För att ge dig en bättre upplevelse, använder vi cookies för att spara information om ditt besök. Mer info om detta samt hur du väljer bort cookies hittar du här. 

Ok

Praktik på Azets

Den 1 oktober kommer vi att öppna upp ansökan för vårens LIA för lönekonsulter. Här kan du läsa mer om praktik på Azets.
 
 
 

Vem är du:

  • Student från yrkesförberedande skola med inriktning lön.
  • Du har en LIA period som är fulltid i minst 8 veckor.
  • Kommunikativ och teamorienterad då vi alla arbetar i team.

Vi ser gärna att du är driven och har en vilja att utvecklas! Visste du att vi har anställt flera av våra praktikanter efter avlutad LIA och där flera har gjort karriär hos oss?

Orolig för att du inte har ett
tillräckligt gediget CV ännu?

Ingen fara! Vi tar entusiastiskt emot studenter och vet att arbetslivserfarenheten kan vara begränsad. I din ansökan vill vi att du bifogar CV, betyg och ett personligt brev där du berättar om tidigare praktiker, ett fritidsintresse eller varför inte en av dina passioner? 

"Jag trivdes så bra under praktikperioden eftersom jag alltid har känt mig välkommen och inkluderad." 

Sara Ryder började som praktikant på Azets. Idag arbetar hon som teamledare inom Lön.

Läs mer om Saras resa här 

Sara
LIA praktik på Azets

Att praktisera hos Azets

Du kommer, tillsammans med andra likasinnade på praktik hos oss, få ingå i vårt praktikprogram där du får möjlighet att nätverka, utbyta kunskap, lyssna på våra föreläsare och få inspiration kring vilka karriärvägar just du kan ta. Placering finns på kontoren i Kungsholmen, Upplands Väsby, Uppsala och Malmö.

För att du ska lyckas på bästa sätt hos oss får du självklart stöttning och vägledning från oss under hela processen.