International accounting
 
 
 

International Accounting

Azets hjälper företag som är baserade i fler än ett land, inom och bortom Nordens gränser, med allt inom ekonomi.

International accounting

Få hjälp från en enda kontaktpunkt och nationell support på ert lokala språk.

international accounting

Ta kontrollen över din ekonomi med en gemensam affärsplattform och rapportering i realtid.

international accounting

Spara tid och resurser med en enda leverantör av tjänster och system.

Ständig tillgång till internationell expertis med Azets

Internationell affärsverksamhet innebär tusentals stora och små uppgifter som måste utföras, bland annat hålla jämna steg med landsspecifika rättsliga krav och system. Vi är här för att hjälpa er med allt detta, så att ni istället kan lyfta blicken och se framåt. 

Vi erbjuder tjänster för alla länder inom Norden och flera andra. Med en gemensam programvara, realtidsrapportering mellan företag och konsult och ett samordnat multinationellt team, sammanlänkar vi länderna där ni har verksamhet. På så sätt effektiviseras kommunikation och delning av information - geografiskt avstånd blir inte längre ett hinder för effektivt arbete. Vi erbjuder en koncernövergripande ekonomifunktion för att hjälpa dig nå dina mål, men också en lokal överblick, så att de nationella behoven på de lokala kontoren tillgodoses.

Kom igång med international accounting

Låt Azets sköta din internationella verksamhet – vi knyter ihop alla lösa ändar.

International Accounting bygger på robusta system som kan hantera verksamheten inom såväl stora internationella företag som små och medelstora företag. Vi erbjuder tjänster som går längre än att bara uppfylla lokala rättsliga krav och säkerställer effektiviteten i din verksamhet med en gemensam leverantör.

Vi erbjuder dig en samordnad gränsöverskridande ekonomifunktion, inte bara systemet och lokala kontakter. Vi arbetar efter gemensamma processer och erbjuder alla finansiella lösningar.

Vi är experter på att få verksamheten att rulla på smidigare genom att effektivisera och automatisera processer, med ett sömlöst samarbete mellan företag och konsult.

Förutom kvalitetskontroll och samordning ingår även: 

  • Record to report: Huvudbok, anläggningstillgångar, lagerhantering, månads- och årsvisa koncernbokslut, koncernredovisning (inklusive IFRS), ekonomisk rapportering och förvaltningsberättelse.
  • Purchase to pay: Betalningsprocess, leverantörsskulder och hantering av inköpsfakturor. 
  • Order to cash: Kundfordringar, inkassohantering och betalningsmatchning. 
||
||

lookinpapers_750x600.jpg

 

Global expertis i en enda kontaktpunkt

Med filialer i olika länder eller på stora avstånd inom ett och samma land, måste du förlita dig på kommunikation och enkel fördelning av arbetet. När du behöver hjälp med ekonomi erbjuder vi dig en enda kontaktpunkt med experter som kan ge råd om både företaget i allmänhet och specifika länders lokala lagstiftning. Genom att kunna vända dig till ett och samma ställe med förfrågningar, snarare än en till flera olika partners, har du tillgång enhetlig information och hjälp vid behov.

Vad vi erbjuder

Intresserad av International Accounting, eller behöver du mer information? Kontakta oss här så hjälper vi dig!

Man kan läsa sig till mycket. Men att prata med någon som vet är bättre. Kontakta oss via formuläret eller ring oss på 010-457 50 16 så får du veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag med ekonomi.

Säljare rund lina.png

Lina Dahlgren

Head of Sales

Säljare Rund Lotta.png

Ann-Charlotte Sammer

Säljare rund leo.png Leo Karslsson

 

Kontakta våra experter

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.

Samla all programvara på en enda plattform

Med åtaganden i flera länder följer ofta en mängd olika programvaror för ekonomisk förvaltning. International Accounting samlar dina system i en heltäckande lösning. Vi kan också integrera din nuvarande programvara i vår lösning, om du önskar fortsätta med den. Azets är inte bara en ledande leverantör av redovisnings- och lönetjänster. Vi har också ett starkt IT-team som ger företag den optimala skräddarsydda programvarulösningen efter behov.

  • En skräddarsydd IT-lösning, med era vanliga programvaror och Azets verktyg integrerade i vår plattform, utvecklade för sömlös ekonomisk rapportering
  • Få mer synkroniserad rapportering i alla länder
  • System som kommunicerar med varandra
  • Alla administrationsverktyg i en enda plattform
  • Enkel inloggning.

Azets tillhandahåller allt som rör bokföring med ett system som är optimerat för ekonomiverksamhet, med det allra senaste inom automation. Vår plattform säkerställer en sömlös integrering med alla nödvändiga system i din miljö. Den levereras med ett fullskaligt BI-system som kan anpassas efter företagets behov. Azets ansvarar för uppdatering och underhåll av IT-systemen – så du kan lyfta blicken från det administrativa arbetet och koncentrera dig på att analysera din verksamhet.  

 

getting_things_in_order.jpg

 

En internationell lösning för lönefunktionen

Azets hjälper även företag baserade i hela Norden med deras lönefunktion. Vi är experter i lokala lagar och hjälper er att effektivisera löneadministrationen så att den fungerar över landsgränserna.

Läs mer om Nordic Payroll Här

Löneadministration i Norden