Rådgivningstjänster inom lön och HR
 
 
 

Rådgivningstjänster till företag inom lön och HR

 


Rådgivning lön och hr

Rådgivning inom lön och HR - detta kan vi hjälpa er med

Våra experter har lång erfarenhet av rådgivning och stöd till företag. Vi hjälper er med alla frågor inom lön och HR, allt från praktisk lönehantering till vägledning och rådgivning inom löner, avtal, processutveckling och andra personalfrågor.

Här kan du se några av de rådgivningstjänster vi erbjuder. Tveka inte att kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag.


Rådgivning lön och hr nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av våra artiklar inom ekonomi, lön & HR och få värdefulla insikter och tips.

Ja tack, jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar.

Jag är informerad om att jag kan läsa mer om hur Azets behandlar mina personuppgifter i Azets integritetspolicy. Jag kan när som helst göra ändringar i min prenumeration eller avprenumerera från kommunikation från Azets.


Lön och hr

Effektivare löneadministration - så kan vi hjälpa er

Behöver ni hjälp med er lönehantering? Vi hjälper svenska och internationella företag med allt inom lön och HR i Norden. Vi erbjuder löneadministration, rådgivning, bemanning och outsourcing av hela HR- och lönefunktioner. 

Läs mer om löneadministration

Fem sätt att modernisera lönefunktionen

Med erfarenhet från många löneavdelningar har vi på Azets en god inblick i vilken stor potential det finns för förbättringar och moderniseringar. Lyckligtvis behöver arbetet inte innebära stora organisatoriska förändringar eller dyra systeminvesteringar. 

I denna guide får ni en överblick över fem metoder som kan effektivisera lönefunktionen.

Hämta guiden här

Fem sätt att modernisera lönefunktionen

Rådgivning lön och hr
Kom i kontakt med våra experter

Fyll i formuläret och berätta vad ni behöver hjälp med så kontaktar vi er snarast.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.