För att ge dig en bättre upplevelse, använder vi cookies för att spara information om ditt besök. Mer info om detta samt hur du väljer bort cookies hittar du här. 

Ok

Låt oss ta hand om er ekonomi

Azets - den moderna redovisningsbyrån

Kontakta oss

Den moderna redovisningsbyrån
 
 
 

Redovisningsbyrån med lång erfarenhet 

Azets hjälper företag i olika storlekar från alla branscher med allt inom ekonomi. Vi är redovisningsbyrån med lång erfarenhet, moderna it-system, auktoriserade konsulter och bred expertis.

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, men våra tjänster köps av företag i hela landet. Ja, världen faktiskt. Vi hjälper många nordiska och internationella företag. Totalt har vi 22 000 kunder och 2 800 anställda i Norden. 

Vi hjälper er med bokföring, årsbokslut och mycket mer

  • bokföring
  • årsbokslut
  • årsredovisning
  • momsrapporter
  • deklaration
   
       

Penna

5 anledningar att välja Azets som redovisningsbyrå

   

Mindre administration för dig som kund
Våra processer och system rörande ekonomi är specifikt utvecklade för att vara så enkla, smidiga och användarvänliga som möjligt. Med minimerad administration för dig, till rätt pris och med hög kvalitet.

       
    Personlig konsult
Du har en nära kontakt med din konsult samtidigt som du kan vara trygg med att vi arbetar i team för att ge dig god service vid de tillfällen då din primära kontakt är frånvarande. Vi är måna om att alltid finnas tillgängliga för dig. Oavsett var i världen du befinner dig är du bara ett telefonsamtal eller ett mail ifrån svaret på din fråga.
       
    Kvalitetssäkrad leverans
Vi har ett antal auktoriserade redovisnings- och lönekonsulter. Vi arbetar enligt REKO respektive SALK plus vårt eget kvalitetssäkringssystem GEM. Du kan vara trygg med att vi är uppdaterade och har kunskap om gällande lagar och regler. Kvalitet och effektivitet präglar hela vår hantering, från uppstart till leverans.
       
    Flexibla lösningar
Vi kan erbjuda olika lösningar beroende på verksamhet, storlek, bransch, antal anställda, eller helt sonika era önskemål. Er organisation kan både växa och minska utan att för den skull behöva byta leverantör. Vi vill förändras tillsammans med er.
       
   

Azets Work, tillgängligt dygnet runt 
Tack vare vår molnbaserade kundportal Azets Work har du som kund tillgång till all information du behöver gällande din redovisning online, dygnet runt.

Ett eget team

Med oss som redovisningsbyrå får ni en egen, personlig redovisningskonsult, som i sin tur ingår i ett team om flera konsulter.

På så vis har ni alltid en grupp experter knutna till ert företag,
redo att ge råd och praktisk hjälp.  

 

  


Hvad siger vores kunder Se exempel på hur vi hjälper våra kunder

"Vi var ute efter en kostnadseffektiv lösning och tittade på helheten. Det var viktigt för oss att kunna jacka in i någon annans processer och inte behöva uppfinna hjulet själva."

Anna-Karin Käck, Ellevio

Läs mer

Kundberättelse

"Vi har valt bort egna ekonomi- och HR-avdelningar för att istället fokusera helhjärtat på kärnverksamheten."

Lennart Persson, MedHelp AB 


läs mer

Kundberättelse

”Jag märkte ganska snabbt att jag behöll kontrollen tack vare god insyn i systemen och samarbetet med konsulterna.”

Pär Merlenius, Nikita Hair


läs mer

Kundportalen Azets Work

Med vår molnbaserade kundportal Azets Work får våra kunder och deras medarbetare tillgång till uppdaterad ekonomisk information, tidrapporter, lönespecifikationer och fakturor - online, exakt när de behöver dem. Portalen gör det enkelt att samarbeta med Azets konsulter.


Azets Work har över 90 000 användare. Till portalen finns nästan 20 olika applikationer kopplade, egenutvecklade och tredjepart, som vi sätter samman utifrån varje kunds behov. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder en variation och flexibilitet vad gäller systemlösningar.

Lär dig mer Azets Work
Azets Work

tjänst_leverantörsfakturor

Kostnadseffektiv hantering av era leverantörsfakturor

Överlåt hela, eller utvalda delar av, er leverantörsfakturahantering till oss. Vi tar hand om hela kedjan och ser till att ni minskar era kostnader per hanterad faktura genom hela processen, från inkommande faktura tills dess att den är bokförd och betald.

Genom Azets-bolaget S4F erbjuder vi integrerad skanning av era leverantörsfakturor vilket medför att ni digitaliserar hela flödet av hanteringen.

Läs mer om tjänsten

Fråga

Vi har marknadens bredaste utbud av rådgivningstjänster inom ekonomi

Azets hjälper till med expertrådgivning gällande processer, lönehantering, skatter och andra typer av ekonomitjänster. 

rådgivning inom ekonomi

 

Kontakt

Man kan läsa sig till mycket. Men att prata med någon som vet är bättre.

Kontakta oss via formuläret så får du veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag.

Ja tack, jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar.

Jag är informerad om att jag kan läsa mer om hur Azets behandlar mina personuppgifter i Azets integritetspolicy. Jag kan när som helst göra ändringar i min prenumeration eller avprenumerera från kommunikation från Azets.