Effektivare löneadministration
 
 
 

Löneadministration utförd av en auktoriserad lönebyrå

Effektivare lönefunktion med hjälp av av auktoriserade lönekonsulter

Kontakta oss

 

Löneadministration utförd av auktoriserade lönekonsulter

Vi hjälper svenska och internationella företag med allt inom lön och HR i Norden. Vi är en lönebyrå som erbjuder är löneadministration, rådgivning, bemanning och outsourcing av hela HR- och lönefunktioner. 

outsourcing lön

Löneadministration - skräddarsydda lösningar utifrån era behov

 • Löpande lönehantering och administration
 • Reseräkning och utlägg
 • Pensionsadministration och pensionsanalys
 • Juridisk rådgivning
 • Bemanning under införandeprojekt
 • HR-arbete och rådgivning
 • Sjukhantering

Ladda ner vår broschyr

Löneadministration - Nordiska lösningar

Azets är en ledande leverantör inom löneadministration samt ekonomi som erbjuder en unik och komplett lösning för löneadministration i Norden. Vi har lång erfarenhet av outsourcing av löne- och ekonomifunktioner. Som lönebyrå är vi både finansiellt och strategiskt starka samtidigt som vi är experter i lokala lagar och förordningar, vilket är en trygghet för dig som kund.

 
 
lön outsourcing Sverige
lön outsourcing Norge
    lön outsourcing Danmark lön outsourcing Finlad
       

Så hjälper vi våra kunder med löneadministration och ekonomi

Tobii

''Vi valde att lägga ut våra löner i ett tidigt skede för att vi ville fokusera på vår verksamhet.''

Tobii_Logo.jpg

★★★★★ 

Se filmen här

Ellevio

"Vi var ute efter en kostnadseffektiv lösning och tittade på helheten. Det var viktigt för oss att kunna jacka in i någon annans processer och inte behöva uppfinna hjulet själva."

A-K-Ellevio_liten.jpgEllevio-logo.jpg

★★★★★ 

Läs artikeln här

Vi hjälper svenska och internationella företag med allt inom lön och HR i Norden.

Se videon där vi berättar mer om hur Azets lönebyrå kan hjälpa er

Fem sätt att modernisera lönefunktionen

I denna guide får du en överblick över fem metoder som kan effektivisera er lönefunktion - och samtidigt göra livet lättare för era löneanställda.

Modernisera löneadministrationen

Hur fungerar det att outsourca lön- och ekonomiarbetet till en lönebyrå?

Vi svarar på de vanligaste frågorna vi får gällande: Kostnader, vinster, samarbete, kvalitet, kontroll, kommunikation, kompetens, flexibilitet, IT.
 
Outsourca löneadministrationen

Spara kostnader inom ekonomi- och lönefunktionen

Lär dig mer om fördelarna med outsourcing av ekonomi- och lönearbetet och hur Azets kan hjälpa er att sänka era kostnader med 25-40%.

Spara kostnader löneadministration

Läs mer och hämta guiden

Varför outsourca lön till en lönebyrå?

Löneadministrationens huvuduppgift är att hantera de anställdas löner men också mycket mer, exempelvis tidrapporter, lönebokföring och utläggsredovisning. Dessutom gäller det att hålla sig ajour med det skatterättsliga läget för att lönehanteringen ska gå rätt till.

Anställningsavtal, reseräkningar, skattedeklarationer och ledighetsansökningar kan hamna hos löneadministrationen och under vissa intensiva löneperioder kan stressen för lönepersonalen öka och misstag kan ske.

Genom att anlita Azets som lönebyrå kan ni tillgodoräkna er många fördelar. Azets är marknadsledande inom löneoutsourcing samt ekonomi och vår långa erfarenhet av lönetjänster till företag ger er en stabil och pålitlig löneadministration.

Kontakta oss idag

Outsourcing lön - Tobii bestämde sig tidigt för att outsourca lön till Azets

"Azets har alltid varit en ledare när det gäller leverans av kunskap och erfarenhet." 

Tobii valde att outsourca lön till Azets. Hör Milena Pfeifer, Payroll Manager Europe, berätta mer i denna film om hur Azets lönebyrå hjälpt dem att bygga en lönefunktion så som de vill ha den.

Auktoriserade löneadministratörer via Srf Konsulterna

Många av våra löneadministratörer är auktoriserade hos Srf Konsulterna, något vi också uppmanar till. Det är ett kompetensbevis på vad våra konsulter kan inom sitt fokusområde (vare sig det handlar om redovisning eller löneadministration) som säkerställer deras framtida vidareutbildning och gör det enklare att hålla sig ajour med rådande lagstiftning och mycket mer.

Med Azets auktoriserade lönekonsulter kan våra kunder tillgodoräkna sig den säkerhet och kvalitet de förväntar sig av tjänsterna som Azets lönebyrå levererar. På samma gång får våra löneadministratörer möjligheten att utveckla sig själva i sin roll och se sin karriär växa.

Quinyx lösning för personalplanering och schemaläggning - integrerad i Azets lönetjänster

Azets partner Quinyx är en ledande leverantör av molnbaserade mobila lösningar för schemaläggning och tidrapportering. Genom vårt samarbete kan vi erbjuda Quinyx lösning integrerad i våra lönetjänster. En effektiv helhetslösning för våra kunder.

Quinyx personalplanering och schemaläggning

Reseräkna i mobilen

Automatisera era reseräkningar och utlägg

Azets Expense är en smart tjänst för reseräkningar som automatiserar flertalet moment, minimerar risken för manuella fel och sparar er tid. Här kan ni läsa mer om hur ni kan förenkla hanteringen av utlägg och reseräkningar.

lön outsourcing

På tiden att modernisera löneadministrationen?

Även om lönehanteringen på många företag kan vara relativt liten mätt i antalet anställda finns det en hel del fördelar med att modernisera er lönehantering - få hjälp idag!

5 anledningar att outsourca löneadministrationen

 

Dedikerat team löneadministratörer

Minskad sårbarhet

Genom att outsourca löneadministrationen får ni tillgång till ett dedikerat team löneadministratörer och behöver aldrig oroa er för frånvaro, semester eller personalförändringar.

 

Väx med oss utan att behöva byta leverantör

Lönetjänster som ger ökad flexibilitet

Vi är en lönebyrå erbjuder standardiserade lösningar med möjlighet till anpassning beroende på kollektivavtal, bransch behov och önskemål, storlek och omfattning av löner. Genom våra olika lösningar kan ni som kund växa med oss utan att behöva byta leverantör, oavsett om ni har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö eller i någon av de övriga nordiska länderna.

 

Kvalitetssäkrad leverans

Kvalitetssäkrad leverans

Våra löneadministratörer är experter på lagar och regler kring lön, pension, HR, företagsekonomi och skatter. De finns redo att bistå med kvalitativ ekonomi-, skatte- och pensionsrådgivning.

 

Effektiv hantering av löneadministrationen

Effektiv hantering, minimal administration för er som kund

Våra kunder får tillgång till Azets smidiga processer och system, vilken förenklar vardagen avsevärt. Tack vare vår kvalitetsmetod och certifiering ISAE 3402 kan ni känna er helt trygga.

 

Låt oss sköta löneadministrationen

Enklare, tydligare, lättare

Vi erbjuder tydliga prismodeller och en smidig hantering, med möjlighet till personalövertag. Genom att outsourca lön och/eller redovisning blir vi era ekonomiassistenter, löneadministratörer och HR-resurser. En lönebyrå med allt i ett.

Woman-showing-man-something.jpg

Är ni i behov av tillfällig hjälp? 
- hyr en interimskonsult

Är ni bara på jakt efter en tillfällig förstärkning på löneavdelningen? I så fall kan ni hyra en interimskonsult av oss.

 • Hjälp vid sjukdom och annan frånvaro
 • Extra resurser vid intensiva perioder
 • Interimslösning mellan anställningar
 • Vid behov av flexibilitet t ex deltidsuppdrag

Läs mer om våra interimslösningar

Moderna digitala lösningar

Vi erbjuder våra kunder en flexibilitet vad gäller systemlösningar. I vår kundportal Azets Cozone finns 20 olika applikationer kopplade, egenutvecklade och tredjepart, som vi sätter samman utifrån varje kunds behov. Vi kan också arbeta i era system om ni föredrar det.

Via Azets Cozone får våra kunder och deras medarbetare tillgång till uppdaterad ekonomisk information, tidrapporter, lönespecifikationer och fakturor online - exakt när de behöver dem.

Cozone

lön outsourcing

Outsourca löneadministration
- Trygg uppstart, gemensam målbild

Vi har lärt oss att en lyckad implementation av uppdraget är den bästa förutsättningen för ett bra samarbete. Vi har därför standardiserat våra uppstarter. Efter en komplett genomgång av era behov och utifrån en gemensam målbild arbetar vi efter en projektmetodik som säkerställer att ni som kund känner er trygga och att processgenomgångar, utbildningar och driftsättning av Azets lönetjänster sker på avtalad tid.

Läs mer om uppstart med Azets

Man kan läsa sig till mycket. Men att prata med någon som vet är bättre.

Kontakta oss via formuläret så får du veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag med löneadministration.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.