Jobb och karriär på Azets
 
 
 

Välkommen till Azets

Hos Azets har vi över 7.500 medarbetare som tillsammans hjälper över 120.000 kunder med deras verksamhetskritiska uppgifter inom ekonomi, lön och HR.

Vill du bli en del av vårt team?

Se lediga tjänster

 

Amazing Azets

Vi är en arbetsgivare som ger möjlighet till utveckling under hela din karriär, tillsammans med oss och dina kunder. Här behöver du aldrig byta arbetsgivare för att fortsätta utvecklas, oavsett om du triggas av att specialiseras eller bli chef. Genom våra kunder i olika verksamheter får du dagligen utveckling och utmaningar samtidigt som vi har ett kontinuerligt arbete för att boosta din karriär och utveckling ytterligare. Läs mer om oss som arbetgivare här nedanför:

 

 

graph-bar-movement.svg

Azets i siffror

  • I årtionden har vi levererat tjänster till våra kunder inom redovisning, lön, HR & Rådgivning 
  • Sedan 2016 har vi verkat under namnet Azets.
  • 300 medarbetare i Sverige
  • 6 kontor i Sverige
  • 1000 + kunder i Sverige
  • 7500 medarbetare och 120 000 + kunder inom koncernen

 

 

 

 

eco-globe-1.svg

Hållbarhet & ESG

Vi har ett aktivt hållbarhetsarbete genom en välgörenhetsorganisation och miljöklassade kontor. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Azets välgörenhetsorganisation - Azets 4 Kids

Azets 4 Kids stöder barn med de verktyg och resurser de behöver för att skapa en ljusare framtid för vår planet. För att uppnå detta har vi fokuserat på tre områden:

  • Hjälpa barnen
  • Hjälpa och rädda miljön
  • Skapa fler och bättre utvecklingsmöjligheter

Vi har fler årliga aktiviteter kopplat till Azets 4 Kids. Som medarbetare på Azets är du med och skapar en ljusare framtid för barnen och vår planet. Läs mer om vårt arbete här.

Hållbara medarbetare

Som medarbetare hos Azets får du verktyg och förutsättningar till ett bibehållet och förbättrat välmående. Detta genom utbildning i personligt ledarskap och ett löpande, proaktivt hälsoarbete som inkluderar aktiviteter och föreläsningar för ett helhetsperspektiv på hälsa.

Våra värderingar

Våra värderingar fungerar som moralisk kompass och som vägledning när vi samarbetar med varandra och våra kunder liksom när vi bygger en stark företagskultur och en fantastisk arbetsplats:

Collaborative

Starkare tillsammans. Vi delar med oss av kunskap, ber om hjälp och gör det möjligt att uppnå mer – tillsammans.

Authentic

Vi agerar alltid med integritet och frågar oss vad som är det rätta att göra gentemot våra medarbetare, kunder och verksamhet.

Respectful

Vi är öppna och värdesätter allas insatser, accepterar olikheter och uppmuntrar till en företagskultur som bygger på tillit och inkludering.

Dynamic

Vi anpassar oss snabbt till förändringar, hittar smarta sätt att leverera bästa resultat och ligger alltid steget före.

Vår kultur

På Azets värnar vi om work-life balance så att samtliga medarbetare upprätthåller en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. Vi arrangerar sociala aktiviteter både på och utanför kontoret för att skapa gemenskap och samvaro för personalen. Våra kontor runt om i Sverige har variation av bra arbetsplatser, stora konferensutrymmen, aktivitetsrum, lounger och uteplatser där lunchen eller mikropausen kan avnjutas i solen under sommarhalvåret. 

Our people

Läs vad våra amazing azets-kollegor har att säga om Azets som arbetsgivare.

"Under de mer än 12 år jag arbetat på Azets har jag fått möjlighet att arbeta med en stor mängd olika arbetsuppgifter i olika roller och befattningar och i olika arbetsgrupper. Jag har fått användning för min noggrannhet, nyfikenhet och kreativitet och upplever att jag fått bra gehör för idéer från både kunder, chefer och andra kollegor. Samarbetet med såväl kunder som andra, från olika länder, avdelningar och med olika bakgrund och specialistkompetens gör att jag ständigt stimuleras och utvecklas. Jag ser mycket fram emot flera utvecklande år framöver."

Leif Knutas, Quality Manager

 

"På Azets kan jag gå till jobbet och arbeta med något jag är passionerad för tillsammans med fantastiska kollegor. Glädjen i att arbeta med fantastiska kollegor som alltid vill hjälpa till och stötta varandra gör arbetet så mycket mer givande. Azets ger möjligheter för utveckling och finslipande av ens färdigheter men ger en också möjligheten att utmanas i nya roller, vilket är en förmån som jag verkligen uppskattar."

Jessica Ahlström, Consultant Manager

"Jag gillar att varje dag är unik på Azets. I min roll är det alltid något nytt du kan utveckla och jag har chansen att verkligen göra något meningsfullt.

En stor del av det jag uppskattar med jobbet är att mina kollegor har samma engagemang som jag och driv att alltid göra sitt bästa. De är alltid hjälpsamma och finns där när jag behöver dom. Samtidigt har vi bra chefer som ser till att vår hälsa tas hand om och leder oss till att leverera utifrån individuella mål."

Hoai Danh, Payroll Consultant

 

"Som den yngsta på kontoret förväntade jag mig en stark "kontorskänsla" när jag började. Jag har aldrig jobbat med så många snälla människor. Från min första intervju har jag känt utan tvekan att alla respekterar varandra, och för mig är detta det mest värdefulla på en arbetsplats."

Batuhan Ucarer, Junior On-site Technician

"Azets förändras ständigt och som anställd lär du dig kontant nya metoder och smartare sätt att arbeta. Arbeta smartare, inte hårdare! På det sättet kan vi fokusera på våra kunder och processer. Som person som arbetat inom service majoriteten av min karriär känner jag mig verkligen hemma hos Azets och kan kombinera min passion för administration, lön och service!"

Lina Foogel, Payroll Consultant & Jr Process Developer

 

Vill du också bli en del av Azets?

Vi söker hela tiden personal som är intresserade av att jobba hos oss så missa inte att hålla utkik bland våra lediga tjänster.

Se lediga tjänster

Auktorisation

Azets uppmuntrar till auktoriseringar och vill möjliggöra auktorisation för medarbetare genom att stå för examineringskostnad samt de årliga avgifterna.

Tiden för att examinera sig och auktorisationsdagen genomförs utanför arbetstid och utbildningar sker utanför debiteringsgraden. Azets har ett samarbete med Srf konsulterna där vi årligen ger ett antal medarbetare möjligheten att bli auktoriserad.

fourinmeeting_750x500.jpg

LIA inom lön/redovisning - välkommen!

På Azets har vi under många års tid erbjudit framtidens kompetens en start i karriären genom LIA på Azets. Pluggar du lön/redovisning är du välkommen att söka dig till Azets. Här får du sätta dina kunskaper i praktiken och möjlighet till anställning efter avslutad praktik finns. 

Läs mer om hur det är att göra praktik hos oss på Azets.

Ansök om LIA-praktik

Högskole/universitetsstudent

Är du intresserad av att göra din kandidat- eller masteruppsats hos oss? Kontakta oss genom ansökningsformuläret nedan.

martin cropped karriär.jpeg

“Azets är som ett bootcamp man aldrig vill lämna”

Martin Olsson, System manager, Payroll i Malmö började sin karriär inom lön med LIA på Azets. Idag har han provat på flera olika roller och fått utvecklats inom sin profession. Enligt Martin är Azets en modern arbetsgivare, i ständig förändring och bra på att ta hand om sina anställda. Läs mer om hans resa från LIA, tips till andra LIA-studenter och hur vad han gör idag.

Läs om Martins karriär på Azets

Vill du komma i kontakt med Azets HR-avdelning? Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Observera att vi varken kan ta emot eller besvara några ansökningar (jobb eller praktik) via detta formulär, utan vi hänvisar istället till den här sidan.

Ja tack, jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar.

Jag är informerad om att jag kan läsa mer om hur Azets behandlar mina personuppgifter i Azets integritetspolicy. Jag kan när som helst göra ändringar i min prenumeration eller avprenumerera från kommunikation från Azets.