Löneadministration i hela Norden
 
 
 

Löneadministration i hela Norden

Vi är experter i lokala lagar och hjälper er att effektivisera löneadministrationen så att den fungerar över landsgränserna.

Kontakta oss

 

Det självklara leverantörsvalet för lönehantering i hela Norden

Azets kan ta över ansvaret för hela er löneadministration i Sverige, Norge, Danmark och Finland – genom oss täcker ni Norden med en enda kontakt. Vi bedriver verksamheten genom våra egna bolag – inte genom partners.


Den lokala närvaron gör att vi har kännedom om vilka lagar och regler som gäller i varje land. Att vi jobbar med kunder från i stort sett alla branscher och i alla storlekar och att våra tjänster och system är desamma i alla de nordiska länderna, gör oss till ett självklart val för alla företag med nordisk verksamhet. 

Löneadministration i Norden

one_illustration.jpg

 

Endast en kontakt för hela den nordiska marknaden

Endast ett avtal för hela Norden

Endast en nordisk prismodell

Endast en tjänstemodell för hela Norden

Endast en kundportal för hela Norden – Azets Cozone

Endast ett nordiskt system för tidrapportering

Endast ett nordiskt system för reseräkningar

 

network.svg

Lokal expertis

 

book-shelf.svg

Anpassningsbar systemplattform för hela Norden

 

sticky-note.svg

En enda tjänstemodell för hela Norden

 

business-male-briefcase.svg

Unik och komplett lösning

Förstahandsvalet för outsourcing av löneadministrationen

Vi är Nordens ledande leverantör av tjänster inom lönehantering. Vår unika position gör att vi kan erbjuda ett komplett utbud av tjänster och effektiva lönehanteringsprocesser i samtliga länder. För att tjänsterna ska passa er organisation perfekt erbjuder vi både standardiserade och kundanpassade lösningar. 

Har ni ledsnat på att behöva lägga ner en massa tid och jobb på att hålla er à jour med alla lokala lagar och regler? Lämna den biten till oss! Vi kan dessutom bistå med rådgivning om allt som händer på området så att ni kan fokusera på kärnverksamheten. Med vårt kompletta utbud av säkra och användarvänliga lösningar gör vi det enkelt för er – med ett system för de nordiska länderna. Enklare än så blir det inte. 

 

Med lönekonsulter på plats i både Sverige, Norge, Danmark och Finland, är vi den enda kontakt våra kunder behöver för att täcka in hela den nordiska marknaden.

(Erik Bekkåsen, chef för Nordic Payroll)

Vad vi erbjuder

Vi levererar högkvalitativa lönetjänster i Norden

Vi är en ISAE3402-certifierad leverantör av kvalitetstjänster inom lönehantering i alla de nordiska länderna. Kvalitet och effektivitet kännetecknar hela vårt tjänsteutbud, från implementering till leverans. Vi har auktoriserade konsulter, särskilt utsedda kvalitetsansvariga och våra egna kvalitetssäkringssystem som utvecklats för att garantera att våra tjänster levereras enligt högsta möjliga standard. Ni kan alltså vara säkra på att alla lönerelaterade uppgifter sköts fackmannamässigt så att ni kan fortsätta jobba med det som ni är bäst på.

 

Löneservice Norden

Läs mer

Vi jobbar med alla sorters kunder i alla storleksklasser

Vi hjälper både stora och små företag från alla branscher med lokal expertis. Med 20 års erfarenhet av lönebranschen har vi utvecklat en modell för bästa praxis med standardiserade processer. Detta garanterar effektiva lönehanteringsrutiner för alla sorters företag.

Vi vet dock av erfarenhet att en och samma lösning inte passar alla. Därför är vi flexibla och responsiva, vilket innebär att vi anpassar våra system och tjänster till din verksamhet. 

Med 22 000 kunder inom lön och redovisning kan vi utan tvekan säga att vi känner våra kunders behov väl och att vi vet hur vi ska uppfylla dessa. 

no_bg_consultant.jpg

En internationell lösning för ekonomifunktionen

Azets hjälper även företag baserade i flera länder med deras lönefunktion. Vi är experter i olika ekonomisystem och hjälper er att effektivisera ekonomifunktionen så att den fungerar över landsgränserna.

Läs mer om International Accounting här

Woman_and_tablet_589x560.png

Så hjälper vi våra kunder med löneadministration och ekonomi

Espresso House_kvadrat.jpg

 

"Anledningen till att vi valt att outsourca lönen är för att vi ville uppnå en säkrare lönekörning som inte var så sårbar eller beroende av en specifik person. Vi ville helt enkelt få det säkrare.

★★★★★

Patrik Lundqvist, Payroll Administrator

Se filmen här

 

omron_logo.png

 

"Vårt team är litet, så detta samarbete frigör mycket tid för andra områden. Vi känner oss även trygga med att vårt företag följer svenska lagar och normer.

★★★★★

Päivi Saarikoski, Nordic Compliance Manager

Läs artikeln här

Håll koll med Azets Cozone – vår kundportal


För att göra det enkelt för våra kunder att komma åt rapporter och utföra olika uppgifter har vi utvecklat en kundportal, Azets Cozone, som stöd för våra outsourcingtjänster.

Azets Cozone tillhandahåller över 40 olika applikationer inom lönehantering och redovisning och gör det också möjligt för kunderna att koppla upp sig till sina egna system via Azets Cozone. Och det bästa av allt – det är ett och samma användargränssnitt i alla länder.

Löneadministration Norden

Azets Cozone är ett komplett verktyg som utvecklats för att samarbetet mellan våra kunder och konsulter ska fungera så enkelt som möjligt. Via Azets Cozone kan ni godkänna tidrapporter för medarbetare i flera länder, ta fram rapporter från bolag på olika sidor av landsgränserna och dela lönerelaterad information så att det sker i enlighet med GDPR.

Med Azets Cozone får du:

  • All relevant information samlad på ett ställe
  • Ett enda system för allt som har med lön att göra
  • Ett enda ställe för lönespecifikationer 
  • Ett enda ställe för tidrapportering
  • Ett enda system för reseräkningar och utlägg
  • Ett enda ställe för rapporter
  • Säker fildelning som uppfyller kraven i GDPR
  • Gemensam planering av deadlines mellan olika affärsenheter

 

Kundreferens Norden

 

“Samarbetet har fungerat smidigt och de har skött lönerapporteringen åt oss i tid och med förväntad kvalitet. Azets har svarat snabbt på våra frågor och vid behov tagit frågan vidare internt till deras egna fackkunniga."

Veera Eskelä, HR-chef, Basware

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er?

Ring 010-457 50 16 för att komma i kontakt med Andreas och hans kollegor på vår säljavdelning eller fyll i formuläret så hör vi av oss till dig. 


Andreas Fredvinge.png

Andreas Fredvinge
Sales Manager Nordic

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.