Välkommen till Azets. Efter separationen från Visma har Visma Services bytt namn till Azets Insight. Vi är en ledande leverantör av redovisnings- och lönetjänster i Norden. Inte vad du letade efter? Besök visma.se för att hitta programvara från Visma.

Redovisningsbyrån med lång erfarenhet 

Azets (tidigare Visma Services) hjälper företag i olika storlekar från alla branscher med allt inom ekonomi. Vi är redovisningsbyrån med lång erfarenhet, moderna it-system, auktoriserade konsulter och bred expertis.

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, men våra tjänster köps av företag i hela landet. Ja, världen faktiskt. Vi hjälper många nordiska och internationella företag. Totalt har vi 20 000 kunder och 2 500 anställda i Norden. 

Vi hjälper er bland annat med

  • bokföring
  • årsbokslut
  • årsredovisning
  • momsrapporter
  • deklaration
   
  • hantering av leverantörsfakturor
  • kundfakturering
  • löneservice
  • rådgivning

       

5 anledningar att välja Azets som redovisningsbyrå

   

Mindre administration för dig som kund
Våra processer och system rörande ekonomi är specifikt utvecklade för att vara så enkla, smidiga och användarvänliga som möjligt. Med minimerad administration för dig, till rätt pris och med hög kvalitet.

       
    Personlig konsult
Du har en nära kontakt med din konsult samtidigt som du kan vara trygg med att vi arbetar i team för att ge dig god service vid de tillfällen då din primära kontakt är frånvarande. Vi är måna om att alltid finnas tillgängliga för dig. Oavsett var i världen du befinner dig är du bara ett telefonsamtal eller ett mail ifrån svaret på din fråga.
       
    Kvalitetssäkrad leverans
Vi har ett antal auktoriserade redovisnings- och lönekonsulter. Vi arbetar enligt REKO respektive SALK plus vårt eget kvalitetssäkringssystem GEM. Du kan vara trygg med att vi är uppdaterade och har kunskap om gällande lagar och regler. Kvalitet och effektivitet präglar hela vår hantering, från uppstart till leverans.
       
    Flexibla lösningar
Vi kan erbjuda olika lösningar beroende på verksamhet, storlek, bransch, antal anställda, eller helt sonika era önskemål. Er organisation kan både växa och minska utan att för den skull behöva leverantör. Vi vill förändras tillsammans med er.
       
   

MyVisma, tillgängligt dygnet runt 
Tack vare vår molnbaserade kundportal MyVisma har du som kund tillgång till all information du behöver gällande din redovisning online, dygnet runt.

Ett eget team

Med oss som redovisningsbyrå får ni en egen, personlig redovisningskonsult, som i sin tur ingår i ett team om flera konsulter.

På så vis har ni alltid en grupp experter knutna till ert företag,
redo att ge råd och praktisk hjälp.  

 

  


Vad säger våra kunder?

Pratbubbla

 


”Eftersom vi lagt ut den ekonomiska förvaltningen har vi i bostadsrättsföreningen kompetensen vi behöver." 

Peter Falk, ordförande, Brf Punktsnurran

Kundportalen är verkligen toppen. Och vår konsult som fixar allt!"

Malin Ekstam, Förskolechef,
Kastanjens Montessoriförskola

Azets SmartAccounting 
- Bokföringsprogram och redovisningskonsult i ett.

Planerar du att starta eget eller driver du redan ett bolag? Behöver du ett modernt redovisningssystem att jobba i och tillgång till hjälp från en redovisningskonsult, antingen vid enstaka tillfällen eller löpande? Då är SmartAccounting något för dig!

Läs mer om Azets SmartAccounting

Smidigt och enkelt i molnet

Med vår molnbaserade kundportal MyVisma får våra kunder och deras medarbetare tillgång till uppdaterad ekonomisk information, tidrapporter, lönespecifikationer och fakturor - online, exakt när de behöver dem. Portalen gör det enkelt att samarbeta med Azets konsulter.


MyVisma har över 90 000 användare. Till portalen finns nästan 20 olika applikationer kopplade, egenutvecklade och tredjepart, som vi sätter samman utifrån varje kunds behov. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder en variation och flexibilitet vad gäller systemlösningar.

Lär dig mer om fördelarna med MyVisma

Moln

Rådgivning

Vi har marknadens bredaste utbud av rådgivningstjänster inom ekonomi

Azets hjälper till med expertrådgivning gällande processer, lönehantering, skatter och andra typer av ekonomitjänster. 

Se våra tjänster här

Man kan läsa sig till mycket. 
Men att prata med någon som vet är bättre.  

Kontakta Stefan via telefon eller fyll i formuläret till höger så får du veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag.

Stefan Eriksson 
Tel: 010 141 30 10

Nyhetsbrev