Jobb och karriär på Azets
 
 
 

Välkommen till Azets

Våra 3 200 medarbetare stöttar och förenklar verksamheten för våra 22 000 kunder. Vi är specialister på att lösa våra kunders verksamhetskritiska uppgifter, som ekonomi, lön och HR, så kunderna kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter.

Se lediga tjänster

 

Vad erbjuder vi?

Vi på Azets erbjuder ett ständigt utvecklande arbete där kunden är i fokus. Hos oss är digitalisering och automatisering en ständig process där vi hela tiden fokuserar på att utveckla framtidens outsourcing av ekonomi- & lönetjänster. Är du personen som dagligen ser förbättring, effektivisering och utveckling kommer du trivas bra på Azets, för oss är innovation och affärsnytta två viktiga fokusområden. 

Internationell miljö

På Azets får du möjlighet arbeta i en internationell miljö och nära samarbete med våra kollegor i Rumänien som hjälper oss med stora delar av det dagliga arbetet. På så sätt får du på Azets fokusera mer på rådgivning, kvalitet och analys för att kunna utveckla våra kunder på den nordiska marknaden.

Lediga tjänster

Vill du också bli en del av Azets?

Vi söker hela tiden personal som är intresserade av att jobba hos oss så missa inte att hålla utkik bland våra lediga tjänster.

Se lediga tjänster

LIA inom lön och redovisning - välkommen att skicka in din ansökan

Studerar du och är ute efter en praktikplats för att genomföra din LIA? Då är du välkommen att söka dig till Azets. Vi tar emot praktikanter inom lön och redovisning, och där möjlighet till anställning efter avslutad praktikperiod finns. Vi ser att er praktikperiod sträcker sig över minst 8 veckor. Läs mer om hur det är att praktisera på Azets

Sara Ryder började som praktikant på Azets. Idag arbetar hon som teamledare inom Lön. Läs hela berättelsen här

Ansök om LIA-praktik

LIA praktik Azets

Vår kultur

På Azets värnar vi om work-life balance så att samtliga medarbetare upprätthåller en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. Vi arrangerar sociala aktiviteter både på och utanför kontoret för att skapa gemenskap och samvaro för personalen. Våra kontor runt om i Sverige har variation av bra arbetsplatser, stora konferensutrymmen, aktivitetsrum, lounger och uteplatser där lunchen eller mikropausen kan avnjutas i solen under sommarhalvåret. 

Auktorisation

Azets uppmuntrar till auktoriseringar och vill möjliggöra auktorisation för medarbetare genom att stå för examineringskostnad samt de årliga avgifterna.

Tiden för att examinera sig och auktorisationsdagen genomförs utanför arbetstid och utbildningar sker utanför debiteringsgraden. Azets har ett samarbete med Srf konsulterna där vi årligen ger ett antal medarbetare möjligheten att bli auktoriserad.

Examensjobb

Skriver du kandidat- eller masteruppsats och letar efter en arbetsgivare att samarbeta med?

Vi tar gärna emot studenter som vill göra sitt examensjobb hos oss.
Skulle detta vara av intresse är du välkommen att kontakta oss genom ansökningsformuläret nedan.

Studenter

Azets Reach är vårt talangprogram

Vi värdesätter våra medarbetares utveckling, som en del i detta så har vi på koncernnivå tagit fram ett talangprogram för att båda underlägga kompetensutveckling och karriärvägar.

Som konsult har du även möjlighet att certifiera dig och som chef finns möjlighet att delta i ledarskapsprogram.

Vi erbjuder bland annat kurser inom:

  • Lön
  • HR
  • Redovisning
  • Skatt

Utbildning

Vill du komma i kontakt med Azets HR-avdelning? Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Observera att vi varken kan ta emot eller besvara några ansökningar (jobb eller praktik) via detta formulär, utan vi hänvisar istället till den här sidan

Ja tack, jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar.

Jag är informerad om att jag kan läsa mer om hur Azets behandlar mina personuppgifter i Azets integritetspolicy. Jag kan när som helst göra ändringar i min prenumeration eller avprenumerera från kommunikation från Azets.