Digital Mailroom
 
 
 

Digital Mailroom

Med vår nya digitala lösning för posthantering kan ni behålla fokus och arbeta mer effektivt med viktigare arbetsuppgifter än det manuella arbetet med posthanteringen.

 

 

hourglass-2.svg

Ni sparar tid genom att läsa posten direkt på olika enheter, dator eller mobil skärm, padda eller mobil. 

 

email-warning.svg

Ingen mer skräppost eller reklam

 

mailbox-3.svg

Ni får den post ni vill ha, ingen mer skräppost eller reklam då vi sorterar bort detta åt er.

manwomanonpad_750x600.jpg

 

 

  • Vårt lösning för posthantering är användarvänligt och hjälper er att organisera företagets post, rätt varje gång då vi sorterar efter era krav.

 

  • Ni kan nå er post från alla typer av enheter

 

  • Vår lösning kan till exempel lagras i en för er unikt uppsatt molnlösning, på den plattform som passar er eller ”onsite” för högsta säkerhet.

En digital brevlåda

Den fysiska posten kommer till ert företag i olika format av kuvert som ska till flera olika avdelningar. Dessutom spelar det ingen roll hur väl ni organiseras den – ni måste fortfarande lägga tid på att hantera posten. Med en tjänst för digital posthantering skannas posten in innan den levereras till er. Ni behöver inte längre tänka på vilken post som ska till vilken avdelning eller hur posten ska organiseras, lagras och göras tillgänglig för ett större antal medarbetare. Azets Document Solutions har optimerat den digitala posthanteringen så att ni kan läsa er post på i princip alla enheter, oavsett var ni befinner er.

 

Vår tjänst för digital posthantering innebär att posten skannas till ett digitalt format i en automatiserad process. Det minskar administrationen och gör informationen mer tillgänglig. Det leder till sänkta kostnader och underlättar regelefterlevnaden, samtidigt som det ger full insyn och spårbarhet.

Våra lösningar har utformats för att kunna växa med ert företag. Det gör att vi alltid kan ge verksamheten bästa möjliga erbjudande.

Vanliga frågor

Vad är Digital Mailroom?

Digital Mailroom är en av våra lösningar för digital posthantering. Azets Document Solutions skannar och levererar er post till en digital brevlåda, som har optimerats för att vara tillgänglig via alla olika enheter.

Hur fungerar det?

När er fysiska post har levererats till oss skannar vi in och gör den tillgänglig på era digitala enheter, omgående.

Är tjänsten säker?

Vår programvara använder sig av säker inloggning för att bara auktoriserad personal ska ha tillgång till informationen för att kunna hantera det. Posten hanteras i ett säkert system med molnbaserad lagring om det är valt av er.

Kommer jag att få skräppost?

Skräppost och reklam sorteras bort så att du slipper störas av den medan du jobbar.

Hur kommer jag åt filerna?

När posten har skannats och laddats upp kan du enkelt söka efter specifika filer på din enhet, oavsett var du befinner dig. ADS har ett molnbaserat system som gör det enkelt för medarbetarna att dela filer med varandra via webben, om det är valt av er.

Vill du veta mer? Kontakta oss via telefon eller kontaktformuläret nedan

Telefon  
Fagersta +46 76 765 39 88
Uppsala  +46 18 750 53 00
Sälj Michael Palmaer  +46 76 765 02 05 
Sälj Mats Tärn +46 72 067 58 53


Huvudkontor/Produktion/Besöksadress
Azets Document Solutions AB
Kristiansbergsvägen 17
737 30 Fagersta

Produktion
Azets Document Solutions AB
Kungsängsvägen 29B
753 23 Uppsala

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.