Effektivare lönehantering
 
 
 

Effektivare löneadministration

Lönehantering utförd av auktoriserade lönekonsulter

Kontakta oss

 

Löneadministration utförd av auktoriserade lönekonsulter

Vi hjälper svenska och internationella företag med allt inom lön och HR i Norden. Azets har flest auktoriserade lönekonsulter i Sverige. Vi erbjuder löneadministration, rådgivning och outsourcing av hela HR- och lönefunktioner. 


Skräddarsydd lösning

Lönetjänster från Azets
– en skräddarsydd lösning

I lönetjänsten ingår vår unika kundportal, CoZone, med tillhörande system och funktioner. Det finns även möjlighet att koppla era egna försystem till vår tjänst.

  • Löpande lönehantering och löneadministration.
  • Reseräkning och utlägg
  • Pensionsadministration och pensionsanalys
  • Juridisk rådgivning
  • Bemanning under införandeprojekt
  • HR-arbete och rådgivning
  • Sjukhantering

Kontakta oss

Nordiska lösningar för löneadministration

Azets är en ledande leverantör inom outsourcing av ekonomi och lön som erbjuder en unik och komplett lösning för både redovisning och löneadministration i Norden. Vi har lång erfarenhet av outsourcing av löne- och ekonomifunktioner. Vi är både finansiellt och strategiskt starka samtidigt som vi är experter i lokala lagar och förordningar, vilket är en trygghet för dig som kund.

Läs mer

Sverige karta
Norge karta
Danmark karta Finland karta
   

Exempel på hur vi hjälper våra kunder Hvad siger vores kunder

 
Löneservice Hald & Tesch Brand

Azets ger oss stabilitet eftersom vi har ett helt löneteam att tillgå.
Det har vi ju inte råd att ha själva.

Pär Hedlund, ekonomichef
Hald & Tesch Brand

läs mer

Kundberättelse

"Vi har valt bort egna ekonomi- och HR-avdelningar för att istället fokusera helhjärtat på kärnverksamheten."

Lennart Persson
Ekonomichef, MedHelp AB 

läs mer

Anna-Karin Käck - Ellevio

"Det var viktigt för oss att kunna jacka in i någon annans processer och inte behöva uppfinna hjulet själva."

Anna-Karin Käck
Ekonomichef, Ellevio

Läs mer

Hur går moderniseringsarbetet av ekonomi- och lönefunktionen?

Det finns ett antal områden som ni kan jobba med för att öka nyttan och effekten av ekonomi- och löneavdelningens insats på företaget.

Nu har ni möjlighet att göra en “benchmark” för att se hur ni ligger till jämfört med andra bolag.

Gör benchmark

Gör benchmark

Quniyx lösning för personalplanering och schemaläggning - integrerad i Azets lönehanteringstjänster

Azets partner Quinyx är en ledande leverantör av molnbaserade mobila lösningar för schemaläggning och tidrapportering. Genom vårt samarbete kan vi erbjuda Quinyx lösning integrerad i våra lönehanteringstjänster. En effektiv helhetslösning för våra kunder.

LÄS MEr OM QUINYX

Quinyx personalplanering och schemaläggning

Automatisera era reseräkningar och utlägg

Azets Expense är en smart tjänst för reseräkningar som automatiserar flertalet moment, minimerar risken för manuella fel och sparar er tid.

Reseräkna i mobilenLöneadministration

Varför outsourca löneadministrationen?

Löneadministrationens huvuduppgift är att hantera de anställdas löner men också mycket mer, exempelvis tidrapporter, lönebokföring och utläggsredovisning. Dessutom gäller det att hålla sig ajour med det skatterättsliga läget för att lönehanteringen ska gå rätt till.

Anställningsavtal, reseräkningar, skattedeklarationer och ledighetsansökningar kan hamna hos löneadministrationen och under vissa intensiva löneperioder kan stressen för lönepersonalen öka och misstag kan ske.

Genom att outsourca löneadministrationen till oss på Azets kan ni tillgodoräkna er många fördelar. Azets är marknadsledande inom outsourcing för såväl lön som redovisning och vår långa erfarenhet ger er en stabil och pålitlig löneadministration.

Kontakta oss

Kundportalen CoZone

Med vår molnbaserade kundportal CoZone får våra kunder och deras medarbetare tillgång till uppdaterad ekonomisk information, tidrapporter, lönespecifikationer och fakturor online - exakt när de behöver dem.

Till CoZone finns nästan 20 olika applikationer kopplade, egenutvecklade och tredjepart, som vi sätter samman utifrån varje kunds behov. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder en variation och flexibilitet vad gäller systemlösningar. 

Läs mer om CoZone

Nulägescheck av era processer

Kostnadsfri analys av era processer

Hur väl fungerar ert ekonomi- och lönearbete? Vi på Azets erbjuder en kostnadsfri nulägescheck för att se vilken utvecklingspotential ni har. Ni får också en ökad förståelse för hur ni ligger till jämfört med andra företag i Sverige.

Läs mer och boka nulägescheck

Auktoriserade löne- och redovisningskonsulter via Srf Konsulterna

Hos Azets kan våra medarbetare auktorisera sig hos Srf Konsulterna, något vi också uppmanar till. Det är ett kompetensbevis på vad våra konsulter kan inom sitt fokusområde (vare sig det handlar om redovisning eller lönehantering) som säkerställer deras framtida vidareutbildning och gör det enklare att hålla sig ajour med rådande lagstiftning och mycket mer.

När Azets kan erbjuda auktoriserade konsulter kan våra kunder tillgodoräkna sig den säkerhet och kvalitet de förväntar sig av tjänsterna som Azets levererar. På samma gång får våra löne- och redovisningskonsulter möjligheten att utveckla sig själva i sin roll och se sin karriär växa.

5 anledningar att lägga ut löneadministrationen

Dedikerat team löneadministratörer      

Minskad sårbarhet
Ni får tillgång till ett dedikerat team lönekonsulter och löneadministratörer och behöver aldrig oroa er för frånvaro, semester eller personalförändringar.

       
Väx med oss utan att behöva byta leverantör    

Ökad flexibilitet
Vi erbjuder standardiserade lösningar med möjlighet till anpassning beroende på kollektivavtal, bransch behov och önskemål, storlek och omfattning av löner. Genom våra olika lösningar kan ni som kund växa med oss utan att behöva byta leverantör, oavsett om ni har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö eller i någon av de övriga nordiska länderna.

       
Kvalitetssäkrad leverans    

Kvalitetssäkrad leverans
Hos oss har vi flest antal Auktoriserade Lönekonsulter i Sverige och är experter på lagar och regler kring lön, pension, HR, företagsekonomi och skatter. De finns redo att bistå med kvalitativ ekonomi-, skatte- och pensionsrådgivning.

       
Effektiv hantering av löneadministrationen    

Effektiv hantering, minimal administration för dig som kund
Våra kunder får tillgång till Azets smidiga processer och system, vilken förenklar vardagen avsevärt. Tack vare vår kvalitetsmetod och certifiering ISAE 3402 kan ni känna er helt trygga.

       
Låt oss sköta löneadministrationen    

Enklare, tydligare, lättare
Vi erbjuder tydliga prismodeller och en smidig hantering, med möjlighet till personalövertag. Genom att använda outsourcing av bokföring och löner blir vi era ekonomiassistenter, lönekonsulter och HR-resurser. Allt i ett.

Hur fungerar det att lägga ut ekonomi- och lönearbetet? - Allt du behöver veta. 

Ladda ner vår guide "Hur fungerar det att lägga ut ekonomi- och lönearbetet? - Allt du behöver veta". Där svarar vi på de vanligaste frågorna vi stöter på vad gäller kostnader och vinster, kontroll och kommunikation, it etc.  
Guide

Fem sätt att modernisera lönefunktionen

I denna guide får du en överblick över fem metoder som kan effektivisera er löneadministration - och samtidigt göra livet lättare för era löneanställda.
 

Är er lönefunktion i toppform? Gör vårt test!

Har ni en dokumenterad och uppdaterad processbeskrivning för löneadministrationen? Har ni goda processer och systemstöd för hantering av indata som löneavdelningen mottar från resten av företaget, t ex tidrapporter och utlägg?

Gör vårt test för att snabbt se hur pass effektiv er lönefunktion är.

TA TESTET

Ta testet

Man kan läsa sig till mycket. Men att prata med någon som vet är bättre.

Kontakta oss via formuläret så får du veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag.

Ja tack, jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar.

Jag är informerad om att jag kan läsa mer om hur Azets behandlar mina personuppgifter i Azets integritetspolicy. Jag kan när som helst göra ändringar i min prenumeration eller avprenumerera från kommunikation från Azets.