Den moderna redovisningsbyrån
 
 
 

Vi är den moderna redovisningsbyrån

Låt oss ta hand om er redovisning!

Kontakta oss

 

Redovisningsbyrån med lång erfarenhet 

Azets hjälper företag i olika storlekar från alla branscher med allt inom ekonomi. Vi är redovisningsbyrån med lång erfarenhet, moderna it-system, auktoriserade konsulter och bred expertis.

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, men våra tjänster köps av företag i hela landet. Ja, världen faktiskt. Vi hjälper många nordiska och internationella företag. Totalt har vi 22 000 kunder och 2 800 anställda i Norden. 

Personer pratar redovisning

Vi hjälper er med bokföring, årsbokslut och mycket mer

Som redovisningsbyrå kan vi erbjuda en mängd olika tjänster. Vi hjälper er bland annat med bokföring, årsbokslut och deklaration. Här är fler exempel på vad vi kan hjälpa er med. 

  • bokföring
  • årsbokslut
  • årsredovisning
  • momsrapporter
  • deklaration
   
       

5 anledningar att välja Azets som redovisningsbyrå

Penna    

Mindre administration för dig som kund

Våra processer och system rörande redovisning är specifikt utvecklade för att vara så enkla, smidiga och användarvänliga som möjligt. Med minimerad administration för dig, till rätt pris och självklart - hög kvalitet!

       
Telefon    

Personlig redovisningkonsult

Du har en nära kontakt med din redovisningskonsult samtidigt som du kan vara trygg med att vi arbetar i team för att ge dig god service vid de tillfällen då din primära kontakt är frånvarande. Vi är måna om att alltid finnas tillgängliga för dig. Oavsett var i världen du befinner dig är du bara ett telefonsamtal eller ett mail ifrån svaret på din fråga.

       
Nyckel    

Kvalitetssäkrad leverans

Vi har ett antal auktoriserade redovisnings- och lönekonsulter. Vi arbetar enligt REKO respektive SALK plus vårt eget kvalitetssäkringssystem GEM. Du kan vara trygg med att vi är uppdaterade och har kunskap om gällande lagar och regler. Kvalitet och effektivitet präglar hela vår hantering, från uppstart till leverans.

       
Verktyg    

Flexibla lösningar

Vi kan erbjuda olika lösningar beroende på verksamhet, storlek, bransch, antal anställda, eller helt sonika era önskemål. Er organisation kan både växa och minska utan att för den skull behöva byta leverantör. Vi vill förändras tillsammans med er.

       
Molnet    

Kundportalen CoZone finns tillgängligt dygnet runt 

Tack vare vår molnbaserade kundportal CoZone har du som kund tillgång till all information du behöver gällande din redovisning online, dygnet runt.

Ni får ett eget team som är experter inom redovisning

Med oss som redovisningsbyrå får ni en egen, personlig redovisningskonsult, som i sin tur ingår i ett team om flera konsulter.

På så vis har ni alltid en grupp experter knutna till ert företag,
redo att ge råd och praktisk hjälp.

  


Redovisningstjänster

Se exempel på hur vi hjälper våra kunder med redovisning Vad säger våra kunder

Ellevio ekonomichef

"Vi var ute efter en kostnadseffektiv lösning och tittade på helheten. Det var viktigt för oss att kunna jacka in i någon annans processer och inte behöva uppfinna hjulet själva."

Anna-Karin Käck, CFO

Läs hela artikeln med Ellevio

Kundberättelse

"Vi har valt bort egna ekonomi- och HR-avdelningar för att istället fokusera helhjärtat på kärnverksamheten."


Lennart Persson, CFO


Läs hela artikeln med MedHelp

Kundberättelse

”Jag märkte ganska snabbt att jag behöll kontrollen tack vare god insyn i systemen och samarbetet med konsulterna.”


Pär Merlenius, CFO


Läs hela artikeln med Nikita Hair

Kundportalen CoZone

Med vår molnbaserade kundportal CoZone får våra kunder och deras medarbetare tillgång till uppdaterad ekonomisk information, tidrapporter, lönespecifikationer och fakturor - online, exakt när de behöver dem. Portalen gör det enkelt att samarbeta med Azets redovisningskonsulter.


CoZone har över 110 000 användare. Till portalen finns nästan 20 olika applikationer kopplade, egenutvecklade och tredjepart, som vi sätter samman utifrån varje kunds behov. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder en variation och flexibilitet vad gäller systemlösningar.

Läs merCoZone

tjänst_leverantörsfakturor

Kostnadseffektiv hantering av era leverantörsfakturor

Överlåt hela, eller utvalda delar av, er leverantörsfakturahantering till oss. Vi tar hand om hela kedjan och ser till att ni minskar era kostnader per hanterad faktura genom hela processen, från inkommande faktura tills dess att den är bokförd och betald.

Genom Azets-bolaget S4F erbjuder vi integrerad skanning av era leverantörsfakturor vilket medför att ni digitaliserar hela flödet av hanteringen.

Läs mer om hantering av leverantörsfakturor

Redovisning för kedjeföretag

Azets levererar redvisnings- och lönetjänster till kedjeföretag i hela Norden. Vi hjälper både kedjekontor och delägare/medlemmar. 

Så hjälper vi kedjeföretag

Redovisningsbyrå kedjeföretag

Marknadens bredaste utbud av rådgivningstjänster 

Azets hjälper till med expertrådgivning gällande processer, lönehantering, skatter och andra typer av tjänster inom redovisning. 

Rådgivningstjänster inom redovisning & lön

 

Kontakta oss

Man kan läsa sig till mycket. Men att prata med någon som vet är bättre.

Kontakta oss via formuläret så får du veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag.

Ja tack, jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar.

Jag är informerad om att jag kan läsa mer om hur Azets behandlar mina personuppgifter i Azets integritetspolicy. Jag kan när som helst göra ändringar i min prenumeration eller avprenumerera från kommunikation från Azets.