top banner image
 
 
 

Fujifilm

Kundberättelse

Azets sköter Fujifilms lönehantering. Corinne Svala, Redovisningschef på Fujifilm, berättar här om vinsterna med samarbetet.

 

"Lön är viktigt och ska hanteras av experter!"

Fujifilm är en stor internationell koncern som startade sin resa för 80 år sedan, då inom fotofilm. Idag har bolaget flera affärsområden bland annat digitalkameror, fotoframkallning, filmutrustning för television och filmbolag samt röntgen- och mammografiutrustning.

I Norden har Fujifilm drygt 40 medarbetare varav de flesta är baserade i Sverige. Sedan 2012 har företaget valt att låta Azets hantera deras lönearbete istället för att göra det själva. Vi har träffat Corinne Svala som är redovisningschef på Fujifilm Nordic AB för att höra hur samarbetet fungerar.

Corinne_fujifilm.jpeg

Corinne Svala, redovisningschef Fujifilm Nordic AB

Hur kommer det sig att ni valt att lägga ut lönearbetet istället för att ha det inhouse?

Lön är viktigt, både för våra medarbetare och för oss som företag. Det är viktigt att allt blir rätt. Det finns många regler och lagar att förhålla sig till och det kommer uppdateringar som man behöver hålla reda på. Därför är det bättre om experter som Azets hanterar det. Dessutom finns våra medarbetare i hela Norden och reglerna skiljer sig mellan länderna, vilket gör lönearbetet extra komplicerat, säger Corinne. 

 

Vad hjälper Azets er med?

Azets hjälper oss med hela lönehanteringen, allt från tidrapporter, administration av reseräkningar och leasingbilar till bokföringsordrar, betalningsfiler och rapportering till myndigheter. De är också ett allmänt stöd i HR-frågor, vilket känns skönt för vi har ingen egen HR-avdelning.

 

Hur tycker du att det fungerar?

Vi tycker det fungerar jättebra, det är bara positivt! Vår kontaktperson på Azets är underbar. Vi får snabbt svar och hon är väldigt hjälpsam och duktig. Vi har arbetat länge tillsammans och med tiden får man en personlig relation. Det fungerar även bra under semestertider för det finns backup.

Vi kommer aldrig ta hem lönerna, det finns ingen anledning att göra lönerna själva. Man ska vara experter som Azets om man ska hantera lön, avslutar Corinne.

 

Fujifilm_logo.jpg

 

Om Fujifilm Nordic AB
Fujifilm är en stor internationell koncern som startade sin resa för 80 år sedan, då inom fotofilm. Idag har bolaget flera affärsområden bland annat digitalkameror, fotoframkallning, filmutrustning för television och filmbolag samt röntgen- och mammografiutrustning.

 

Läs mer om Azets tjänster

Löneadministration

Redovisning

Interim

HR

Läs fler kundberättelser

Tobii_Logo.jpg

''Vi valde att lägga ut våra löner i ett tidigt skede för att vi ville fokusera på vår verksamhet.'' 

★★★★★ 

Se filmen här

IMG_1487.jpg        logo_lutze.png

''Samarbetet med Azets är klockrent.''

★★★★★ 

Läs artikeln här

Låt Azets hjälpa er med lön och redovisning

Löneadministration

Outsourca lönerna

Vi hjälper svenska och internationella företag med allt inom lön och HR i Norden. Vi erbjuder löneadministration, rådgivning, bemanning och outsourcing av hela HR- och lönefunktioner. 

Outsourcing av löner

Outsourcing ekonomi

Outsourca processer inom ekonomi 

Lägg över hela eller delar av ert ekonomiarbete till Azets. Vi vet hur den nya tidens ekonomifunktion bäst bedrivs för att möta de utmaningar som ekonomichefer tampas med. 

Outsourcing redovisning

Ta kontakt med oss

Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa ert företag.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.