Azets Document Solutions
 
 
 

Azets Document Solutions

Digitala lösningar ger mer effektiv hantering av fakturor, arkiv och post

 

 

clock-hand.svg

Ni sparar tid genom att automatisera processer för fakturering bevarande genom arkivering och kommunikation genom digital posthantering.

 

cloud-download.svg

Alla resurser blir tillgängliga digitalt, var ni än befinner er

 

flowchart-edit.svg

Med vår erfarenhet kan vi skräddarsy processen efter era behov

maninvestonpad_750x600.jpg

 

 

  • Vi anpassar vår service för att hitta de bästa skanningslösningarna för just ert företag

 

  • Alla pappersarkiv görs om till digitala arkiv som kan nås från olika enheter

 

  • Med en grönare lösning bidrar ni till kampen mot klimatförändringarna

 

Om Azets Document Solutions

Åren går, projekten blir allt fler och dokumenten trängs i bokhyllor och arkiv. Det som börjar som ett enkelt filsystem växer snabbt och kräver hela tiden mer utrymme och bättre förvaringslösningar. På Azets Document Solutions har vi en vision där alla trånga kontorsarkiv har fått lämna plats åt en effektiviserad dokumenthantering genom digitala lösningar.

Azets Document Solutions har många års erfarenhet som ledande leverantör av skanningstjänster för digitala dokumentlösningar på den nordiska marknaden. Låt oss konvertera ert tungrodda fysiska arkiv till ett överskådligt digitalt system, där alla era dokument finns tillgängliga dygnet runt.

bg_process_flows2.jpg

Så går processen till

När vi skannar era dokument eller fakturor kan vi kontrollera varje enskild rad mot inköpsnumret och se till att allt är korrekt eller genom att låta våra scanningsystem fånga upp allt från namnteckningar till kryssrutor i alla typer av dokument. Pappersarkivet organiseras, kontrolleras och verifieras innan de digitaliseras genom att skannas in och laddas upp till ert system, där ni sedan enkelt kommer åt den information ni har valt att göra digitalt tillgänglig.

Välkommen till den moderna arbetsplatsen

På den moderna arbetsplatsen finns digitala system som underlättar arbetet genom att ni:

  • snabbt kan hitta filer
  • minskar risken för manuella fel
  • skapar plats på skrivborden
  • kommer åt allt arbetsmaterial, oberoende av plats och enhet
  • får bättre GDPR-efterlevnad
  • sparar både tid och pengar genom att slippa söka i fysiska arkiv

Det här hjälper er att hålla kontakten med och samarbeta effektivare med både kunder och kollegor, utan att ni behöver leta igenom ett pappersarkiv så fort ni behöver någon uppgift. En digital lösning minskar också risken för att er information tar skada av yttre faktorer, med vattenläckor eller en brand som exempel. Det finns alltid en tillgänglig backup, både på kontoret och externt beroende på hur er uppsättning ser ut.

De senaste åren har samhället allt mer gått över till digitala lösningar, inte minst beroende på rådande situation med Covid-19. Arbetsplatserna blir snabbt mer flexibla för att möta behoven av olika lösningar för hemarbete vilket minskar behovet av kontorsutrymme och sparar pengar åt företaget. Det här revolutionerar inte bara verksamhetens utgifter utan bidrar också aktivt till att bevara miljön, men kanske mest ändå möta behoven av flexibilitet för ert företags medarbetare.

Våra tjänster

Vanliga frågor

Varför är ett digitalt arkiv bättre än ett pappersarkiv?

Med ett digitalt arkiv kommer ni åt allt ni behöver via era enheter, vilket ger bättre och snabbare tillgång till informationen jämfört med ett fysiskt arkiv. Det gör att företaget sparar både tid och pengar samtidigt som era medarbetare upplever en smidigare arbetsprocess.

Varför är ett digitalt arkiv bättre för miljön?

När ni går över till att arbeta digitalt minskar ert behov av papper och bidrar till en mer hållbar framtid för både företaget och vår omvärld.

Vad kan Azets Document Solutions digitalisera genom skanning åt oss?

Vi kan skanna det mesta och om vi nu skulle hitta något vi inte har stött på tidigare, så löser vi det genom nära samarbete med ledande leverantörer av skanningsutrustning.

Vill du veta mer? Kontakta oss via telefon eller kontaktformuläret nedan

Telefon  
Fagersta +46 76 765 39 88
Uppsala  +46 18 750 53 00
Sälj Michael Palmaer  +46 76 765 02 05 
Sälj Mats Tärn +46 72 067 58 53


Huvudkontor/Produktion/Besöksadress
Azets Document Solutions AB
Kristiansbergsvägen 17
737 30 Fagersta

Produktion
Azets Document Solutions AB
Kungsängsvägen 29B
753 23 Uppsala

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.