Kundberättelse Arval
 
 
 

Arval / BNP Paribas

Kundberättelse

Arval har varit kund hos Azets sedan 2015. Vi pratade med Johanna Airas, HR-chef på Arval, om samarbetet med Azets.

 

“Azets är verkligen outstanding! Jag har aldrig haft en så bra uppsättning som vi har hos Azets, både vad gäller kvalitet och den personliga kontakten.“

 

 

Arvals största tjänst är leasing av bilar både till företag och privatpersoner. Arval som företag har som mål att bidra till en grön mobilitet genom bland annat elbilspolicy och nya mobilitets produkter. Vi pratade med Johanna Airas, HR-chef på Arval, om samarbetet med Azets.

Vad hjälper Azets er med?

Azets hjälper oss med vår lönehantering samt rådgivning inom lönefrågor. Azets lönespecialister hjälper oss även med tolkning av kollektivavtal, som när de behöver ändras eller förnyas. Vi känner att vi får så mycket för de pengarna vi lägger ner på samarbetet. Man tänker ofta att lön är enkelt, men i min erfarenhet är det verkligen ett komplicerat område där man måste ha tungan rätt i mun, och man måste förstå alla kopplingar, lönearter och lagar som spelar in. Vi är glada att vi får den specialisthjälp som behövs för det här området.

 

 

 

Johanna-arval-kundcase.jpg

Johanna Airas, HR-chef på Arval.

Hur upplever ni samarbetet? 

Jag har arbetat inom HR i snart 10 år, och haft kontakt med outsourcingbolag tidigare genom andra arbetsplatser. Azets är verkligen outstanding. Jag har aldrig haft en så bra uppsättning som jag har nu hos Azets, både genom nivån och kvaliteten på tjänsterna samt den personliga kontakten med våra lönespecialister. Jag är så glad över hur bra allt fungerar. 

Varför har ni valt att ta hjälp? 

Arval grundades 2015 och vi har varit kund hos Azets sedan första början. Vi är del av en större grupp nordiska företag där de flesta valt att ta in Azets tjänster, så för Arval var det en självklarhet.

Från ett HR-perspektiv är det svårt när man är ett mindre bolag med 65 anställda och måste säkerställa att personen på lönefunktionen inhouse alltid är tillgänglig, och vad man gör vid den personens sjukfrånvaro eller semester. Därför är det en väldigt bra lösning att ha lönerna outsourcat, och samtidigt ha tillgång till specialistkunskaper.

Hade ni rekommenderat andra att arbeta med Azets?

Ja, absolut. Inte bara för att vi är så nöjda med tjänsterna vi tar in, utan även för att det satsas så mycket på den digitala lösningen. Jag var själv på Azets kundevent tidigare, och man kände att Azets satsar på digitaliseringen och det är verkligen kanon!

ARVAL_BL_E_Q.jpg

Om Arval / BNP Paribas

Arvals största tjänst är leasing av bilar både till företag och privatpersoner. Arval som företag har som mål att bidra till en grön mobilitet genom bland annat elbilspolicy och nya mobilitets produkter.

 

 

 

 

 

Läs mer om Azets tjänster

Löneadministration

Redovisning

Interim

HR

Läs fler kundberättelser

Akademiska hus cropped.jpg ah_logga_puff.png

“Jag kan absolut rekommendera andra företag att använda sig av Azets!”

★★★★★ 

Läs artikeln här

göthes bokhandel cropped.png     logo-AB-small.svg

“Jag borde ha tagit hjälp tidigare, jag förstår inte hur jag klarade administrationen den första tiden.”

★★★★★ 

Läs artikeln här

Låt Azets hjälpa er med lön och redovisning

Löneadministration

Outsourca era löner

Vi hjälper svenska och internationella företag med allt inom lön och HR i Norden. Vi erbjuder löneadministration, rådgivning, bemanning och outsourcing av hela HR- och lönefunktioner. 

Outsourcing av löner

Outsourcing ekonomi

Outsourca processer inom ekonomi 

Lägg över hela eller delar av ert ekonomiarbete till Azets. Vi vet hur den nya tidens ekonomifunktion bäst bedrivs för att möta de utmaningar som ekonomichefer tampas med. 

Outsourcing redovisning

Ta kontakt med oss

Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa ert företag.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.