Redovisning och lön för kedjor
 
 
 

Redovisning och lön för kedjeföretag

Tjänster skräddarsydda för kedjeföretag - samarbeta med en specialist inom kedjeverksamhet.

Vi hjälper både kedjekontor och delägare/medlemmar

Azets levererar löne- och redovisningstjänster till kedjeföretag i hela Norden. Vi hjälper både kedjekontor och delägare/medlemmar. Genom centraliserad hantering och dedikerade konsulter kan vi erbjuda specialistkompetens, effektivitetsvinster och skalfördelar till dig som kund. 

Redovisning

Låt oss sköta din ekonomi! Vi tar hand om hela eller delar av din redovisning och bistår med hjälp i allt från skanning, leverantörsfakturahantering, kundfakturahantering, löpande bokföring, bokslut och årsredovisning.

Rådgivning

Hur kan ditt kedjeföretag bli effektivare?
Vi hjälper till med den ekonomiska förvaltningen av din kedja. Våra konsulter är uppdaterade kring lagar och regler som är viktiga för ert företag och bistår gärna med rådgivning till exempel vad gäller moms, skatter och avgifter.

Egen kundportal

Vi erbjuder moderna system till våra tjänster och molnbaserad lösning via vår kundportal Azets Cozone. Här hittar du all ekonomisk information du behöver: realtidsdata, rapporter och översikt över ekonomin. Det är också mycket lätt att samarbeta med din konsult genom portalen.

Lönetjänster

Förutom redovisning så är vi också experter på lönehantering. Överlåt lönehanteringen i ditt kedjeföretag till oss och upplev en kostnadseffektiv lösning. Vi har beprövade processer, auktoriserade konsulter och en molnbaserad kundportal.

Workforce management

Spara tid, sänk dina kostnader och få nöjdare medarbetare med molnbaserade, mobila lösningar för schemaläggning och personalplanering. Vi arbetar tillsammans med Quinyx och Planday. 

 
||

Vilka är fördelarna med att som kedjeföretag ta hjälp av Azets?

bättre beslut kedjeföretag

Fatta bättre beslut för ert kedjeföretag

Genom att ta del av vår expertkunskap och rapportering enligt relevanta KPI:er kan ni fatta bättre beslut för er verksamhet. Azets anpassar uppföljning och rapportering för kedjehantering och fastställer gemensamma framgångsfaktorer och mätparametrar. Detta ger ett bättre verktyg för mätningar och jämförelser. På så sätt får kedjestyrelsen en bättre beslutsunderlag.

Standardiserade tjänster och en gemensam finansiell kalender för alla medlemmar i kedjan ger bättre struktur och enklare uppföljning och kontroll. Tjänsterna kan också ge bättre finansieringsvillkor och reducerade revisoravgifter - både för kedjepersonalen och dess medlemmar.

mer tid kedjeföretag

Få mer tid för dina kunder

Genom att vi tar hand om de administrativa uppgifterna och uppföljning av din ekonomi kan du istället tillbringa mer tid på att sälja till nya kunder, utveckla utveckla befintliga samt ge kundvård.

prismodell kedjeföretag

Konkurrenskraftig prismodell för kedjeföretag

Som medlem i kedjan kommer du att njuta av en konkurrenskraftig, fast prismodell och högkvalitativa tjänster - skräddarsydda till din butik. Med solida råd och rapportering kan du jämföra dig med både konkurrenter och andra medlemmar i kedjan. 

skala upp och ner kedjeföretag

Möjlighet att skala upp och ner

Växer verksamheten? Inga problem vår tjänst är skalbar och anpassas lätt efter förändrade volymer.

nordisk kedjeföretag

Nordisk lösning för kedjeföretag

Finns ni i mer än ett nordiskt land? Många av våra kedjekunder verkar i Norden eller Europa. Vi är störst leverantör i Norden inom redovisning och lön och kan erbjuda samma tjänster inom redovisning och lön oavsett land.

 

Azets sänker era kostnader med 25-40%

Allt fler företag inser att outsourcing är den bästa lösningen för att få en kostnadseffektiv och modern ekonomi- och lönehantering som frigör tid till kärnverksamheten.

kostnadsbesparing kedjeföretag

ROI kedjeföretag

Tusentals företag har outsourcat sitt arbete till Azets och vi sänker deras kostnader inom ekonomi- och lönefunktionen med 25-40%. Ofta har deras investering återbetalat sig inom 3-12 månader.

 

Välkommen att höra av dig till oss för mer information

Azets har stor erfarenhet av ekonomioutsourcing till franchiseverksamheter.
Ta gärna kontakt med våra säljare via formuläret. Har du ett ärende som inte gäller våra tjänster? Då hittar du övriga kontaktvägar här.

Kontakta våra experter

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.

Bedriver din kedja franchiseverksamhet?

Vi är specialiserade mot franchiseverksamheter och har anpassade redovisnings- och lönetjänster just för er. Med Azets lösningar kan ett franchisesystem, dess givare och tagare, ta del av de fördelar vi utvecklat genom åren.

Läs mer om våra tjänster riktade mot franchiseföretag

 

Kedjeföretag franchising