Teknologi och digitalisering
 
 
 

Teknologi och digitalisering

Användarvänliga lösningar ger dig snabb tillgång till allt du behöver. Programvara och integration löser dina behov.

computer-imac-2.svg

Användarvänliga lösningar

Vi har användarvänliga lösningar som är effektiva och säkra.

transfer-arrows.svg

Säkra integrationer

Du får säkra integrationer som eliminerar risken för mänskliga fel vid dataöverföring.

download-notebook.svg

Alltid uppdaterad

Våra digitala lösningar som alltid är uppdaterade.

Anpassade affärssystem

Digitaliseringen sker i högt tempo och vi på Azets vill att ditt företag ska lyckas. Letar ni efter nya affärssystem, eller ny programvara som hjälper er ta hand om ekonomin och lönerna? Vårt utbud av IT-lösningar, som inkluderar förstklassiga löne- och redovisningssystem, kompletteras med individuellt anpassade IT-lösningar. Dessa är designade för att möta varje kunds unika behov. Vi strävar efter att digitalisera, standardisera och effektivisera ekonomiprocesser, för att frigöra tid för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet.

Vi erbjuder både lönesystem och redovisningssystem av högsta kvalitet, samt skräddarsydda IT-lösningar som passar just ert företags behov. Dessa anpassade lösningar är utformade för att vara flexibla och mångsidiga, med syftet att tillgodose alla era krav och överträffa era förväntningar.

Läs mer om vad vi erbjuder inom teknologi och digitalisering nedan:

fouraroundcomputer_750x475.jpg

Få ökade insikter med Cozone

Den molnbaserade kundportalen Cozone innehåller alla delar ni har valt att lägga hos Azets. Oavsett om det är ekonomi eller lön så har ni full överblick i Cozone och kommer åt allt ni behöver på ett och samma ställe.

Läs mer om CoZone

IT-lösningar

Första steget mot att effektivisera ekonomi- och lönearbetet är valet av rätt programvara. Azets kan bistå med en portfölj av affärssystem som löser behoven i ett modernt företag. Vi vägleder er från beslut, via implementering till långsiktig drift.

Få hjälp med programvara

SE-AZ-IT_590x400.png

iStock-1163753970.jpg

IT-rådgivning

Vi vill att ert företag ska lyckas med den digitala förändringen. Azets experter kan hjälpa er att hitta rätt system för era behov, stötta under implementeringen i er organisation och hjälpa till med integrationer. Azets IT-rådgivning ser till att ni följer med i digitaliseringen och effektiviserar ert företag.

Få IT-rådgivning

 

bubble-chat-3.svg

Support och systemstöd

Våra Digital Advisors erbjuder kontinuerlig support och optimering av era IT-lösningar och integrationerna mellan dem. De övervakar och erbjuder hjälp vid behov för att säkerställa att de fortsätter att fungera smidigt över tid. De kan även anpassa integrationerna efter era förändrade behov och verksamhetskrav. Vårt team finns alltid tillgängligt för att lösa eventuella problem och svara på era frågor.

Ibland är det bästa att prata med någon som vet mer

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi snarast möjligt.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.