Karriär på Azets
 
 
 

Välkommen till Azets

Våra 3 200 medarbetare stöttar och förenklar verksamheten för våra 22 000 kunder. Vi är specialister på att lösa våra kunders verksamhetskritiska uppgifter, som ekonomi, lön och HR, så kunderna kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter.
 

Man med smartphone

Vilka söker vi efter?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga lönekonsulter och redovisningskonsulter. Förutom relevant utbildning sätter vi stort pris på handlingskraft, engagemang och relationsbyggande.

Helhetsansvar
Som konsult hos oss har du helhetsansvaret gällande leveransen till dina kunder. Det innebär att du hanterar vissa delar själv och samarbetar tätt med vår verksamhet i Rumänien. Du deltar i kundmöten, har kontakt med kundernas anställda och strävar efter att utveckla kundrelationen.

Lediga tjänster

Azets är ett nytt företag med en lång historia. Vill du vara en del av vår fortsatta resa? Se vilka lediga tjänster som finns ute just nu. 

Azets utbildningsakademi Azets Ability

Vi har en egen utbildningsakademi där våra medarbetare får kontinuerlig kompetensutveckling. Som konsult har du även möjlighet att certifiera dig och som chef finns möjlighet att delta i ledarskapsprogram.

Vi erbjuder bland annat kurser inom:

  • Lön
  • HR
  • Juridik
  • Redovisning
     
  • Skatt
  • It
  • Projektledning

         


Utbildning

Azets söker redovisningskonsulter

Se filmen med Stephanie Bångman och Christian Hoinard om hur det är att jobba med oss på Azets!

LIA praktik 

Då vi haft förmånen att få in 100 sökande till våra praktikplatser i vår har vi nu valt att stänga ansökningen för denna gång.
Vi öppnar upp den på nytt i vår igen för dig som ska ut på Lia hösten 2020.
 
Vi tackar alla som har sökt och försöker återkomma med ett besked så snart som möjligt.

Praktisera hos Azets

Sara, medarbetare på Azets

 

"Jag trivdes så bra under praktikperioden eftersom jag alltid har känt mig välkommen och inkluderad." 

Sara Ryder började som praktikant på Azets. Idag arbetar hon som teamledare inom Lön.

Läs hela berättelsen här

Våra kunder utvecklar oss

Vi är stolta över våra kunder. Mer än 22 000 bolag, svenska och internationella, i alla storlekar från en mängd olika branscher får hjälp av oss. Det ger dig som konsult stor variation och möjlighet att utvecklas. Eftersom vi ofta utgör våra kunders ekonomi- och lönefunktioner har vi ett lika nära samarbete med våra kunder som med våra kollegor.

 

Man vid skrivbord 

Man sitter på skrivbord

Engagemang och framtidstro

Sedan december 2016 står vi på egna ben från att tidigare tillhört Visma. Våra nya ägare har en stark framtidstro och investerar i oss för att vi ska fortsätta växa och driva utvecklingen i branschen.

Hos oss erbjuds du ett stimulerande arbete i en miljö där det händer mycket, både på kontoret och i företaget. Våra medarbetare har ett högt engagemang och en stark vilja att göra något bra tillsammans.

Ledande leverantör av ekonomi- och HR/lönetjänster i Norden

Azets är ledande nordisk leverantör av outsourcingtjänster inom redovisning, lön, HR och finansiell rådgivning för över 20 000 företag. Vi arbetar för att förenkla och stödja verksamheter i deras tillväxt. Azets har totalt 2 800 anställda i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Rumänien.

Läs mer om Azets

Karta

Har du frågor kring aktuella tjänster, praktikplats eller övriga frågor gällande karriär på Azets? Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan. 

Ja tack, jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar.

Jag är informerad om att jag kan läsa mer om hur Azets behandlar mina personuppgifter i Azets integritetspolicy. Jag kan när som helst göra ändringar i min prenumeration eller avprenumerera från kommunikation från Azets.
Ställ din fråga till Azets