Kundberättelse Nippon Gases
 
 
 

Nippon Gases

I över 15 år har Nippon Gases valt att lägga ut sitt lönearbete. Vi pratade med Carina Bager, HR Manager på Nippon Gases i Sverige, om samarbetet med Azets.

 

“Samarbetet har gett oss och våra medarbetare en stor trygghet i att lönerna alltid sköts rätt.”

 

 

Vad hjälper Azets er med?

Azets hjälper oss med våra löner - vilket har underlättat väldigt mycket för vår organisation. Vi har även haft stor användning för Azets system såsom reseräkningssytemet Azets Expense. Vi har många resande anställda som nu enkelt kan scanna sina kvitton och ha koll på sina utlägg. Det har gjort arbetet mycket smidigare för många inom företaget. Tidrapporteringssystemet Azets Employee har även underlättat mycket för våra operatörer då de sällan sitter framför en skärm. De tidrapporterar smidigt direkt i mobilen och vi slipper allt fix runt omkring.

Carina Bager.jpg

Carina Bager, HR Manager Nippon Gases Sverige.

Hur upplever ni samarbetet? 

Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Azets. Vi hade aldrig varit kunder så länge om vi inte var nöjda. Vår kontaktperson på Azets är lyhörd och alltid snabb på att svara. Samarbetet har gjort vårt och våra medarbetares arbete smidigare. Vi får trygghet genom Azets kunskap, säger Carina Bager.

 

Varför har ni valt att ta hjälp? 

När det kommer till löner gäller det att ha rätt kompetens för att ha koll på kollektivavtal, regelverk och lagar. Den kompetensen har vi inte in-house och la därför ut lönearbetet. Samarbetet har gett oss och våra medarbetare en stor trygghet att lönerna alltid sköts rätt. Vi rekommenderar absolut andra att samarbeta med Azets, säger Carina Bager.

Nippon-gases_black.jpg

Om Nippon Gases

Nippon Gases tillverkar och säljer industrigaser, livsmedelsgaser och medicinska gaser. Som en pålitlig leverantör vill de förse sina kunder med kvalitetsprodukter backat med ett starkt fokus på säker hållbar utveckling. I över 15 år har Nippon Gases valt att lägga ut sitt lönearbete.

 

 

 

 

 

 

Läs mer om Azets tjänster

Löneadministration

Redovisning

Interim

HR

Läs fler kundberättelser

kajakspecialisten.jpeg   kajakspecialisten logo.jpg

"Jag kan ägna mer tid till kärnverksamheten"

★★★★★ 

Läs artikeln här

Corinne_fujifilm.jpegFujifilm_logo.jpg

''Vi kommer aldrig ta hem lönerna, det finns ingen anledning att göra lönerna själva. Man ska vara experter som Azets om man ska hantera lön.''

★★★★★ 

Läs artikeln här

Låt Azets hjälpa er med lön och redovisning

Löneadministration

Outsourca era löner

Vi hjälper svenska och internationella företag med allt inom lön och HR i Norden. Vi erbjuder löneadministration, rådgivning, bemanning och outsourcing av hela HR- och lönefunktioner. 

Outsourcing av löner

Outsourcing ekonomi

Outsourca processer inom ekonomi 

Lägg över hela eller delar av ert ekonomiarbete till Azets. Vi vet hur den nya tidens ekonomifunktion bäst bedrivs för att möta de utmaningar som ekonomichefer tampas med. 

Outsourcing redovisning

Ta kontakt med oss

Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa ert företag.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.