Digital Document Archiving
 
 
 

Digitalt arkiv

Med vår digitala arkivlösning kommer ni åt era dokument var ni än befinner er men kanske viktigast - när ni vill.

 

protection-check.svg

Ni hittar dokumenten snabbt och smidigt samtidigt som ni bygger in en säker hantering, ni vet vem som har tillgång till dokumenten eller var det befinner sig

 

upload-notebook.svg

Spara utrymme genom att flytta de fysiska arkiven till en molntjänst eller en “on-premise” om passar bättre, samtidigt som ni kan vara flera som arbetar med det digitaliserade materialet parallellt, om de möjligheterna ges

 

task-check-2.svg

Använd det digitala arkivet för att skapa effektivare verksamhetsprocesser

maninsofaontablet_750x600.jpg

 

  • Ett digitalt arkiv ger säker åtkomsttill era lagrade filer och dokument men också säker lagring av informationen

 

  • Det digitala arkivet kan nås från i princip alla olika enheter när som helst

 

  • Ni har fortsatt tillgång till vår kundtjänst och kan rådgöra med våra experter

Ett digitalt arkiv för er verksamhet

Så snart vi har laddat upp era digitaliserade dokument kan ni nå dem via den digitala lagringstjänsten. Det digitala e-arkivet har skräddarsytts för just era dokument, som ni hittar i med avancerade sökfunktioner, på bara några sekunder. Med denna lösninge lagras all information på ett och samma lättillgängliga ställe som ni kan nå från olika enheter, var ni än väljer att arbeta.

När ni börjar använda lagringstjänsten kan vi också hjälpa er organisation att skapa effektivare verksamhetsprocesser genom att komplettera arkivet med indexering och annan metadata i elektronisk form helt utifrån era behov och krav.

Azets Document Solutions hjälpte Namsskogans kommun med organisationens dokumenthantering

shutterstock_1517328948.jpg

Leta efter dokument

Den norska kommunen Namsskogan ville få bättre kontroll över det interna HR-arkivet, som låg nere i källaren. Många kommuner förlitar sig fortfarande på fysiska, pappersbaserade arkiv som gömts undan i någon byggnad, där det tar både tid och tålamod att hitta specifika dokument. Det var precis så det såg ut i Namsskogan innan digitaliseringen.

Lösningen

Teamet från Azets Document Solutions började med att skaffa sig en överblick över det pappersbaserade arkivet, för att sedan organisera det. Därefter packades allt i lådor och transporterades till våra lokaler, där vi skannade allt och omvandlade det till digitala filer. De digitala dokumenten levererades sedan till kommunens e-arkiv i det system man redan använde.

Lättillgängliga dokument

Efter digitaliseringen kan Namsskogans kommun nu enkelt komma åt alla sina dokument i det digitala arkivet. Det tar bara några sekunder innan det dokument man söker visas på skärmen.

 

 

 

namsskoganliten.png

Kommun referens
”När vi sökte en partner för digitaliseringen av vårt HR-arkiv var Azets Document Solutions det bästa valet. De hade det bästa erbjudandet vad gäller service, kvalitet och pris.

Azets Document Solutions kunde leverera exakt det vi ville ha, inom ramen för de regelverk vi måste följa. För oss var det också viktigt att partnern hade lång erfarenhet av den här typen av projekt.

Dessutom var det fantastiskt att ha en partner som det gick lätt att samarbeta med. Kommunikationen fungerade bra redan från början. 

Därför valde vi att arbeta med Azets Document Solutions .”
 Stian Brekkvassmo, borgmästare i Namsskogans kommun

Vanliga frågor

Vad är ett e-arkiv?

Det är ett webbaserat arkiv där ni kan lagra och enkelt komma åt alla era filer och dokument.

Hur kommer jag igång?

Våra experter kommer att hjälpa er att installera systemet på ett sätt som fungerar för verksamheten efter en förstudie vi gör tillsammans med er. Vi finns sedan där som stöd om ni skulle behöva det.

Vill du veta mer? Kontakta oss via telefon eller kontaktformuläret nedan

Telefon  
Fagersta +46 76 765 39 88
Uppsala  +46 72 063 55 59
Sälj Michael Palmaer  +46 76 765 02 05 


Huvudkontor/Produktion/Besöksadress
Azets Document Solutions AB
Kristiansbergsvägen 17
737 30 Fagersta

Produktion
Azets Document Solutions AB
Vaksala-Eke 67
755 94 Uppsala

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.