top banner image
 
 
 

Våra kunder

Azets stöttar och förenklar verksamheten för våra fler än 94.000 kunder. Här kan du läsa mer om hur vi hjälper några av våra kunder i Sverige. 

Akademiska hus logga
"Vi stod i ett akut läge och behövde snabbt få hjälp. Från första kontakt med Azets tills vi hade förslag på kompetenta kandidater och ett färdigt avtal påskrivet tog det bara några få dagar. Vi kunde snabbt få en kollega på plats när vi som bäst behövde det!"
Marie Hallander Larsson, HR-Direktör
Allente Logo
“Vi eftersökte inte en leverantör, utan en pålitlig partner med nordisk närvaro. En komplex verksamhet som Allente behöver en partner som förstår våra utmaningar och uppgifter, och Azets visade sig vara den mest kompetenta motparten som är precis vad vi behöver."
Allente
Arken Zoo Logo
”Det nya koncernövergripande ERP-systemet är en mycket viktig del i Musti Groups tillväxtstrategi. Det har redan gett oss stora fördelar, och kommer att ge oss möjlighet att förbättra verksamheten ytterligare.”
Panu Hannula, IT-direktör, Musti Group
Arval logga
“Azets är verkligen outstanding! Jag har aldrig haft en så bra uppsättning som vi har hos Azets, både vad gäller kvalitet och den personliga kontakten.“
Johanna Airas, HR-Chef
Ellevio logga
”Det kan vara väldigt känsligt att bygga upp och upprätthålla en helt egen ekonomifunktion med alla processer och kompetenser eftersom det lätt uppstår stora personberoenden, så för oss var det ett enkelt val att outsourca.”
Anna-Karin Käck, Ekonomichef
Fujifilm logga
"Vi kommer aldrig ta hem lönerna, det finns ingen anledning att göra lönerna själva. Man ska vara experter som Azets om man ska hantera lön."
Corinne Svala, Redovisningschef
Gedeon Richter logga
"Jag gillar att Azets system är så flexibla. Senast gjorde jag bokslutet online från Florida. För oss är det också avgörande att det alltid finns någon på plats och ger service, även i semestertider."
Joseph Anzalone, Ekonomichef
Ak.bokhandel logga
“Jag borde ha tagit hjälp tidigare, jag förstår inte hur jag klarade administrationen den första tiden.”
Sven-Erik Johansson, Ägare
Hald & Tesch brand logga
“Azets ger oss stabilitet eftersom vi har ett helt löneteam att tillgå. Det har vi ju inte råd att ha själva.”
Pär Hedlund, Ekonomichef
Jura Logo
"Vi har ett bra och professionellt samarbete. Digitala tjänster har gjort vårt arbete effektivare och snabbare. Vi är väldigt nöjda och kan bara rekommendera löneadministrationen med Azets."
Daniela Gustavsson, Head of Marketing & HR
Kajakspecialisten logga
"Med Azets och min kontaktperson känner jag mig trygg med att allt blir rätt och görs i tid och jag kan istället ägna min tid åt kärnverksamheten vilket är det jag vill och kan."
Magnus Fischer, Ägare
Karma logga
"Azets har varit en fantastisk partner som har hjälpt oss att navigera genom processen med lätthet och förtroende. Med deras professionella och proaktiva inställning har de gjort det lätt för oss att känna oss trygga under samarbetet."
Jacob Almhagen, Head of Finance
Konica minolta logo
“Azets förstod uppdragets omfattning direkt och matchade det väldigt bra med kandidater på en gång.”
Rosi Nossborn, HR‑chef
Lutze Conveying logga
"Samarbetet med Azets är klockrent. Det märks att expertisen finns vilket är väldigt viktigt för oss."
Roger Sjöström, Operations Manager
Nippon gases logga
“Samarbetet har gett oss och våra medarbetare en stor trygghet i att lönerna alltid sköts rätt.”
Carina Bager, HR Manager
OK ekonomisk förening logo
"Vi valde Azets för de erbjuder en helhetslösning inom ekonomi, fastighets- och koncernredovisning samtidigt som de kan vara en långsiktig samarbetspartner som proaktivt och kontinuerligt driver förbättringar med digitalisering som utgångspunkt."
OK ekonomisk förening
Omron logga
"Vårt team är litet, så detta samarbete frigör mycket tid för andra områden. Vi känner oss även trygga med att vårt företag följer svenska lagar och normer."
Päivi Saarikoski, Nordic Compliance Manager
Sibylla logo
"Valet föll på Azets för vi vill ha en partner som kan hjälpa oss med mer än bastjänsterna och som har erfarenhet av att utveckla franchisebolag. Hos Azets finns specialistkompetensen inom både ekonomi och IT samt de digitala lösningarna som vi behöver."
Nordic Fast Food
Saco Sweden fairs logo
“Vi hade inte kunnat göra allt det här inom ekonomin själva. Samarbetet med Azets har varit en grundförutsättning för att vår verksamhet ska kunna fungera.”
Sandra Wahlgren, Projektledare
Tobii logga
''Vi valde att lägga ut våra löner i ett tidigt skede för att vi ville fokusera på vår verksamhet. Vi ville också bli mindre beroende av enskilda personer men samtidigt leverera hög kvalitet på våra löner. Azets har alltid varit en ledare när det gäller leverans av kunskap och erfarenhet.''
Milena Pfeifer, Payroll Manager Europe
Telenor Sverige logo
"Vårt mål är att få en ekonomifunktion som är mer anpassningsbar efter förändringar i omvärlden samtidigt som den levererar med högre kvalitet till en lägre kostnad jämfört med om vi skulle hantera allt själva."
Telenor Sverige

Vill du komma i kontakt med Azets?

Kontakta oss via formuläret så får du veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.