Löneoutsourcing - outsourcing lön, outsourca lön, outsourca löner
 
 
 

Löneoutsourcing - att outsourca lön är det kloka alternativet

Genom att outsourca lön till Azets kan ni få mer tid till kärnverksamheten, minskad sårbarhet och lägre kostnader.

Modernisera genom löneoutsourcing

Det finns många anledningar att välja löneoutsourcing - minskad sårbarhet, frigörande av mer tid till kärnverksamheten, effektivare processer, det kan till och med innebära lägre kostnader. Trenden bland företag just nu är att modernisera lönefunktionen genom löneoutsourcing. Men beslutet att outsourca lönerna är inte alltid enkelt. Här kommer Azets in i bilden - med oss som outsourcingpartner kan ni få ta del av alla fördelar som kommer med löneoutsourcing, oavsett om ni lägger ut hela eller bara delar av arbetet. Vi ser alltid till att ert företags trygghet kommer först i processen.

 

Intresserad av löneoutsourcing? Kontakta oss här!

 

Löneoutsourcing kontakta oss

Fördelar med outsourca löner:

Löneoutsourcing - outsourca lön för minskad sårbarhet

Garanterade leveranser ger minskad sårbarhet

När ni väljer löneoutsourcing får ni ett dedikerat team löneexperter här hos Azets. Ni blir helt opåverkade av frånvaro eller personalförändringar genom att outsourca löner då vi sköter allt åt er.

 

löneoutsourcing - outsourcing lön ger lägre kostnader

Lägre kostnader

Genom att outsourca lön tar ni bort behovet av en egen löneavdelning, vilket hade fört med sig stora kostnader i form av personal och administration.  

 

löneoutsourcing - outsourca löner för nya resurser och expertis

Alltid tillgång till resurser och expertkompetens

Azets löneadministratörer har lång erfarenhet inom outsourcing av löner. De är experter på lagar och regler kring lön, HR, skatter, pension och mycket mer. Genom att outsourca lön får ni nya resurser och ständig tillgång till expertkompetens.

 

Outsourcing lön - outsourca lön så ni får mer tid till det viktigaste

Mer tid att fokusera på kärnverksamheten

Lämna över det komplicerade lönearbetet till våra experter. Genom att outsourca löner kan ni fokusera på det som ni är bäst på och är viktigast för er verksamhet.

 

outsourcing lön - outsourca lön för total flexibilitet

Total flexibilitet där era rådande behov styr

Att outsourca lön ger er total flexibilitet då ni när som helst kan dra upp eller ner mängden administration ni vill ta in från Azets. Vi anpassar våra tjänster efter era behov.

 

outsourcing lön - moderna it-system

Moderna IT-system där ni slipper kostnader

Med Azets som er outsourcing-partner får ni tillgång till moderna IT-system i lönefunktionen. Vi arbetar alltid i de senaste systemen.

 

Se exempel på hur vi hjälper våra kunder med outsourcing lön

||
||

 

Vad ingår i löneoutsourcing?

Utöver att hantera personalens löner finns det flera uppgifter som kan hamna på löneadministratörens bord. Det kan exempelvis vara tidrapportering, redovisning för utlägg eller bokföring av löner. Vi har möjlighet att skräddarsy lösningar utefter era behov, och erbjuder tjänster såsom; löpande administration, reseräkningar och utlägg, pensionadministration, sjukhantering, bemanning under införandeprojekt samt juridisk och HR-rådgivning.

Azets uppmanar alltid våra erfarna lönekonsulter att auktorisera sig vi branschorganisationen SRF konsulterna. Detta säkerställer att de utvecklas i sin roll, men även att ni får rätt kvalité på tjänsterna ni önskar i samarbetet med Azets.

 

outsourcing lön - outsourca löner till våra experter

 

Intresserad av att prata med oss om löneoutsourcing?

Kontakta oss här

 

Får jag verkligen lägre kostnad genom att outsourca löner?

Med Azets som samarbetspartner sänker ni era kostnader på olika sätt. Bland annat minskar behovet av egen personal och med det följer lägre kostnader för lön, kontorsplats och rekrytering. Vi har hjälpt tusentals andra företag med outsourcing av lön, vilket innebär att vi har kunnat standardisera processer och investera i moderna it-system. Med Azets som outsourcingpartner får ni ett tryggt sätt att öka kostnadseffektiviteten.

Vi har hjälpt företag sänka sina kostnader med 25-40%. Ofta har investeringen för outsourcing återbetalat sig inom 3-12 månader. Vill ni läsa mer?

löneoutsourcing - Löneadministration

Löneoutsourcing utförd av auktoriserade lönekonsulter

Vi hjälper både svenska och internationella företag med allt inom lön och HR i Norden. Vi erbjuder allt från hjälp med lön och rådgivning, till bemanning och outsourcing av hela HR-funktioner. Läs mer om vår löneadministration här.

outsourca lön - Interimslösningar

Är ni i behov av tillfällig förstärkning?

Vi kan ha den optimala lösningen för ert tillfälliga behov. Vi erbjuder interimslösningar inom lön, HR och ekonomi på många olika nivåer.

Nyfiken på löneoutsourcing, eller behöver du mer information? Kontakta oss här så hjälper vi dig!

Man kan läsa sig till mycket. Men att prata med någon som vet är bättre. Kontakta oss via formuläret eller ring oss på 010-457 50 16 så får du veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag med lön.

Säljare rund lina.png

Lina Dahlgren

Head of Sales

Säljare Rund Lotta.png

Ann-Charlotte Sammer

Säljare rund leo.png Leo Karslsson

 

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.

Intressant läsning - Azets guider

Fem sätt att modernisera lönefunktionen

En överblick över fem metoder som kan effektivisera er lönefunktion - och samtidigt göra livet lättare för era löneanställda.

Fem sätt att modernisera lönefunktionen

hämta guiden

18 vanliga frågor och svar om outsourcing av lönearbetet

Svar på de vanligaste frågorna vi får gällande: Kostnader, vinster, samarbete, kvalitet, kontroll, kommunikation, kompetens, flexibilitet.

18 vanliga frågor och svar om outsourcing av lönearbetet

hämta guiden

Genvägen i moderniseringen av ekonomi- och lönefunktionen

Det finns många hinder för moderniseringen av ekonomifunktionen bland företag. Här presenterar vi genvägen i förändingsresan.

Genvägen i moderniseringen av ekonomi- och lönefunktionen

hämta guiden

Sammanfattning - vanliga frågor

Vad är outsourcing?

Outsourcing innebär att lägga ut arbetet inom en viss funktion i en verksamhet hos ett annat företag. Outsourcing kan variera i omfattning och inriktning. Genom att outsourca till Azets kan ni få hjälp med ekonomi, lön och HR.

Varför löneoutsourcing?

Fördelarna med att outsourca löner till en samarbetspartner som Azets är många. Bland annat minskad sårbarhet för ert företag, lägre kostnader och att ni får mer tid till det som är viktigast för er verksamhet. Fokusera på det ni är bäst på, och outsourca lön till Azets.