Kundberättelse Lutze Conveying
 
 
 

Lutze Conveying Sweden

Sedan 2013 har Lutze Conveying Sweden valt att lägga ut hela lönehanteringen till Azets för att bland annat få tillgång till expertis. Läs intervjun här med Roger Sjöström, Operations Manager på Lutze Conveying.

 

"Samarbetet med Azets är klockrent."

 

Lutze Conveying Sweden erbjuder industriprodukter såsom transportband, slitskydd och transportörkomponenter. Service till gruv -, berg - och processindustrin ingår också i deras utbud. Sedan 2013 har Lutze Conveying Sweden valt att lägga ut hela lönehanteringen till Azets för att bland annat få tillgång till expertis. Roger Sjöström, Operations Manager på Lutze Conveying Sweden, utvecklar varför de valt att lägga ut lönehanteringen och hur samarbetet med Azets ser ut.

IMG_1487.jpg

Roger Sjöström, Operations Manager på Lutze Conveying Sweden.

Varför har ni valt att lägga ut lönehanteringen?

Att hantera löner kan låta som något enkelt, men de är egentligen väldigt specifikt och en komplex process. Vi har också flera olika tariffer och ersättningsnivåer, så det är väldigt mycket att hålla reda på. Löner är så personligt och det är viktigt att det inte blir fel. Då är det bättre att ta hjälp av experter. Om vi skulle leka med tanken att själva anställa någon för lönerna, skulle vi även behöva ha uppbackning i åtanke när hen är sjuk eller går på semester. Det är ingenting vi behöver tänka på med en extern partner som Azets.

 

Hur upplever du samarbetet med Azets? 

Det är klockrent. Det märks att expertisen finns vilket är väldigt viktigt för oss. Vi har en tight kommunikation och vi behöver aldrig vänta länge på återkoppling. Det är snabbt, enkelt och väldigt smidigt. 

 

Vad är resultatet av samarbetet? 

Man kan inte vara bäst på allt. Vi är inte experter på löner, vilket vi heller inte behöver vara med detta samarbete. Istället kan vi fokusera på vår kärnverksamhet och det vi är bäst på, vilket är att köpa och sälja våra produkter.

 

logo_lutze.png

Om Lutze Conveying Sweden

Lutze Conveying Sweden erbjuder industriprodukter såsom transportband, slitskydd och transportörkomponenter. Service till gruv -, berg - och processindustrin ingår också i deras utbud. Sedan 2013 har Lutze Conveying Sweden valt att lägga ut hela lönehanteringen till Azets.

 

 

 

 

Läs mer om Azets tjänster

Löneadministration

Redovisning

Interim

HR

Läs fler kundberättelser

carina bager cropped.jpgNippon-gases_black.jpg

“Samarbetet har gett oss och våra medarbetare en stor trygghet i att lönerna alltid sköts rätt.”

★★★★★ 

Läs artikeln här

kajakspecialisten.jpeg   kajakspecialisten logo.jpg

"Jag kan ägna mer tid till kärnverksamheten"

★★★★★ 

Läs artikeln här

Låt Azets hjälpa er med lön och redovisning

Löneadministration

Outsourca era löner

Vi hjälper svenska och internationella företag med allt inom lön och HR i Norden. Vi erbjuder löneadministration, rådgivning, bemanning och outsourcing av hela HR- och lönefunktioner. 

Outsourcing av löner

Outsourcing ekonomi

Outsourca processer inom ekonomi 

Lägg över hela eller delar av ert ekonomiarbete till Azets. Vi vet hur den nya tidens ekonomifunktion bäst bedrivs för att möta de utmaningar som ekonomichefer tampas med. 

Outsourcing redovisning

Ta kontakt med oss

Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa ert företag.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.