Löneoutsourcing - outsourcing lön, outsourca lön, outsourca löner
 
 
 

Löneoutsourcing - att outsourca lön är det kloka alternativet

Genom att outsourca lön till Azets kan ni få mer tid till kärnverksamheten, minskad sårbarhet och lägre kostnader.

 

Modernisera genom löneoutsourcing

Det finns många anledningar att välja löneoutsourcing - minskad sårbarhet, frigörande av mer tid till kärnverksamheten, effektivare processer, det kan till och med innebära lägre kostnader. Trenden bland företag just nu är att modernisera lönefunktionen genom löneoutsourcing. Men beslutet att outsourca lönerna är inte alltid enkelt. Här kommer Azets in i bilden - med oss som outsourcingpartner kan ni få ta del av alla fördelar som kommer löneoutsourcing, oavsett om ni lägger ut hela eller bara delar av arbetet. Vi alltid till att ert företags trygghet kommer först i processen.

Kontakta oss

Fyll i formuläret och berätta vad ni behöver hjälp med så kontaktar vi er snarast.

Acc_pay_14_1200x628.jpg

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.

Fördelar med outsourca löner:

Löneoutsourcing - outsourca lön för minskad sårbarhet

Garanterade leveranser ger minskad sårbarhet

När ni väljer löneoutsourcing får ni ett dedikerat team löneexperter här hos Azets. Ni blir helt opåverkade av frånvaro eller personalförändringar genom att outsourca löner då vi sköter allt åt er.

 

löneoutsourcing - outsourcing lön ger lägre kostnader

Lägre kostnader

Genom att outsourca lön tar ni bort behovet av en egen löneavdelning, vilket hade fört med sig stora kostnader i form av personal och administration.  

 

löneoutsourcing - outsourca löner för nya resurser och expertis

Alltid tillgång till resurser och expertkompetens

Azets löneadministratörer har lång erfarenhet inom outsourcing av löner. De är experter på lagar och regler kring lön, HR, skatter, pension och mycket mer. Genom att outsourca lön får ni nya resurser och ständig tillgång till expertkompetens.

 

Outsourcing lön - outsourca lön så ni får mer tid till det viktigaste

Mer tid att fokusera på kärnverksamheten

Lämna över det komplicerade lönearbetet till våra experter. Genom att outsourca löner kan ni fokusera på det som ni är bäst på och är viktigast för er verksamhet.

 

outsourcing lön - outsourca lön för total flexibilitet

Total flexibilitet där era rådande behov styr

Att outsourca lön ger er total flexibilitet då ni när som helst kan dra upp eller ner mängden administration ni vill ta in från Azets. Vi anpassar våra tjänster efter era behov.

 

outsourcing lön - moderna it-system

Moderna IT-system där ni slipper kostnader

Med Azets som er outsourcing-partner får ni tillgång till moderna IT-system i lönefunktionen. Vi arbetar alltid i de senaste systemen.

 

Se exempel på hur vi hjälper våra kunder med outsourcing lön

||
||

 

Vad ingår i löneoutsourcing?

Utöver att hantera personalens löner finns det flera uppgifter som kan hamna på löneadministratörens bord. Det kan exempelvis vara tidrapportering, redovisning för utlägg eller bokföring av löner. Vi har möjlighet att skräddarsy lösningar utefter era behov, och erbjuder tjänster såsom; löpande administration, reseräkningar och utlägg, pensionadministration, sjukhantering, bemanning under införandeprojekt samt juridisk och HR-rådgivning.

Azets uppmanar alltid våra erfarna lönekonsulter att auktorisera sig vi branschorganisationen SRF konsulterna. Detta säkerställer att de utvecklas i sin roll, men även att ni får rätt kvalité på tjänsterna ni önskar i samarbetet med Azets.

 

outsourcing lön - outsourca löner till våra experter

 

Intresserad av att prata med oss om löneoutsourcing?

Kontakta oss här

 

Får jag verkligen lägre kostnad genom att outsourca löner?

Med Azets som samarbetspartner för löneoutsourcing, sänker ni era kostnader på olika sätt. Bland annat minskar behovet av egen personal och med det följer lägre kostnader för lön, kontorsplats och rekrytering. Vi har hjälpt tusentals andra företag med outsourcing av lön, vilket innebär att vi har kunnat standardisera processer och investera i moderna it-system. Med Azets som outsourcingpartner får ni ett tryggt sätt att öka kostnadseffektiviteten.

Vi har hjälpt företag sänka sina kostnader med 25-40%. Ofta har investeringen för outsourcing återbetalat sig inom 3-12 månader. Vill ni läsa mer?

Läs mer om hur ni sänker era kostnader med 25-40%

löneoutsourcing - Löneadministration

Löneoutsourcing utförd av auktoriserade lönekonsulter

Vi hjälper både svenska och internationella företag med allt inom lön och HR i Norden. Vi erbjuder allt från löneoutsourcing och rådgivning, till bemanning och outsourcing av hela HR-funktioner.

Läs mer om löneadministration

outsourca lön - Interimslösningar

Är ni i behov av tillfällig förstärkning?

Vi kan ha den optimala lösningen för ert tillfälliga behov. Vi erbjuder interimslösningar inom lön, HR och ekonomi på många olika nivåer.

Läs mer om Azets Interim

 

Låt Azets hjälpa er med outsourcing lön - läs mer i våra guider.

 


18 frågor och svar om att lägga ut ekonomi- och lönearbetet

 

Vi har svarat på alla de vanligaste frågorna om outsourcing av ekonomi och lön. Lär dig allt om ett outsourcingsamarbete går till, vad fördelarna är, hur vi säkerställer kvalité, och mycket mer.

 

Läs mer

 

mockup 18frågor broschyr.png

Sammanfattning - vanliga frågor

Vad är outsourcing?

Outsourcing innebär att lägga ut arbetet inom en viss funktion i en verksamhet hos ett annat företag. Outsourcing kan variera i omfattning och inriktning. Genom att outsourca till Azets kan ni få hjälp med ekonomi, lön och HR.

Varför löneoutsourcing?

Fördelarna med att outsourca löner till en samarbetspartner som Azets är många. Bland annat minskad sårbarhet för ert företag, lägre kostnader och att ni får mer tid till det som är viktigast för er verksamhet. Fokusera på det ni är bäst på, och outsourca lön till Azets.