Jobb och karriär på Azets
 
 
 

Välkommen till Azets

Hos Azets har vi över 7.500 medarbetare som tillsammans hjälper över 94.000 kunder med deras verksamhetskritiska uppgifter inom ekonomi, lön och HR.

Vill du bli en del av vårt team?

Amazing Azets

Vi är en arbetsgivare som ger möjlighet till utveckling under hela din karriär, tillsammans med oss och dina kunder. Här behöver du aldrig byta arbetsgivare för att fortsätta utvecklas, oavsett om du triggas av att specialiseras eller bli chef. Genom våra kunder i olika verksamheter får du dagligen utveckling och utmaningar samtidigt som vi har ett kontinuerligt arbete för att boosta din karriär och utveckling ytterligare. Läs mer om oss som arbetgivare här nedanför:

 

graph-bar-movement.svg

Azets i siffror

 • I årtionden har vi levererat tjänster till våra kunder inom redovisning, lön, HR & Rådgivning 
 • Sedan 2016 har vi verkat under namnet Azets.
 • 350+ medarbetare i Sverige
 • 10+ kontor i Sverige
 • 1000 + kunder i Sverige
 • 7500 medarbetare och 94 000 + kunder inom koncernen

Karriär och utveckling

 • Auktoriseringsprogram via vår branschorganisation SRF konsulterna
 • Utbildningspaket som individanpassas (bla. Affärsmannaskolan, digital summit, lön & redovisningsdagarna)
 • Stephen Coveys globalt uppskattade utbildning i självledarskap (sju goda vanor)
 • Azets Reach, vårt talangprogram skapar förutsättningar för karriärutveckling och måluppfyllnad
 • Våra BPI (business process improvement) avdelningar bevakar och utvecklar dig konstant med de senaste inom branschen
 • Vi arbetar mycket med interna karriärvägar och 4 av 5 chefstillsättningar under 2022 var interna befordringar
 • Inom Payroll har vi ett karriärträd där du som medarbetare har närmare 20 specialistroller att fördjupa dig inom

 

 

 

target.svg

 

 

 

 

eco-globe-1.svg

Hållbarhet & ESG

Vi har ett aktivt hållbarhetsarbete genom en välgörenhetsorganisation och miljöklassade kontor. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Azets välgörenhetsorganisation - Azets 4 Kids

Azets 4 Kids stöder barn med de verktyg och resurser de behöver för att skapa en ljusare framtid för vår planet. För att uppnå detta har vi fokuserat på tre områden:

 • Hjälpa barnen
 • Hjälpa och rädda miljön
 • Skapa fler och bättre utvecklingsmöjligheter

Vi har fler årliga aktiviteter kopplat till Azets 4 Kids. Som medarbetare på Azets är du med och skapar en ljusare framtid för barnen och vår planet. Läs mer om vårt arbete här.

Hållbara medarbetare

Som medarbetare hos Azets får du verktyg och förutsättningar till ett bibehållet och förbättrat välmående. Detta genom utbildning i personligt ledarskap och ett löpande, proaktivt hälsoarbete som inkluderar aktiviteter och föreläsningar för ett helhetsperspektiv på hälsa.

Våra värderingar

Våra värderingar fungerar som moralisk kompass och som vägledning när vi samarbetar med varandra och våra kunder liksom när vi bygger en stark företagskultur och en fantastisk arbetsplats:

Collaborative

Starkare tillsammans. Vi delar med oss av kunskap, ber om hjälp och gör det möjligt att uppnå mer – tillsammans.

Authentic

Vi agerar alltid med integritet och frågar oss vad som är det rätta att göra gentemot våra medarbetare, kunder och verksamhet.

Respectful

Vi är öppna och värdesätter allas insatser, accepterar olikheter och uppmuntrar till en företagskultur som bygger på tillit och inkludering.

Dynamic

Vi anpassar oss snabbt till förändringar, hittar smarta sätt att leverera bästa resultat och ligger alltid steget före.

Vår kultur

På Azets värnar vi om work-life balance så att samtliga medarbetare upprätthåller en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. Vi arrangerar sociala aktiviteter både på och utanför kontoret för att skapa gemenskap och samvaro för personalen. Våra kontor runt om i Sverige har variation av bra arbetsplatser, stora konferensutrymmen, aktivitetsrum, lounger och uteplatser där lunchen eller mikropausen kan avnjutas i solen under sommarhalvåret. 

Amazing Azets-kollegor

Våra amazing azets-kollegor besvarar några frågor om att ha Azets som arbetsgivare.

 

Jessica rund.png

Vad är det bästa med att jobba på Azets?

"På Azets kan jag gå till jobbet och arbeta med något jag är passionerad för tillsammans med fantastiska kollegor. Glädjen i att arbeta med fantastiska kollegor som alltid vill hjälpa till och stötta varandra gör arbetet så mycket mer givande. Azets ger möjligheter för utveckling och finslipande av ens färdigheter men ger en också möjligheten att utmanas i nya roller, vilket är en förmån som jag verkligen uppskattar."

Jessica, Consultant Manager

 

Hur var din första tid med oss?

"Att få ett sådant välkomnande av ett så fantastiskt team var verkligen en superstart för mig. Min mentor tog alltid sig tid och förklarade arbetet på djupet som gav mig kunskap som lever med mig än idag."

Ardian, Junior Payroll Consultant & Junior Process Specialist

Ardian rund.png

 

Teodora rund.png

Vad är roligast med ditt jobb?

"Ingen dag är den andra lik och jag har en helt fantastisk grupp med kollegor och chef. Här finns stora möjligheter till utveckling och jag har aldrig haft ett jobb där tiden går så fort!"

Teodora, Payroll Consultant

 

Du har varit på Azets i 12 år, varför har du valt att stanna så länge?

"Jag har fått möjlighet att arbeta med en mängd olika arbetsuppgifter i olika roller. Jag har fått gehör för idéer från både kunder, chefer och kollegor. Samarbetet med kunder och kollegor med olika bakgrund och kompetenser gör att jag ständigt stimuleras och utvecklas."

Leif, Quality Manager

Leif rund.png

 

Melina rund.png

Hur var din första tid med oss?

"Den har varit spännande! Jag har hunnit sätta mig in i rollen och har haft intromöten med de jag ska jobba med. Jag har även fått möjligheten att träffa kollegor från hela landet!

Melina, System Owner

 

 

Auktorisation

Azets uppmuntrar till auktoriseringar och vill möjliggöra auktorisation för medarbetare genom att stå för examineringskostnad samt de årliga avgifterna.

Tiden för att examinera sig och auktorisationsdagen genomförs utanför arbetstid och utbildningar sker utanför debiteringsgraden. Azets har ett samarbete med Srf konsulterna där vi årligen ger ett antal medarbetare möjligheten att bli auktoriserad.

fourinmeeting_750x500.jpg

LIA inom lön/redovisning - välkommen!

På Azets har vi under många års tid erbjudit framtidens kompetens en start i karriären genom LIA på Azets. Pluggar du lön/redovisning är du välkommen att söka dig till Azets. Här får du sätta dina kunskaper i praktiken och möjlighet till anställning efter avslutad praktik finns. 

Läs mer om hur det är att göra praktik hos oss på Azets.

Ansök om LIA-praktik

Högskole/universitetsstudent

Är du intresserad av att göra din kandidat- eller masteruppsats hos oss? Kontakta oss genom ansökningsformuläret nedan.

IMG_2265.JPEG

Blodomloppet

Varje år ställer Azets medarbetare upp i blodomloppet för att stötta föreningens syfte att uppmärksamma behovet av blodgivare i Sverige. 

Vill du komma i kontakt med Azets HR-avdelning? Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Observera att vi varken kan ta emot eller besvara några ansökningar (jobb eller praktik) via detta formulär, utan vi hänvisar istället till den här sidan.

Ja tack, jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar.

Jag är informerad om att jag kan läsa mer om hur Azets behandlar mina personuppgifter i Azets integritetspolicy. Jag kan när som helst göra ändringar i min prenumeration eller avprenumerera från kommunikation från Azets.