Hjälp med redovisning - Azets redovisningstjänster
 
 
 

Redovisningstjänster

Tusentals kunder väljer Azets för marknadsledande ekonomi- och redovisningstjänster.

Azets redovisningstjänster

För de allra flesta innebär termen redovisning att samla och dokumentera ett företags ekonomiska information.
Därtill innefattar termen "redovisning" även ekonomistyrning, extern revision, finansiell redovisning och skatteredovisning. För stora bolag är bl.a. omstruktureringar, börsnoteringar och årsredovisningar viktiga redovisningstjänster.

Azets redovisningskonsulter tillhandahåller många tjänster inom redovisning och vår långa erfarenhet säkerställer en hög kvalité på våra leveranser. 

Vill du veta mer om våra redovisningstjänster?

Ja tack, kontakta mig!

Så hjälper vi våra kunder med ekonomi

||
||

Outsourcing ekonomi

Funderar du på att outsourca processer inom ekonomi?

Lägg över hela eller delar av ert ekonomiarbete till oss. Vi vet hur den nya tidens ekonomifunktion bäst bedrivs för att möta de utmaningar som ekonomichefer tampas med. Läs mer här om ni är intresserade av outsourcing av redovisning och ekonomi.

Modern redovisningsbyrå

Är du på jakt efter en modern byrå med expertis?

Vi är byrån med lång erfarenhet, moderna it-system, auktoriserade konsulter och bred expertis. Läs mer om Azets redovisningsbyrå för små och medelstora företag här.

 

Rådgivning och expertis

Våra auktoriserade konsulter är experter på ditt företags ekonomi. Vi erbjuder en rad tjänster som ni väljer utifrån ert behov, här är några exempel på vad vi kan hjälpa till med.

Är ni i behov av rådgivning? Se alla rådgivningstjänster härRedovisning

Redovisning kedjor

 

Redovisning för kedjeföretag

Azets levererar redovisningstjänster till kedjeföretag i hela Norden.
Vi hjälper både kedjekontor och delägare/medlemmar. Genom centraliserad hantering och dedikerade konsulter kan vi erbjuda specialistkompetens, effektivitetsvinster och skalfördelar till dig som kund. 

 

Nordiska lösningar för redovisning

Azets är en ledande leverantör inom outsourcing av ekonomi som erbjuder en unik och komplett lösning för både redovisning och löneadministration i Norden. Vi har lång erfarenhet av outsourcing av ekonomifunktioner. Vi är både finansiellt och strategiskt starka samtidigt som vi är experter i lokala lagar och förordningar, vilket är en trygghet för dig som kund. Här kan du läsa mer om vår nordiska redovisningslösning - International Accounting.

Sverige karta
Norge karta
Danmark karta Finland karta
   

Exempel på Azets redovisningstjänster

Intresserad av våra redovisningstjänster, eller behöver du mer information? Kontakta oss här så hjälper vi dig!

Man kan läsa sig till mycket. Men att prata med någon som vet är bättre. Kontakta oss via formuläret eller ring oss på 010-457 50 16 så får du veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag med ekonomi.

Säljare rund lina.png

Lina Dahlgren

Head of Sales

Säljare Rund Lotta.png

Ann-Charlotte Sammer

Säljare rund leo.png Leo Karslsson
Erik säljare rund.png Erik Victorin

 

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.

Intressant läsning - Azets guider

18 vanliga frågor och svar om outsourcing av ekonomiarbetet

Svar på de vanligaste frågorna vi får gällande: Kostnader, vinster, samarbete, kvalitet, kontroll, kommunikation, kompetens, flexibilitet.

swedish_guide_mockup_2_500x500px.png

hämta guiden

Ekonomifunktionen i förändring - hur går det?

Azets har genomfört två undersökningar bland svenska företag om att modernisera ekonomifunktionen. Här kan du läsa om våra slutsatser.

swedish_guide_mockup_5_500x500px.png

hämta guiden

Spara kostnader inom ekonomi- och lönefunktionen

Lär dig mer om fördelarna med att lägga ut ekonomi- och lönearbetet och hur Azets kan hjälpa er att sänka era kostnader med 25-40%.

swedish_guide_mockup_13_500x500px.png

hämta guiden