Löneadministration - ta hjälp av en löneexpert
 
 
 

Löneadministration - ta hjälp av en löneexpert

Nordens största leverantör av lönetjänster - skräddarsydda lösningar inom lön och HR

Vi hjälper svenska och internationella företag med lön och HR i Norden

Azets har lång erfarenhet av att hjälpa svenska och internationella företag med allt inom lön och HR i Norden. Vi är en leverantör som erbjuder löneadministration, rådgivning, bemanning och outsourcing av hela HR- och lönefunktioner. Med Azets lönetjänster får ni en helhetslösning som anpassas helt efter era behov.

Vi hjälper er med löneadministration. Kontakta oss här!

Några lönetjänster som vi erbjuder

 

Löneadministration team

Låt en auktoriserad löneadministratör hjälpa er

Huvuduppgiften inom löneadministration är att hantera de anställdas löner men också mycket mer, exempelvis tidrapporter, lönebokföring och utläggsredovisning. Dessutom gäller det att hålla sig ajour med det skatterättsliga läget för att administrationen av lön ska gå rätt till. Anställningsavtal, reseräkningar, skattedeklarationer och ledighetsansökningar kan hamna hos löneadministrationen och under vissa intensiva löneperioder kan stressen för en löneadministratör öka och misstag kan ske.

Genom att använda Azets lönetjänster kan ni tillgodoräkna er många fördelar. Bland annat får ni ett nära samarbete med en löneadministratör från Azets som ingår i ett större team. På så vis har ni flera experter inom lön som är redo att assistera i löneadministrationen.

Så hjälper vi våra kunder med löneadministration

||
||

 

5 anledningar att lägga ut lönadministration

Dedikerat team löneadministration

Minskad sårbarhet

Genom att lägga ut er lönefunktion får ni tillgång till ett dedikerat team löneadministratörer och behöver aldrig oroa er för frånvaro, semester eller personalförändringar.

Låt oss sköta löneadministration

Enklare, tydligare, lättare

Vi erbjuder tydliga prismodeller och en smidig hantering, med möjlighet till personalövertag. Genom att lägga ut administrationen av lön och/eller redovisning blir vi era ekonomiassistenter, löneadministratörer och HR-resurser. En outsourcingpartner med allt i ett.

Kvalitetssäkrad leverans i våra lönetjänster löneadministration

Kvalitetssäkrad leverans

En löneadministratör från Azets är expert på lagar och regler kring lön, pension, HR, företagsekonomi och skatter. De finns redo att bistå med kvalitativ ekonomi-, skatte- och pensionsrådgivning.

Effektiv hantering av löneadministration

Effektiv hantering, minimal administration för er som kund

Våra kunder får tillgång till Azets smidiga processer och system, vilken förenklar vardagen avsevärt. Tack vare vår kvalitetsmetod och certifiering ISAE 3402 kan ni känna er helt trygga i våra lönetjänster.

Lönetjänster - Väx med oss utan att behöva byta leverantör för löneadministration

Lönetjänster som ger ökad flexibilitet

Våra lönetjänster är standardiserade lösningar med möjlighet till anpassning beroende på kollektivavtal, bransch, behov och önskemål, storlek och omfattning av löner. Genom våra olika lösningar kan ni som kund växa med oss utan att behöva byta leverantör, oavsett om ni har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö eller i någon av de övriga nordiska länderna.

Intresserad av löneadministration, eller behöver du mer information? Kontakta oss här så hjälper vi dig!

Man kan läsa sig till mycket. Men att prata med någon som vet är bättre. Kontakta oss via formuläret eller ring oss på 010-457 50 16 så får du veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag med lön.

Säljare rund lina.png

Lina Dahlgren

Head of Sales

Säljare Rund Lotta.png

Ann-Charlotte Sammer

Säljare rund leo.png Leo Karslsson

 

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.

Trygg och säker löneadministration från Azets

Se videon där vi berättar mer om hur Azets lönetjänster kan hjälpa er

Trygg uppstart, gemensam målbild

Vi har lärt oss att en lyckad implementation av uppdraget är den bästa förutsättningen för ett bra samarbete. Vi har därför standardiserat våra uppstarter. Efter en komplett genomgång av era behov och utifrån en gemensam målbild arbetar vi efter en projektmetodik som säkerställer att ni som kund känner er trygga och att processgenomgångar, utbildningar och driftsättning av Azets lönetjänster sker på avtalad tid. Läs mer om uppstart med Azets här.

Vill du prata med oss om löneadministration?

Kontakta oss här

 
 
lönetjänster löneadministration Sverige
lönetjänster löneadministration Norge
    lönetjänster löneadministration Danmark lönetjänster löneadministration Finland
       

Löneadministration - Nordiska lösningar

Azets är en ledande leverantör inom lönetjänster samt ekonomi som erbjuder en unik och komplett lösning för löneadministration i Norden. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa till i företags löne- och ekonomifunktioner. Som leverantör är vi både finansiellt och strategiskt starka samtidigt som vi är experter i lokala lagar och förordningar, vilket är en trygghet för dig som kund.

löneadministration man och kvinna

Är ni i behov av tillfällig hjälp? - hyr en interimskonsult

Är ni bara på jakt efter en tillfällig förstärkning på löneavdelningen? I så fall kan ni hyra en interimskonsult av oss.

  • Hjälp vid sjukdom och annan frånvaro
  • Extra resurser vid intensiva perioder
  • Interimslösning mellan anställningar
  • Vid behov av flexibilitet t ex deltidsuppdrag

Intressant läsning - Azets guider

Fem sätt att modernisera lönefunktionen

En överblick över fem metoder som kan effektivisera er lönefunktion - och samtidigt göra livet lättare för era löneanställda.

Fem sätt att modernisera löneadministration

hämta guiden

18 vanliga frågor och svar om outsourcing av lönearbetet

Svar på de vanligaste frågorna vi får gällande: Kostnader, vinster, samarbete, kvalitet, kontroll, kommunikation, kompetens, flexibilitet.

18 vanliga frågor och svar om outsourcing av lönearbetet

hämta guiden

Sammanfattning - Vanliga frågor

Vad är löneadministration?

Löneadministrationen innefattar alla de uppgifter som en löneadministratör gör i sitt vardagliga arbete. Detta arbete kan inkludera allt från hantering av anställdas löner, sjukanmälningar, tidrapportering, reseräkningar och utläggsredovisning, till lönerevision, pensionsadministration, lönekartläggning och mycket mer.

Vad kostar löneadministration?

Kostnaden för att lägga ut löneadministrationen beror på ett flertal faktorer. Hur många anställda har företaget vars löner ska administreras? Vilka lönetjänster ska inkluderas i administrationen? Om ni är intresserade av att höra mer och få ett kostnadsförslag är ni välkomna att kontakta Azets redan idag.