Interim controller
 
 
 

Interim controller - Struktur och ledning i er ekonomifunktion

Anlita en interim controller om ni saknar ledning i er ekonomifunktion – Då har ni garanterad chefserfarenhet, kompetens och systemkunskap

Interim controller - en flexibel och säker lösning

Behöver ni akut kompetens inom ekonomistyrning och redovisning? Hos oss kan ni anlita en interim controller som kan hjälpa till att identifiera nya möjligheter och bidra till att skapa överblick och resultat i er ekonomifunktion.

Fördelar för er

Med en konsult från Azets är ni garanterad ett stark tillskott till er ekonomifunktion. Några av fördelarna med en konsult inkluderar:

  • Ni får en konsult som startar på ert företag med kort varsel.
  • Ni får en konsult med ledningserfarenhet som är redo att skapa lugn, struktur och resultat i ert företag från dag ett.
  • Avtalet är flexibelt – det innebär att ni endast betalar för de faktiska timmarna när konsulten är hos dig.
  • Vår konsulter har lång erfarenhet av vanliga affärssystem.

 

Hitta din nya controller hos Azets

Så fort vi känner till era behov börjar vi hitta exakt den interimscontroller som ni behöver för att lösa era utmaningar. Vår omfattande databas med konsultprofiler gör att vi snabbt kan hitta och leverera rätt kandidat.

Med en konsult från Azets är ni säker på att få en profil med erfarenhet, ledarskap och systemkunskap. Ett professionellt förhållningssätt till uppgiftslösning och synliga resultat gör att ni får sinnesro kring er ekonomifunktion.

Interim controller

Så hjälper vi våra kunder med interimstjänster

||
||

Varför en Interim Controller?

Konsulten kan ansluta sig till ert företag med kort varsel och vara en del av organisationen under den period ni behöver det. De sätter sig snabbt in i de arbetsuppgifter och prioriteringar som finns i företaget samtidigt som konsulten med sin erfarenhet och kompetensnivå identifierar områden som med fördel kan optimeras.

En interim controller från Azets kommer också att ha ledningserfarenhet och kommer därmed att kunna ta ansvar för medarbetarna i ekonomifunktionen.

Det kan finnas många anledningar till att ert företag behöver en controller-konsult. Några av de situationer vi ofta hör listas nedan:

 

Slutat interim controller

Nuvarande controller har slutat, är föräldraledig eller sjukskriven och det behövs en bra tillfällig lösning tills en ny fast medarbetare anställs.

Interim controller financial controller

Företaget saknar ordentlig överblick över hela verksamheten och någon som följer upp alla prognoser och budgetar. En tillfällig financial controller behövs för att göra löpande analyser av det ekonomiska läget.

Interim controller business controller

Företagets ledning saknar stöd för beslutsfattande och någon som för samman rapporteringen med företagets framtidsvision. En tillfällig business controller behövs för att stödja ledningen och bidra med beslutsunderlag.

Interim controller projekt

Nya projekt ska startas upp och företaget behöver extra stöd. En tillfällig projektcontroller med erfarenhet behövs för att ta fram processer och definera mål.

Oavsett vilken typ av controller så är den gemensamma nämnaren att ni behöver en erfaren och kompetent konsult som snabbt kan skapa överblick och resultat i ekonomin.

 

Med en interimscontroller från Azets får ni maximal flexibilitet

Vi vet att ert behov kan variera från några timmar i veckan till en heltidsvikariat. Conrollern blir en fast del av ert team och det är samma konsult som löser uppgifterna under hela perioden. Och skulle ert behov av assistans dyka upp på vägen är vår interimslösning lyckligtvis flexibel. 

Anställningsförhållandet är hos Azets. Därför återkommer controllern till oss när uppgifterna är slutförda. När ni väljer en interimskonsult uppnår ni maximal flexibilitet i uppgiftslösningen.

JA, TACK! KONTAKTA MIG

 

Interim controller

outsourcing interim controller

Så enkelt är det att anställa en interimskonsult

Kontakt interim controller

1. Kontakt

Ni kontaktar oss och berättar om ert behov.

Möte med interim Controller

2. Möte

Vi hittar minst en kandidat som matchar era önskemål och ni får möjlighet att träffa konsulten.

start interim Controller

3. Start

Efter avtalet är på plats börjar konsulten hos er och vi har löpande dialog om arbetet.

Är ni intresserade av att anlita en interim controller? Kontakta oss här så hjälper vi dig!

Man kan läsa sig till mycket. Men att prata med någon som vet är bättre. Kontakta oss via formuläret eller ring oss på 010-457 50 16 så hjälper vi er!

Kristin säljare rund.png

Kristin Shokry

Interim Sales

Sanna rund.png

Sanna Törngren

Interim Service

Ja tack, jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar.

Jag är informerad om att jag kan läsa mer om hur Azets behandlar mina personuppgifter i Azets integritetspolicy. Jag kan när som helst göra ändringar i min prenumeration eller avprenumerera från kommunikation från Azets.

 

Letar ni efter andra tillfälliga resurser?

Vi har många olika interimsroller som är redo att hjälpa till på ert företag. Allt från ekonomi och ledning, till lön och HR. Alltid med flexibla avtal som är anpassat efter ert behov. Ni kan se alla våra andra interimslösningar här.

alternativ Interim controller

Outsourcing interim Controller

Överväger ni att outsourca processer inom ekonomi?

Om ni har behov av en interim controller kanske ni också har funderat på att gå ett steg längre och lägga ut hela eller delar av ekonomiadministationen på en extern partner.

I över 20 år har vi skött ekonomifunktionen för flera tusen företag och vi tar gärna ett förutsättningslöst möte om hur vi kan hjälpa ert företag.