Anlita en redovisningskonsulter från Azets som kan hoppa in på kort varsel
 
 
 

Interim redovisningskonsult som kan hoppa in med kort varsel

Anlita en av Azets redovisningskonsulter och känn er trygga med ert ekonomiarbete.

 

Är ni i behov av en interim redovisningskonsult?

Våra konsulter hjälper företag i olika storlekar från alla branscher med allt inom ekonomi. Få snabb och kompetent assistans när ni behöver hjälp på redovisningsavdelningen – antingen på heltid eller några dagar i månaden. 

Fördelar med en interim redovisningskonsult

 • Ni får en interimskonsult som snabbt kan kliva in och lösa alla uppgifter inom ekonomi och redovisning
 • Ni får ett flexibelt avtal och betalar endast för de faktiska timmar redovisningskonsulten är hos er
 • Er interimskonsult har erfarenhet av ekonomisystem som t.ex. C5, SAP, e-conomic, Navision, Visma Business och Microsoft Dynamics

 

handshake_750x500.jpg

Intresserad av en interimskonsult? Kontakta oss

Ja tack, jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar.

Jag är informerad om att jag kan läsa mer om hur Azets behandlar mina personuppgifter i Azets integritetspolicy. Jag kan när som helst göra ändringar i min prenumeration eller avprenumerera från kommunikation från Azets.

När kan en interim redovisningskonsult behövas?

Våra konsulter löser alla uppgifter inom interimsbokföring, ekonomi och redovisning. Det kan t.ex. vara uppgifter som bokslut, bokföring, avstämningar, fakturering, controlling, skatt och moms, gäldenärs- och borgenärshantering samt löneredovisning. Vi har många konsulter i vår databas som är redo att tillträda en tjänst hos dig som redovisningschef, controller, CFO eller allround redovisningsmedarbetare.

Det kan finnas många anledningar till att ert företag behöver en interim redovisningskonsult. Några av de situationer vi ofta hör listas nedan:

 

chair_afternoon.svg

En nuvarande medarberate har slutat och det behövs en bra tillfällig lösning tills en ny fast medarbetare anställs.

hr_afternoon.svg

En nuvarande medarbetare är föräldraledig eller sjukskriven och det behövs en bra ersättare tills den fasta medarbetaren kommer tillbaka.

threepeople_afternoon.svg

Nya projekt eller stora organisationsförändringar skapar ett behov av en interim redovisningskonsult som kan stödja nuvarande medarbetare.

Oavsett bakgrund är den gemensamma nämnaren att ni behöver en erfaren och kompetent redovisningskonsult som snabbt kan komma in i ert företag och bidra med expertis.

 

CFO service1 589x560.jpg

Vi har redovisningsekonomer på alla nivåer

Använd er redovisningskonsult för:

 • Bokföring
 • Avstämningar
 • Fakturering
 • Gäldenärs- och borgenärshantering
 • Skatt och moms
 • Lönebokföring
 • Rapportering
 • Årsredovisning och bokslut
 • Manuella registreringar
 • Strukturering

 

Våra konsulter har erfarenhet av alla vanliga ekonomisystem

Med Azets konsulter kan ni alltid känna er att trygga att ni får en kompetent medarbetare som utan problem kan hjälpa till i er ekonomifunktion.

 

ERP-ny.jpg

 

En interim redovisningskonsult från Azets är en flexibel och säker lösning

När vi skickar en redovisningskonsult, t.ex. en redovisningsekonom för ert företag får ni en mycket säkrare lösning än att använda ett traditionellt bemanningsföretag. Under perioden ni behöver interimsredovisning blir den valda redovisningskonsulten en del av ert team. Det är samma medarbetare som är i ert företag och löser uppgifterna under hela perioden.

När uppgifterna är klara återvänder medarbetaren till Azets. Med andra ord erbjuder vi en trygg lösning som samtidigt möjliggör flexibilitet för ert företag.

Så enkelt är det att anlita en interim redovisningskonsult

phone-5.svg

1. Kontakt

Ni kontaktar oss och berättar om ert behov.

group-chat.svg

2. Möte

Vi hittar minst en kandidat som matchar era önskemål och ni får möjlighet att träffa redovisningskonsulten.

cog-double-1.svg

3. Start

Efter avtalet är på plats börjar redovisningskonsulten hos er och vi har löpande dialog om arbetet.

 

Sänk de fasta kostnaderna med en interim redovisningskonsult?

Med en interim redovisningsanställd från Azets slipper ni de många och dyra personalkostnaderna som pensioner, semester, sjukdom och utbildning. Ni betalar endast det avtalade timpriset för de faktiska timmar konsulten arbetar med er. Om er redovisningskonsult blir sjuk har vi självklart ordnat med en kvalificerad ersättare. Med denna lösning kan ni hålla nere de fasta kostnaderna samtidigt som ni får interimassistans från Nordens ledande revisionsbyrå.

JA, TACK! KONTAKTA MIG

 

Karriereside 6.jpg

 

Redovisningskonsult

 

Överväger ni att outsourca processer inom ekonomi?

Om ni har behov av en interim redovisningskonsult kanske ni också har funderat på att gå ett steg längre och lägga ut hela eller delar av ekonomiadministationen på en extern partner.

I över 20 år har vi skött ekonomifunktionen för flera tusen företag och vi tar gärna ett förutsättningslöst möte om hur vi kan hjälpa ert företag.

LÄS MER OM OUTSOURCING AV REDOVISNING

 

Letar ni efter andra tillfälliga resurser?

Vi har många olika interimsroller som är redo att hjälpa till på ert företag. Allt från ekonomi och ledning, till lön och HR. Allt med flexibla avtal som är anpassat efter ert behov.

Läs mer om våra andra interimslösningar

shutterstock_519537712_750x500.jpg

advisory_afternoon.svg

 

 

Vill ni ha mer information?

Ni är välkommen att kontakta oss om ni vill ha ytterligare information om Azets redovisningstjänster och möjligheterna att anställa en interim redovisningskonsult. Om ni fyller i formuläret högst upp på sidan kontaktar vi er så snart som möjligt. Ni är också alltid välkomna att kontakta oss på telefon: 010 457 50 16