Teknologi och digitalisering
 
 
 

Teknologi och digitalisering

Användarvänliga lösningar ger dig snabb tillgång till allt du behöver. Programvara och integration löser dina behov.

computer-imac-2.svg

Användarvänliga lösningar

Vi har användarvänliga lösningar som är effektiva och säkra.

transfer-arrows.svg

Säkra integrationer

Du får säkra integrationer som eliminerar risken för mänskliga fel vid dataöverföring.

download-notebook.svg

Alltid uppdaterad

Våra digitala lösningar som alltid är uppdaterade.

IT-rådgivning och digitalisering 

Digitaliseringen sker i högt tempo och vi på Azets vill att ditt företag ska lyckas. Azets ger dig IT-rådgivning som effektiviserar ditt företag. Letar ni efter nya affärssystem, eller ny programvara som hjälper er ta hand om ekonomin och lönerna? Azets experter kan hjälpa er att hitta rätt system för era behov, stötta under implementeringen i er organisation och hjälpa till med integrationer. Azets IT-rådgivning ser till att ni följer med i digitaliseringen.

Läs mer om vad vi erbjuder inom teknologi och digitalisering nedan:

fouraroundcomputer_750x475.jpg

Få ökade insikter med Cozone

Den molnbaserade kundportalen Cozone innehåller alla delar ni har valt att lägga hos Azets. Oavsett om det är ekonomi eller lön så har ni full överblick i Cozone och kommer åt allt ni behöver på ett och samma ställe.

Läs mer om CoZone

It-lösningar

Första steget mot en mer effektiv ekonomifunktion är valet av rätt programvara. Azets kan bistå med en portfölj av affärssystem som löser behoven i ett modernt företag. Vi vägleder er från beslut, via implementering till långsiktig drift.

Få hjälp med programvara

manworkingoncomputer_750x500.jpg

 

computer-check-lock.svg

IT-säkerhet

IT-säkerheten är av största vikt i dagens informationssamhälle och vi på Azets har marknadsledande säkerhetsfunktioner som håller all data säker åt er.

 

bubble-chat-3.svg

Support och systemstöd

Ibland finns behov av hjälp och ofta med omnejd. Azets blir er hjälpande hand för allt inom lön, ekonomi och teknologi, oavsett om det rör support kring våra tjänster eller det arbete ni försöker utföra.

 

user-chat-2.svg

IT-rådgivning

Vi vill att ert företag ska lyckas med de digitala förändringarna och har rådgivare som kan bistå er på många plan. Häng med i den digitala förändringen med hjälp av Azets IT-experter.

Ibland är det bästa att prata med någon som vet

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi snarast möjligt.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.