

Nyhetsbrev