LIA praktik lönekonsulter
 
 
 

LIA på Azets

På den här sidan kan du läsa mer om hur det är att praktisera på Azets.

Ansök om LIA-praktik

 

Praktikanter på Azets

  • Student från yrkesförberedande skola med inriktning lön eller redovisning
  • Kundorienterad
  • Vetgirig med en vilja att utvecklas
  • Ansvarstagande och drivande i ditt arbete
  • Önskvärt att perioden är minst 8 veckor lång.

Vi ser gärna att du är driven och har en vilja att utvecklas! Visste du att vi har anställt flera av våra praktikanter efter avlutad LIA och där flera har gjort karriär hos oss?

 

iStock-692292412.jpg

2womanmantalking_750x500.jpg

Vårt praktikprogram - så funkar det

Som praktikant på Azets kommer du tillsammans med övriga praktikanter att ingå i vårt praktikprogram. Programmet är byggt för att säkerställa att du får en bra introduktion till konsultrollen inom ditt område likväl som till bolaget. Inom programmet får du även möjlighet att nätverka och utbyta kunskap med medarbetare och andra praktikanter. Chans finns även att få vara del av förbättringsprojekt som gäller hela bolaget. Du som gör din andra LIA kan även få testa att ha kundansvar under tiden hos oss. Placering finns på våra kontor i Solna, Uppsala, Rotebro, Göteborg eller Malmö.

För att du ska lyckas på bästa sätt hos oss får du en mentor, gedigen introduktion till företaget och våra moderna lön- och redovisningsfunktioner. Du får stöttning och vägledning från oss under hela processen och blir en del av ditt löneteam. 

Vi har som ambition att anställa så många praktikanter som möjlighet och anställer årligen flera praktikanter efter avslutad LIA-period. Vår förhoppning är att utöver att bidra med att omsätta kunskapen till praktiken, att du ska få inspiration till den karriärväg som är rätt för dig!

Ansök om LIA-praktik på Azets

 

Vad tycker våra tidigare LIA-praktikanter?

 

Det som jag tyckte var bäst med min LIA var variationen av att arbeta med olika kunder och avtal vilket var jättelärorikt. Även att det fanns ett tydligt upplägg för LIA perioden från första dagen så att jag visste vad jag kunde förvänta mig och vem jag kunde vända mig till.

Sofia, Lönekonsult, Göteborg

SofiaLIA.png

AnnetteLIA.png

 

"Redan under min LIA kände jag att Azets är en varm och välkomnande arbetsplats och jag kände från början att jag trivs här. Under min tid på Azets har jag lärt mig så mycket då alla seniora konsulter är förstående och hjälper gärna till när jag behöver stöd. Dessutom jobbar vi med redovisning på alla plan, vilket jag gillar!"

- Annette, Redovisningskonsult, Solna

 

“Jag fick en drömstart på Azets. Jag hade både LIA 1och 2 på Azets och fick under min praktikperiod känna på yrket på riktigt. Jag fick svara på mail och köra hela löneprocessen på en helt egen kund. När jag fick anställning var det en enkel övergång då jag redan gjort allt under min LIA. Jag stormtrivs!”

Annelie, Lönekonsult, Rotebro

AnnelieLIA.png

 

file-edit-2.svg

Orolig för att du inte har ett tillräckligt gediget CV ännu?

Ingen fara! Vi har lång erfarenhet av att ta emot studenter och vet att arbetslivserfarenhet kan vara begränsad. I din ansökan vill vi att du bifogar CV, betyg och ett personligt brev där du berättar om tidigare praktiker och vad du önskar få ut av en praktikplats hos Azets.