top banner image
 
 
 

Unga sinnen. Stora förändringar.

Vi presenterar stolt Azets 4 Kids, vårt helt egna initiativ för socialt ansvarstagande (CSR).

Azets 4 Kids stöder barn med de verktyg och resurser de behöver för att skapa en ljusare framtid för vår planet.

 

Azets4Kidsresized.png

 

Barn är grunden för Azets 4 Kids. De är framtiden och de förtjänar att tas på allvar. Det är barnen som kommer att möta de förödande konsekvenserna av klimatförändringar och miljöförstöring. 

Det här är några av de viktigaste skälen till att vi har byggt Azets 4 Kids inom tre områden: 

  • Hjälpa barnen
  • Hjälpa och rädda miljön 
  • Skapa fler och bättre utbildningsmöjligheter

Vårt sätt att vara ett ansvarsfullt företag

Azets 4 Kids är vårt sätt som företag att hantera socialt ansvar. Med Azets 4 Kids kommer vi att kunna göra skillnad och ha en positiv inverkan på samhället.

Barn är grunden för Azets 4 Kids

Barnen är framtiden och de förtjänar att tas på allvar. Men det är uppenbart att det också är de som står inför konsekvenserna av klimatförändringar och miljöförstöring.

Azets 4 Kids kommer att stödja barn med all slags utrustning och engagerande aktiviteter. Vad de än behöver för att trivas och uppnå sina förhoppningar och drömmar.

pic6.jpg

Vi stöttar Majblomman 2022 (2).png

Azets 4 Kids stöttar Majblomman 2022!

I samband med julen 2022 ville Azets 4 Kids hjälpa barnen och donationen gick till Majblomman i Sverige. Majblomman arbetar för att motverka barnfattigdom i Sverige och har gjort så i över 100 års tid. Azets4Kids valde Majblomman då för många barn i Sverige lever i barnfattigdom. Rädda barnen slår fast att 196 000 barn lever i barnfattigdom i Sverige 2022.

Vad gör Majblomman med pengarna som samlas in?

  • 47% går till kläder och skor
  • 22% till övrigt stöd
  • 21% till fritidsaktiviteter & utrustning
  • 10 % till sommarlovsaktiviteter

Utöver den donation som Azets 4 Kids gjorde ville vi underlätta för andra att stötta Majblommans viktiga arbete. Azets 4 Kids startade därför en insamling som alla var välkomna att donera till och sprida. 

Azets Plastic Pick-Up Day

Azets Plastic Pick-Up Day har skapats i samarbete med Azets 4 Kids och den internationella organisationen Plastic Oceans Europe. Mer än 7 000 Azets-anställda över hela Europa hjälpte till att städa sitt lokala område från plastföroreningar den 8 juni 2022 och 2023.

PlasticPickup2.jpg