Vi är Azets - ledande leverantör inom lön och redovisning
 
 
 

Vi är Azets

Ett nytt företag med en rik historia

Kontakta oss

 

Ledande leverantör av ekonomi- och HR/lönetjänster i Norden

Våra 2 800 medarbetare stöttar och förenklar verksamheten för våra 22 000 kunder. Vi är specialister på att lösa våra kunders verksamhetskritiska uppgifter, som ekonomi, lön och HR, så kunderna kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter. 

Vi är ett kunskapsdrivet företag som kombinerar data, teknologi och expertis för att ge mer värde till våra kunder.

Karta

Modern teknologi och expertrådgivning

Tidigare hette vi Visma Services, men sedan vi separerade från Visma i december 2016 heter vi Azets Insight. Vi är dock fortfarande den ledande leverantören av ekonomi- och lönetjänster i Norden.

På Azets kombinerar vi erfarenhet och expertis med moderna digitala lösningar. Med modern teknologi och expertrådgivning hjälper vi våra kunder att omvandla data till värdefulla insikter, arbeta smartare och fatta mer lönsamma beslut.

Vi finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland sedan 2002.


Kunder

 

20 000+ 
kunder

 

 

Antal anställdaCa 3 000 
anställda

 

 

Omsättning2,4 mdr NOK
omsättning

 

   
             

Löneslippar200 000 
löneslippar/mån

 

 

Antal användare110 000 
CoZone-användare

 

 
Kontor80+ 
kontor

   

Vision och värderingar

Vår vision är att se till att våra kunder lyckas. Azets förenklar och stödjer verksamheter i deras tillväxt. Vi använder skräddarsydd teknologi för att omvandla data till insikter. Och vi utvecklar verktyg och ger råd för att hjälpa våra kunder att minska kostnader och öka konkurrenskraft.

 • Personal

 • Accurate

 • Responsible

 • One step ahead


Azets levererar tjänster inom redovisning, lön och HR

Vår historia

Azets är ett nytt företag med en rik historia. Vi bildades 2016 som ett resultat av Vismas försäljning av Business Process Outsourcing-divisionen. Under många år har vi levererat tjänster inom redovisning, lön, HR och finansiell rådgivning via 83 kontor i Norden.

Med tiden har vi utvecklat en unik kombination av erfarenhet, smarta lösningar och kunskap om lokala regelverk. Automation och digitalisering har skapat många möjligheter för våra kunder. Vi har ständigt utvecklat nya och användarvänliga lösningar för att förbättra kundernas verksamheter.

Läs mer om Azets code of conduct

Våra ägare

Azets ägs av det brittiska fondbolaget HgCapital och är en del av CogitalGroup som bildades 2016. CogitalGroup består av Azets i Norden samt Blick Rothenberg och Baldwins i Storbritannien.

Tillsammans erbjuder koncernen tjänster och rådgivning inom outsourcing, redovisning, lön, HR, finans och skatt till en stor mängd olika verksamheter i Europa.

Läs mer om våra förvärv och uppköp

Azets ägs av det brittiska fondbolaget HgCapital
Global tillväxt

Din väg till Global tillväxt

Azets och Blick Rothenberg gör det lättare för er att hantera er verksamhet globalt; genom att erbjuda en unik och kraftfull kombination av expertis, global kunskap och innovativ teknologi.

Tillsammans, som en del i CogitalGroup, stöttar vi företag genom hela deras livscykel. Från start-ups och entreprenöriella företag som expanderar globalt, till internationellt noterade företag som vill ha bättre kontroll över den globala verksamheten. 

läs mer

Kontor

Våra styrkor

 • Modern teknisk plattform
 • Etablerade och beprövade processer
 • Erfaren Nordisk leverantör
 • Bred och stor kundbas
 • Kostnadseffektivitet genom nearshoring i Rumänien
 • Drivande aktör gällande digitalisering
 • Marknadens bredaste utbud av rådgivningstjänster
 • Auktoriserade konsulter
 • Pålitlig leveransmodell
 • Omfattande kvalitetssäkringssystem

Jobba hos oss 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där det händer mycket, både på kontoret och i företaget. Vi har ett högt engagemang och en stark vilja hos våra medarbetare och vi tror på att delegera ansvar samt bjuda in till delaktighet och påverkansmöjlighet.

Som konsult på Azets får du en affärsmässig roll där du arbetar nära våra kunder.

Se lediga tjänster

 

Personer på kontor

Vill du komma i kontakt med någon av våra säljare eller hitta adressen till våra kontor? 

Se kontaktuppgifter här

Kontakta oss