Den moderna redovisningsbyrån
 
 
 

Den moderna redovisningsbyrån

Vi hjälper företag från olika branscher med allt inom ekonomi.

Kontakta oss

 

Redovisningsbyrån med lång erfarenhet 

Vi är redovisningsbyrån med lång erfarenhet, moderna it-system, auktoriserade konsulter och bred expertis. Azets är en flexibel redovisningsbyrå som kan erbjuda en unik lösning skräddarsydd för just dig och ditt företag. Att ha oss som redovisningsbyrå innebär att du kan fokusera på din egen kärnverksamhet och samtidigt känna dig trygg med att vi löser ekonomiarbetet. 

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, men våra tjänster köps av företag i hela landet. Ja, världen faktiskt. Vi hjälper många nordiska och internationella företag. Totalt har vi 22 000 kunder och 2 800 anställda i Norden. 

En redovisningsbyrå som hjälper er med bokföring, årsbokslut och mycket mer

Som redovisningsbyrå kan vi erbjuda en mängd olika tjänster. Vi hjälper er bland annat med bokföring, årsbokslut och deklaration. Här är fler exempel på vad vi som redovisningsbyrå kan hjälpa er med.

Bokföring

Hos Azets kan du vara säker på att din bokföring sköts med hög kvalitet. Vi ser till så att arbetet utförs effektivt och att inga missar görs så att du tryggt kan lämna över ansvaret för allt som rör den löpande bokföringen till oss, samtidigt som du kan fokusera på din kärnverksamhet.

 

Deklaration

Vi hjälper ditt företag med deklarationen och ser till så att allt blir rätt och riktigt. Vi har koll på vilka momssatser som gäller, vilka avdrag du kan göra samt vilka bilagor som gäller för dig, vilket kan vara svårt att hålla koll på själv.

 

Kundfakturor

För att säkerställa att din fakturahantering inte blir felaktig och att sena betalningar inte påverkar din likviditet kan det vara smart att överlåta arbetet till någon som har koll. Vi hjälper dig med kundfaktureringen och ser till så att uppgifterna på fakturan är korrekta, att den kommer fram till rätt fakturamottagare samt att den betalas innan förfallodatum.

 

Leverantörsfakturor

Hos Azets kan du välja att överlåta hela, eller delar av, er leverantörsfakturering till oss. Genom att låta oss ta hand om hela processen, från inkommande faktura till bokförd och avstämd leverantörsreskontra, minskar vi era kostnader. Vi är specialister på hela flödet och har ett team som enbart jobbar med leverantörsfakturor.

 

Löneservice

Som kund hos Azets kan vi även hjälpa ditt företag med löneadminstration och HR. Med vår lönetjänst får du även tillgång till vår unika kundportal CoZone, med tillhörande system och funktioner.

 

Momsrapporter

Det kan vara svårt att ha koll på momsregelverket då det är komplicerat och förändras löpande. Vi erbjuder därför hjälp med momsredovisning, momsrådgivning samt utbildning inom moms.

 

Rådgivning 

Vi kan bistå er med expertrådgivning inom redovisning enligt svenska och internationella regelverk för alla typer av företag. Azets har lång erfarenhet från alla typer av bolag och verksamheter vilket gör att vi kan bidra till exempelvis ökad förståelse för företagets problem, möjligheter och förbättringsförslag.

 

Årsbokslut

Azets Auktoriserade Redovisningskonsulter upprättar en bokslutsrapport som är ett kvalitetsbevis för företagets redovisning och en bekräftelse på att lagar och regler är uppfyllda. Azets kontrollerar och justerar så att den löpande bokföringen skapar en rättvisande bild av bolagets gångna år.

Årsredovisning

Vi sammanställer din bokföring för året och ser till så att årsredovisningen kommer Bolagsverket tillhanda i god tid.

 

5 anledningar att välja Azets som redovisningsbyrå

Penna    

Mindre administration för dig som kund

Azets är en redovisningsbyrå med processer och system som är specifikt utvecklade för att vara så enkla, smidiga och användarvänliga som möjligt. Med mindre administration för dig, till rätt pris och självklart – hög kvalitet!

       
Telefon    

Personlig redovisningkonsult

Med oss som redovisningsbyrå har du en nära kontakt med din redovisningskonsult samtidigt som du kan vara trygg med att vi arbetar i team för att ge dig god service vid de tillfällen då din primära kontakt är frånvarande. Azets är redovisningsbyrån som är mån om att alltid finnas tillgänglig för dig. Oavsett var i världen du befinner dig är du bara ett telefonsamtal eller ett mail ifrån svaret på din fråga.

       
Nyckel    

Kvalitetssäkrad leverans

På Azets har vi auktoriserade redovisningskonsulter som alla arbetar enligt REKO plus vårt eget kvalitetssäkringssystem GEM. Som kund hos oss kan du räkna med hög kvalitet i din redovisning. Med oss som redovisningsbyrå kan du alltid vara trygg med att vi är uppdaterade och har kunskap om gällande lagar och regler. Kvalitet och effektivitet präglar hela vår hantering, från uppstart till leverans.

       
Verktyg    

Flexibla lösningar

Vi är redovisningsbyrån som erbjuder olika lösningar beroende på verksamhet, storlek, bransch, antal anställda, eller helt sonika era önskemål. Med oss som redovisningsbyrå kan er organisation både växa och minska utan att för den skull behöva byta leverantör. Vi är en redovisningsbyrå som vill förändras tillsammans med er!

       
Molnet    

Kundportalen CoZone finns tillgängligt dygnet runt 

Som en modern redovisningsbyrå har du som kund till oss alltid tillgång till vår molnbaserade kundportal CoZone, dygnet runt. 

Med Azets som redovisningsbyrå får ni ett eget team som är experter inom redovisning

Med oss som redovisningsbyrå får ni en egen, personlig redovisningskonsult, som i sin tur ingår i ett team om flera konsulter. På så vis har ni alltid en grupp experter knutna till ert företag, redo att ge råd och praktiskt hjälp.

Med modern teknologi och expertrådgivning hjälper vi våra kunder att omvandla data till värdefulla insikter, arbeta smartare och fatta mer lönsamma beslut.

 

  


Redovisningstjänster

Se exempel på hur vi hjälper våra kunder med redovisning Vad säger våra kunder

Ellevio ekonomichef

"Vi var ute efter en kostnadseffektiv lösning och tittade på helheten. Det var viktigt för oss att kunna jacka in i någon annans processer och inte behöva uppfinna hjulet själva."

Anna-Karin Käck, CFO

Läs hela artikeln med Ellevio

Kundberättelse

"Vi har valt bort egna ekonomi- och HR-avdelningar för att istället fokusera helhjärtat på kärnverksamheten."


Lennart Persson, CFO


Läs hela artikeln med MedHelp

Kundberättelse

”Jag märkte ganska snabbt att jag behöll kontrollen tack vare god insyn i systemen och samarbetet med konsulterna.”


Pär Merlenius, CFO


Läs hela artikeln med Nikita Hair

Kundportalen CoZone

Med Azets som redovisningsbyrå får våra kunder och deras medarbetare tillgång till vår molnbaserade kundportal CoZone, som ger dem uppdaterad ekonomisk information, tidrapporter, lönespecifikationer och fakturor – online, exakt när de behöver dem. Portalen gör det enkelt att samarbeta med Azets redovisningskonsulter.


CoZone har över 110 000 användare. Till portalen finns nästan 20 olika applikationer kopplade, egenutvecklade och tredjepart, som vi sätter samman utifrån varje kunds behov. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder en variation och flexibilitet vad gäller systemlösningar.

Läs mer

Se video om CoZone

tjänst_leverantörsfakturor

Kostnadseffektiv hantering av era leverantörsfakturor

Överlåt hela, eller utvalda delar av, er leverantörsfakturahantering till oss. Vi tar hand om hela kedjan och ser till att ni minskar era kostnader per hanterad faktura genom hela processen, från inkommande faktura tills dess att den är bokförd och betald.

Genom Azets-bolaget S4F erbjuder vi integrerad skanning av era leverantörsfakturor vilket medför att ni digitaliserar hela flödet av hanteringen.

Läs mer om hantering av leverantörsfakturor

En redovisningsbyrå för kedjeföretag

Azets är en redovisningsbyrå som levererar redovisnings- och lönetjänster till kedjeföretag i hela Norden. Vi hjälper både kedjekontor och delägare/medlemmar. 

Så hjälper vi kedjeföretag

Redovisningsbyrå kedjeföretag

Redovisningsbyrån med marknadens bredaste utbud av rådgivningstjänster 

Azets hjälper till med expertrådgivning gällande processer, lönehantering, skatter och andra typer av tjänster inom redovisning. 

Rådgivning inom redovisning

 

Kontakta oss

Man kan läsa sig till mycket. Men att prata med någon som vet är bättre.

Kontakta oss via formuläret så får du veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag.

Ja tack, jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar.

Jag är informerad om att jag kan läsa mer om hur Azets behandlar mina personuppgifter i Azets integritetspolicy. Jag kan när som helst göra ändringar i min prenumeration eller avprenumerera från kommunikation från Azets.