Reseräkning - reseräkningar & utlägg
 
 
 

Reseräkning och utlägg - Azets automatiserade lösning

Azets Expense är en smart tjänst för reseräkningar som automatiserar flertalet moment, minimerar risken för manuella fel och sparar er tid.

Förenklar hanteringen av utlägg och reseräkningar

Genom det nya systemet för reseräkning, Azets Expense, förenklar vi nu hanteringen av utlägg och reseräkningar för våra kunder och dess anställda. Den anställde kan redovisa alla sina kvitton, traktamenten och milersättningar i mobilen, surfplattan eller datorn som automatiskt tolkas och förs in i bokföringssystemet. Fördelarna är många, men bland de viktigaste är att ni som kund får en enkel och smart tjänst som automatiserar flertalet moment. Samtidigt minskar risken för manuella fel och tidsbesparingen blir betydande.

Sparar tid

Reseräkning utlägg - Diagram tid

Mindre administration

reseräkning utlägg - Diagram administration

Mer korrekt

reseräkning utlägg - diagram rätt arbete

Reseräkning - när och var du vill 

Enklare
Rapportera utlägg, kvitton, kortköp, traktamente, representation och milersättning i samma app. Allt samlat på ett ställe. 

Snabbare
Fixa din reseräkning direkt efter köp. Skicka in utläggen för attestering. Attestanten godkänner rapporten i telefonen. Allting bokförs automatiskt. Snabbt och smidigt!

Smartare
Appen analyserar kvittot automatiskt och hämtar ut informationen. Det betyder att appen gör det mesta jobbet åt dig. Bara att kontrollera och skicka in. 

Roligare
En digital lösning som är självlärande, automatisk och hjälper dig att göra rätt. Att skötta sin reseräkning blir roligare helt enkelt. 

 

reseräkning och utlägg på smartphone

reseräkning och utlägg på mobil

Enkelt att attestera reseräkning och utlägg

Mobilitet
Hantera alla rapporter från telefonen eller datorn. Granska och godkänn rapporter var du än är. Förkorta utläggsprocessen med 65 %.

Påminnelser
Bli meddelad i telefonen, på datorn eller via klockan när det finns nya rapporter att hantera eller attestera. 

Attestera
Granska och attestera rapporter direkt i telefonen eller vid datorn. Skicka vidare för utbetalning och bokföring. 

Översikt
Snabbt och enkelt att få överblick över alla rapporter. Allt finns samlat på ett ställe. Sortera, filtrera, sök. 

Så fungerar reseräkning

Reseräkning och utlägg - exempel tåg Köp tågbiljett till jobbresan
   
Reseräkning och utlägg - exempel kvitto Fota kvittot eller vidarebefordra det digitala kvittot direkt
in i appen.
   
Reseräkning och utlägg - exempel analys Kvittot analyseras automatiskt. Spara utlägget och skicka in. 
   
Reseräkning och utlägg - check Chefen godkänner och pengarna betalas ut. 
||

Tilläggstjänster

Lägg mindre tid på att leta kvitton i fickor och väskor med den automatiska kortkopplingen i Azets Expense och slipp felaktiga avståndsberäkningar i körjournalen genom att låta Azets Expense räkna milen.

Azets Expense Digitala Körjournal

Koppla din elektroniska körjournal och slipp manuell handpåläggning och ersätt forna pappersjournaler med en digital lösning där alla resor importeras direkt till tjänsten.

Läs mer om digital körjournal

Azets Expense Kortkoppling

Förenkla kvittohanteringen och utlägg genom att koppla företagskortet till Azets Expense. Alla kortköp registreras automatiskt in till tjänsten och du slipper leta kvitton och rätta felaktigheter.

Läs mer om kortkoppling

Läs mer om Azets Expense Kortkoppling och Körjournal

Ta del av våra broschyrer kostnadsfritt och dela med dina kollegor och chefer.

reseräkningar on the go

Minskar ersättningstider

Azets expense gör det möjligt för de anställda att få ut sin ersättning fortare. Enkelheten i appen och onlineportalen, samt att rapporten skickas in digitalt innebär att processen skyndas på. Rapportens godkännare får en notis via mejl och mobil om att det finns en ny rapport att godkänna. När rapporten godkänts skickas den till ekonomiavdelningen. 

Sammanfattning - Vanliga frågor

Vad är en reseräkning?

När en anställd gör ett utlägg i samband med sitt arbete eller tjänsteresa ska arbetsgivaren betala ut ersättning i form av en reseräkning.En reseräkning är en skattefri ersättning.

Vad ingår i en reseräkning?

Det utlägg som den anställde betalat och önskar inkludera i reseräkning bör vara direkt kopplat till resan, t.ex. kostnader för transport, drivmedel, mat eller boende.

Kontakta oss om reseräkningar och utlägg

Ta gärna kontakt med våra säljare via formuläret. Har du ett ärende som inte gäller våra tjänster? Då hittar du övriga kontaktvägar här.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.