Den moderna redovisningsbyrån - redovisningsbyråer i er stad
 
 
 

Den moderna redovisningsbyrån

Vi hjälper företag från olika branscher med allt inom ekonomi och lön.

 

Redovisningsbyrån med lång erfarenhet 

Azets är redovisningsbyrån med lång erfarenhet, moderna it-system, auktoriserade konsulter och bred expertis. Vi är en flexibel redovisningsbyrå som erbjuder en unik lösning skräddarsydd för just dig och ditt företag. Att ha oss som redovisningsbyrå innebär att du kan fokusera på din egen kärnverksamhet och samtidigt känna dig trygg med att vi löser ekonomiarbetet och att du får bästa möjliga skatterådgivning.

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala, men våra tjänster inom redovisning, ekonomi och lön köps av företag i hela landet samt internationellt. Totalt har vi 22 000 kunder och 2 800 anställda i Norden och behandlar bl.a. över 55.000 tidrapporter varje månad.

 

Man kan läsa sig till mycket. Men att prata med någon som vet är bättre.

Kontakta oss via formuläret så får du veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag. Du kan också ringa oss direkt på 010-457 50 16

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.

Se exempel på hur vi hjälper våra kunder med redovisning

||
||

En redovisningsbyrå som hjälper er med bokföring, årsbokslut och mycket mer

Som redovisningsbyrå kan vi erbjuda en mängd olika tjänster. Vi hjälper er bland annat med bokföring, årsbokslut och deklaration. Här är fler exempel på vad vi som redovisningsbyrå kan hjälpa er med.

Bokföring

Hos Azets kan du vara säker på att din bokföring sköts med hög kvalitet. Vi ser till så att arbetet utförs effektivt och att inga missar görs så att du tryggt kan lämna över ansvaret för allt som rör den löpande bokföringen till oss, samtidigt som du kan fokusera på din kärnverksamhet.

 

Deklaration

Vi hjälper ditt företag med deklarationen och ser till så att allt blir rätt och riktigt. Vi har koll på vilka momssatser som gäller, vilka avdrag du kan göra samt vilka bilagor som gäller för dig och hjälper ditt företag att upprätta en preliminär inkomstdeklaration så du minskar risken att betala in för mycket eller för lite skatt, vilket kan vara svårt att hålla koll på själv.

Kundfakturor

För att säkerställa att din fakturahantering inte blir felaktig och att sena betalningar inte påverkar din likviditet kan det vara smart att överlåta arbetet till någon som har koll. Vi hjälper dig med kundfaktureringen och ser till så att uppgifterna på fakturan är korrekta, att den kommer fram till rätt fakturamottagare samt att den betalas innan förfallodatum.

Leverantörsfakturor

Hos Azets kan du välja att överlåta hela, eller delar av, er leverantörsfakturering till oss. Genom att låta oss ta hand om hela processen, från inkommande faktura till bokförd och avstämd leverantörsreskontra, minskar vi era kostnader. Vi är specialister på hela flödet och har ett team som enbart jobbar med leverantörsfakturor.

 

Löneadministration

Som kund hos Azets kan vi även hjälpa ditt företag med löneadministration. Med vår lönetjänst får du även tillgång till vår unika kundportal Azets Cozone, med tillhörande system och funktioner.

Momsrapporter

Det kan vara svårt att ha koll på momsregelverket då det är komplicerat och förändras löpande. Vi erbjuder därför hjälp med momsredovisning, momsrådgivning samt utbildning inom moms.

 

Rådgivning

Vi kan bistå er med expertrådgivning inom redovisning enligt svenska och internationella regelverk för alla typer av företag. Azets har lång erfarenhet från alla typer av bolag och verksamheter vilket gör att vi kan bidra till exempelvis ökad förståelse för företagets problem, möjligheter och förbättringsförslag.

Årsbokslut

Azets Auktoriserade Redovisningskonsulter upprättar en bokslutsrapport som är ett kvalitetsbevis för företagets redovisning och en bekräftelse på att lagar och regler är uppfyllda. Azets kontrollerar och justerar så att den löpande bokföringen skapar en rättvisande bild av bolagets gångna år.

Årsredovisning

Vi sammanställer din bokföring för året och ser till så att årsredovisningen kommer Bolagsverket tillhanda i god tid.

 

Momsdeklaration

Momsdeklaration och momsredovisning eller deklaration av moms eller mervärdesskatt -  kärt barn har många namn. Att förbli insatt i momsregelverket blir ofta mer tidskrävande och komplicerat ju större verksamheten är. Med hjälp av av en redovisningskonsult från Azets och vår tjänst som ombud till bl.a. Skatteverket ser vi till att ni får en korrekt momsdeklaration inlämnad till Skatteverket vid rätt tidpunkt. 

Azets långa redovisningserfarenhet gör oss till en perfekt partner som hanterar allt från momsen till bokslut, balansräkning och bokföring samt många fler tjänster därtill.

 

file-view-2.svg

5 anledningar att välja Azets som redovisningsbyrå

pen-4.svg    

Mindre administration för dig som kund

Azets är en redovisningsbyrå med processer och system som är specifikt utvecklade för att vara så enkla, smidiga och användarvänliga som möjligt. Med mindre administration för dig, till rätt pris och självklart – hög kvalitet!

       
account-circle-1.svg    

Personlig redovisningkonsult

Med oss som redovisningsbyrå har du en nära kontakt med din redovisningskonsult samtidigt som du kan vara trygg med att vi arbetar i team för att ge dig god service vid de tillfällen då din primära kontakt är frånvarande. Vi är måna om att alltid finnas tillgängliga för dig. Oavsett var i världen du befinner dig är du bara ett telefonsamtal eller ett mail ifrån svaret på din fråga.

       
check-1.svg    

Kvalitetssäkrad leverans

På Azets har vi auktoriserade redovisningskonsulter som alla arbetar enligt REX plus vårt eget kvalitetssäkringssystem GEM. Som kund hos oss kan du räkna med hög kvalitet i din redovisning. När vi på Azets tar hand om redovisningen kan du alltid vara trygg med att vi är uppdaterade och har kunskap om gällande lagar och regler. Kvalitet och effektivitet präglar hela vår hantering, från uppstart till leverans.

       
cog-double-1.svg    

Flexibla lösningar

Azets erbjuder olika lösningar beroende på verksamhet, storlek, bransch, antal anställda, eller helt sonika era önskemål. Med oss som partner i redovisningen kan er organisation både växa och minska utan att för den skull behöva byta leverantör. Vi är en redovisningsbyrå som vill förändras tillsammans med er!

       
touchscreen.svg    

Kundportalen Azets Cozone finns tillgängligt dygnet runt 

Som en modern redovisningsbyrå har du som kund till oss alltid tillgång till vår molnbaserade kundportal Azets Cozone, dygnet runt. 

Lokala tjänster - Redovisningsbyråer i din stad

Redovisningsbyrå Stockholm

SE-AZ-Stockholm_589x560.jpg

Redovisningsbyrå i Stockholm

Redovisningsbyrå Göteborg

gothenburg_2019_589x560-min.jpg

Redovisningsbyrå i Göteborg

Redovisningsbyrå Malmö

SE-AZ-Malmö.jpg

Redovisningsbyrå i Malmö

Redovisningsbyrå Västerås

Vasteras-redovisningsbyra.jpg

Redovisningsbyrå i Västerås

Redovisningsbyrå Uppsala

SE-AZ-uppsala.jpg

Redovisningsbyrå i Uppsala

Har ni verksamhet i flera länder?

SE_AZ-Brexit-min.jpg

Läs mer om International Accounting

Auktoriserade redovisningskonsulter via Srf Konsulterna

Många av våra redovisningskonsulter är auktoriserade hos Srf Konsulterna, något vi också uppmanar till. Det är ett kompetensbevis på vad våra konsulter kan inom sitt fokusområde (vare sig det handlar om redovisning eller löneadministration) som säkerställer deras framtida vidareutbildning och gör det enklare att hålla sig ajour med rådande lagstiftning och mycket mer.

Med Azets auktoriserade konsulter kan våra kunder tillgodoräkna sig den säkerhet och kvalitet de förväntar sig av tjänsterna som Azets levererar. På samma gång får våra konsulter möjligheten att utveckla sig själva i sin roll och se sin karriär växa.

 

AnsatteAzets.jpg

 

Med Azets som redovisningsbyrå får ni ett eget team som är experter inom redovisning

Med oss som redovisningsbyrå får ni en egen, personlig redovisningskonsult, som i sin tur ingår i ett team om flera konsulter. På så vis har ni alltid en grupp experter knutna till ert företag, redo att ge råd och praktiskt hjälp.

Med modern teknologi och expertrådgivning hjälper vi våra kunder att omvandla data till värdefulla insikter, arbeta smartare och fatta mer lönsamma beslut.

Moderna digitala lösningar

Vi erbjuder våra kunder en flexibilitet vad gäller systemlösningar. I vår kundportal Azets Cozone finns 20 olika applikationer kopplade, egenutvecklade och tredjepart, som vi sätter samman utifrån varje kunds behov. Vi kan också arbeta i era system om ni föredrar det.

Via Azets Cozone får våra kunder och deras medarbetare tillgång till uppdaterad ekonomisk information, tidrapporter, lönespecifikationer och fakturor online - exakt när de behöver dem.

Cozone

tjänst_leverantörsfakturor

Kostnadseffektiv hantering av era leverantörsfakturor

Överlåt hela, eller utvalda delar av, er leverantörsfakturahantering till oss. Vi tar hand om hela kedjan och ser till att ni minskar era kostnader per hanterad faktura genom hela processen, från inkommande faktura tills dess att den är bokförd och betald.

Genom Azets-bolaget S4F erbjuder vi integrerad dokumentskanning av era leverantörsfakturor vilket medför att ni digitaliserar hela flödet av hanteringen.

Läs mer om hantering av leverantörsfakturor

En redovisningsbyrå för kedjeföretag

Azets är en redovisningsbyrå som levererar redovisnings- och lönetjänster till kedjeföretag i hela Norden. Vi hjälper både kedjekontor och delägare/medlemmar. 

Så hjälper vi kedjeföretag

Redovisningsbyrå kedjeföretag

7 tips på hur ni stärker och får bättre koll på företagets likviditet

Redovisningsbyrå guide

Utan god likviditet riskerar ni att hamna i konkurs oavsett hur bra affärsidé ni har. Det finns en del saker ni bör tänka på vad gäller betalningsförmågan. I denna guide har vi sammanställt sju tips på hur ni stärker och får bättre koll på företagets likviditet så att ni kan fortsätta göra bra affärer.

Läs mer och hämta guiden

15 grundläggande saker varje företagare bör kunna om bokföring

redovisningsbyrå hjälp med bokföring

Är du osäker på om ni klarar att hantera bokföringen själva eller om ni  behöver ta hjälp? I den här guiden går vi igenom femton grundläggande saker varje företagare bör kunna för att sköta bokföringen själv. 

Läs mer och hämta guiden

Nyckeltal - förklaringar av viktiga ekonomiska mått

Nyckeltal ekonomi

Genom att implementera och följa upp “rätt” nyckeltal är det enklare att styra verksamheten i önskad riktning. I den här guiden visar vi hur ett antal nyckeltal används och beräknas.

Läs mer och hämta guiden