Det här är Azets
 
 
 

Outsourcing och rådgivning inom ekonomi, lön & HR.

Kontakta oss

 

Ett nytt företag med en rik historia

Vi är specialister på att lösa våra kunders verksamhetskritiska uppgifter, som ekonomi, lön och HR, så kunderna kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter. På Azets kombinerar vi erfarenhet och expertis med moderna digitala lösningar. Med modern teknologi och expertrådgivning hjälper vi våra kunder att omvandla data till värdefulla insikter, arbeta smartare och fatta mer lönsamma beslut.

Våra tjänster

Man och kvinna läser rapport

Rådgivning och outsourcing av redovisning

Lägg över hela eller delar av er ekonomifunktion på oss. Vi vet hur den nya tidens ekonomifunktion bäst bedrivs för att möta de utmaningar som ekonomichefer tampas med. Med lång erfarenhet, moderna it-system, auktoriserade konsulter och bred expertis hjälper vi företag från olika branscher med allt inom ekonomi.

Läs mer

Två kvinnor framför dator

 Löneadministration uförd av auktoriserade lönekonsulter

Vi hjälper svenska och internationella företag med allt inom lön och HR i Norden. Azets har flest auktoriserade lönekonsulter i Sverige. Vi erbjuder löneadministration, rådgivning och outsourcing av hela HR- och lönefunktioner.

Läs mer

Kunder

20 000+
kunder

Antal anställda

Ca 3 000
anställda

Omsättning

2,4 mdr NOK
omsättning

Dokument

200 000
löneslippar/mån

CoZone kundportal

110 000
CoZone-användare

Kontor

80+ 
kontor

CEO Azets

"Detta är framtiden för redovisningsbranschen"

Den nordiska redovisningsbranschen genomgår grundläggande förändringar, främst drivna av ny teknik och hård konkurrens. Jag har tittat närmare på hur dessa förändringar påverkar BPO-industrin (Business Process Outsourcing) idag och imorgon – och hur både kunder och anställda kommer att möta nya möjligheter och utmaningar. 

Roar Wiik Andreassen, CEO i Azets

Läs hela artikeln på bloggen

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss!

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Ja tack, jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar.

Jag är informerad om att jag kan läsa mer om hur Azets behandlar mina personuppgifter i Azets integritetspolicy. Jag kan när som helst göra ändringar i min prenumeration eller avprenumerera från kommunikation från Azets.