Interim CFO Interim ekonomichef
 
 
 

CFO - en interim ekonomichef med lång erfarenhet

Behöver ni en interim ekonomichef? Våra konsulter har lång erfarenhet av att leda företag i rätt riktning och kan kliva in med kort varsel.

 

Interim CFO med erfarenhet och flexibilitet

Fräscha ögon och dynamik utifrån kan vara både nödvändigt och värdefullt i samband med organisationsförändringar eller toppbelastning i ekonomifunktionen. Genom Azets kan ni anställa en interim ekonomichef, som kan bidra till att skapa överblick och resultat samt identifiera nya möjligheter.

Fördelar med en tillfällig CFO

Med en tillfällig ekonomichef från Azets är ni garanterad en stark ledning av ekonomifunktionen och ett skarpt fokus på både löpande drift och utveckling och optimering av funktionen. Några av fördelarna med en tillfällig CFO inkluderar:

 • Ni får en konsult som startar på ert företag med kort varsel.
 • Ni får en konsult med både chefserfarenhet och praktisk erfarenhet som är redo från dag ett för att skapa lugn, struktur och resultat.
 • Ni får en konsult med erfarenhet av vanliga affärssystem.
 • Ni får ett flexibelt avtal och betalar endast för de faktiska timmar er konsult är hos er.

Fördelar Interim CFO Interim ekonomichef

Intresserad av en interimskonsult? Kontakta oss

Ja tack, jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar.

Jag är informerad om att jag kan läsa mer om hur Azets behandlar mina personuppgifter i Azets integritetspolicy. Jag kan när som helst göra ändringar i min prenumeration eller avprenumerera från kommunikation från Azets.

När kan en interim ekonomichef behövas?

En interim CFO kan ansluta sig till ert företag med kort varsel och vara en del av organisationen under den period ni behöver det. En interim ekonomichef sätter sig snabbt in i de arbetsuppgifter och prioriteringar som finns i företaget samtidigt som konsulten med sin erfarenhet och kompetensnivå identifierar områden som med fördel kan optimeras.

Konsulten från Azets kommer också alltid att ha ledningserfarenhet och tar därmed ansvar för medarbetarna i ekonomifunktionen.

Det kan finnas många anledningar till att ert företag behöver en tillfällig CFO. Några av de situationer vi ofta hör listas nedan:

 

Slutat Interim CFO Interim ekonomichef

Nuvarande CFO har slutat och det behövs en bra tillfällig lösning tills en ny fast medarbetare anställs.

Sjukskriven Interim CFO Interim ekonomichef

Nuvarande CFO är föräldraledig eller sjukskriven och det behövs en bra ersättare tills den fasta medarbetaren kommer tillbaka.

Nya system Interim CFO Interim ekonomichef

Implementering av nya affärssystem kräver en konsult som kan projektleda övergången till de nya systemen.

 

förändringar Interim CFO Interim ekonomichef

Organisationsförändringar skapar oro i ekonomifunktionen. En tillfällig ekonomichef behövs för att skapa lugn och säkerställa fortsatta framsteg.

 

Oavsett bakgrund är den gemensamma nämnaren att ni behöver en erfaren och kompetent CFO-konsult som snabbt kan skapa överblick och resultat samt lugna medarbetarna i ekonomifunktionen.

 

Interim ekonomichef med erfarenhet | Vad kan ni få hjälp med?

Med Azets hjälp får ni en konsult som är van att snabbt skapa överblick, identifiera utmaningar, strukturera upp arbetet och skapa snabba och synliga resultat. En ekonomichef från Azets har även chefserfarenhet och kommer därmed att kunna ta ansvar för en avdelning, disponera tid, prioritera arbetsuppgifter och mycket mer. Med en interim CFO får ni en flexibel lösning som är helt anpassad efter ert företags behov.

En interim ekonomichef kan t.ex. assistera med

 • Stöd och ledning
 • Årsredovisning och bokslut
 • M&A-process
 • Transfer pricing
 • IFRS/K2/K3
 • Konsolidering
 • Treasury
 • Projektledning
 • ERP-implementering
 • Compliance
 • Riskanalyser

 

 

hjälp med Interim CFO Interim ekonomichef

Kontakta oss Interim CFO interim ekonomichef

Med en tillfällig ekonomichef från Azets är du säker på att få en konsult med erfarenhet, ledarskap och systemkunskap. Ett professionellt förhållningssätt till uppgiftslösning och synliga resultat gör att du får sinnesro kring din ekonomifunktion.

Kontakta oss om att anlita en CFO-konsult

 

Så enkelt är det att anställa en interim ekonomichef

Vi har alltid tillgängliga interimskonsulter. När ni har berättat om ert behov av CFO-tjänster och vilken typ av konsult ni önskar hittar vi snabbt några matchande kandidater och skickar CV:n till er. Ni väljer de profiler ni vill träffa, varefter vi tecknar ett avtal och konsulten startar upp hos er.

Kontakt Interim CFO interim ekonomichef

1. Kontakt

Ni kontaktar oss och berättar om ert behov.

möte med Interim CFO interim ekonomichef

2. Möte

Vi hittar minst en kandidat som matchar era önskemål och ni får möjlighet att träffa konsulten.

Start Interim CFO interim ekonomichef

3. Start

Efter avtalet är på plats börjar konsulten hos er och vi har löpande dialog om arbetet.

 

 

Interim CFO interim ekonomichef

 

Med en interim ekonomichef från Azets får ni exakt det ni behöver

När ni väljer en interim ekonomichef får ni maximal flexibilitet i uppgiftslösningen då vi alltid bara levererar det antal timmar ni behöver under en given period. Det kan vara allt från några timmar i veckan till en konsult på heltid. Med Azets interimstjänst får ni en flexibel lösning så att kompetensen alltid finns på plats i förhållande till period, mängd och typ av arbetsuppgifter.

Azets interimstjänst förser er med en ekonomichef som har erfarenhet av många olika företag och har god anpassningsförmåga. Med detta får ni en konsult som snabbt kommer in i ert företag och blir en självgående del i ert team. En konsult från Azets har också stor kunskap inom flera affärssystem, samt ett fokus på att ni som företag ska uppfylla era behov och uppnå era utsatta mål. I dialog med er konsult eller med Azets kan ni också alltid skruva upp och ner på mängden hjälp ni behöver då behovet ändras.

Ja, tack! Kontakta mig

 

Överväger ni att outsourca processer inom ekonomi?

Om ni har behov av en interim CFO kanske ni också har funderat på att gå ett steg längre och lägga ut hela eller delar av ekonomiadministationen på en extern partner.

I över 20 år har vi skött ekonomifunktionen för flera tusen företag och vi tar gärna ett förutsättningslöst möte om hur vi kan hjälpa ert företag.

LÄS MER OM OUTSOURCING AV REDOVISNING

 

outsourcing Interim CFO interim ekonomichef

alternativ Interim CFO interim ekonomichef

 

Letar ni efter andra tillfälliga resurser?

Vi har många olika interimsroller som är redo att hjälpa till på ert företag. Allt från ekonomi och ledning, till lön och HR. Alltid med flexibla avtal som är anpassat efter ert behov.

Läs mer om våra andra interimslösningar

maninsofaontablet_750x500.jpg

 

 

Vill ni ha mer information?

Ni är välkommen att kontakta oss om ni vill ha ytterligare information om Azets interimstjänster. Om ni fyller i formuläret högst upp på sidan kontaktar vi er så snart som möjligt. Ni är också alltid välkomna att kontakta oss på telefon: 010 457 50 16

Kontakt Interim CFO interim ekonomichef