Interim controller
 
 
 

Interim controller - Få struktur i er ekonomi

Anlita en interim controller om ni saknar ledning i er ekonomifunktion – Då har ni garanterad chefserfarenhet, kompetens och systemkunskap

Interim controller - en flexibel och säker lösning

Behöver ni akut kompetens inom ekonomistyrning och redovisning? Hos oss kan ni anlita en interim controller som kan hjälpa till att identifiera nya möjligheter och bidra till att skapa överblick och resultat i er ekonomifunktion. Controllern blir en fast del av ert team och det är samma konsult som löser uppgifterna under hela perioden. Och skulle ert behov av assistans dyka upp på vägen är vår interimslösning lyckligtvis flexibel.

 

Fördelar för er

Med en konsult från Azets är ni garanterad ett stark tillskott till er ekonomifunktion. Några av fördelarna med en konsult inkluderar:

  • Ni får en konsult med ledningserfarenhet som är redo att skapa lugn, struktur och resultat i ert företag

  • Konsulten startar på ert företag med kort varsel

  • Avtalet är flexibelt – det innebär att ni endast betalar för de faktiska timmarna när konsulten är hos dig

  • Våra konsulter har lång erfarenhet av vanliga affärssystem

Hitta rätt interim controller för er. Kontakta oss här!

Varför hyra en Interim Controller?

Konsulten kan ansluta sig till ert företag med kort varsel och vara en del av organisationen under den period ni behöver det. De sätter sig snabbt in i de arbetsuppgifter och prioriteringar som finns i företaget samtidigt som konsulten med sin erfarenhet och kompetensnivå identifierar områden som med fördel kan optimeras.

En interim controller från Azets kommer också att ha ledningserfarenhet och kommer därmed att kunna ta ansvar för medarbetarna i ekonomifunktionen.

Det kan finnas många anledningar till att ert företag behöver ta in en konsult på kort varsel. Några av de situationer vi ofta hör listas nedan:

 

Slutat interim controller

Nuvarande medarbetare har slutat, är föräldraledig eller sjukskriven och det behövs en bra tillfällig lösning tills en ny fast medarbetare anställs.

Interim controller

Företaget saknar ordentlig överblick över hela verksamheten och någon som följer upp alla prognoser och budgetar. En interim controller behövs för att göra löpande analyser av det ekonomiska läget.

Interim controller

Företagets ledning saknar stöd för beslutsfattande och någon som för samman rapporteringen med företagets framtidsvision. En interim controller behövs för att stödja ledningen och bidra med beslutsunderlag.

Interim controller projekt

Ni behöver ha bättre översikt på koncernens siffror och resultat. En interim controller med erfarenhet behövs för att erbjuda er ett starkare koncernfokus.

 

Oavsett vilken typ av medarbetare så är den gemensamma nämnaren att ni behöver en erfaren och kompetent konsult som snabbt kan skapa överblick och resultat i ekonomin.

Kunder om Azets interimstjänster

||
||

Hitta er nya medarbetare hos Azets

Så fort vi känner till era behov börjar vi hitta exakt den konsulten som ni behöver för att lösa era utmaningar. Vår omfattande databas med konsultprofiler gör att vi snabbt kan hitta och leverera rätt kandidat.

Med en konsult från Azets är ni säker på att få en profil med erfarenhet, ledarskap och systemkunskap. Ett professionellt förhållningssätt till uppgiftslösning och synliga resultat gör att ni får sinnesro kring er ekonomifunktion.

Anlita eller hyr Interim controller

Så enkelt är det att anlita en interim controller

Kontakt interim controller

1. Kontakt

Ni kontaktar oss och berättar om ert behov.

Möte med interim Controller

2. Möte

Vi hittar minst en kandidat som matchar era önskemål och ni får möjlighet att träffa konsulten.

start interim Controller

3. Start

Efter avtalet är på plats börjar konsulten hos er och vi har löpande dialog om arbetet.

Är ni intresserade av att anlita en interim controller? Kontakta oss här så hjälper vi dig!

Ta gärna kontakt med våra säljare via formuläret. Har du ett ärende som inte gäller våra tjänster? Då hittar du övriga kontaktvägar här.

Helena - interim controller

Helena Malmström

Head of Interim

Sanna - interim controller

Sanna Törngren

Recruitment Specialist

 

Ja tack, jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar.

Jag är informerad om att jag kan läsa mer om hur Azets behandlar mina personuppgifter i Azets integritetspolicy. Jag kan när som helst göra ändringar i min prenumeration eller avprenumerera från kommunikation från Azets.