Kajakspecialisten
 
 
 

Kajakspecialisten

Kundberättelse

Sedan 2012, har Kajakspecialisten valt allt lägga ut sitt redovisningsarbete till Azets. Här berättar Magnus Fischer, grundare på Kajakspecialisten, om samarbetet med Azets.

"Jag kan ägna mer tid till kärnverksamheten"

 

Vad hjälper Azets er med?

Azets hjälper oss med all vår redovisning; årsredovisning, moms, skatt, avstämningar och deklarationer. Jag registrerar mina fakturor själv men jag har inte tiden att sätta mig in i redovisningen så det låter jag Azets göra så jag kan känna mig trygg med att det arbetet blir rätt, säger Magnus Fischer, grundare på Kajakspecialisten. 

 

kajakspecialisten.jpeg

Magnus Fischer, grundare Kajakspecialisten

Hur upplever ni samarbetet?

Det fungerar jättebra med min kontaktperson på Azets. Han ser till att allt blir gjort i tid och jag behöver aldrig fråga något utan han hör av sig i god tid. Han har hittat ett sätt att involvera mig som funkar just för mig där han är tydlig och håller ordning och reda, vilket gör att jag slipper tänka på redovisningen. 


Varför har ni valt att ta hjälp?

I och med att vi inte har tiden eller kompetensen för att göra redovisningen själva hade det blivit ett stort stressmoment för oss och jag hade varit orolig att det skulle bli fel. Med Azets och min kontaktperson känner jag mig trygg med att allt blir rätt och görs i tid och jag kan istället ägna min tid åt kärnverksamheten vilket är det jag vill och kan, säger Magnus Fischer.

 

kajakspecialisten logo.jpg

 

Om Kajakspecialisten

Kajakspecialisten vill erbjuda härliga paddelupplevelser med bra kvalitetsutrustning genom att sälja kajaker av typen surfski, surfskikläder och tillbehör via sin butik och ehandel. De har även utbildningar där landslagspaddlare lär ut paddelteknik. Sedan 2012, har Kajakspecialisten valt allt lägga ut sitt redovisningsarbete till Azets.

 

 

Läs mer om Azets tjänster

Löneadministration

Redovisning

Interim

HR

Läs fler kundberättelser

Löneservice Hald & Tesch BrandHT-Logo_HT.jpg

Hald & Tesch AB har valt att låta Azets löneadministratörer ta hand om lönearbetet.

★★★★★ 

Läs artikeln här

IMG_1487.jpg        logo_lutze.png

''Samarbetet med Azets är klockrent.''

★★★★★ 

Läs artikeln här

Låt Azets hjälpa er med lön och redovisning

Löneadministration

Outsourca lönerna

Vi hjälper svenska och internationella företag med allt inom lön och HR i Norden. Vi erbjuder löneadministration, rådgivning, bemanning och outsourcing av hela HR- och lönefunktioner. 

Outsourcing av löner

Outsourcing ekonomi

Outsourca processer inom ekonomi 

Lägg över hela eller delar av ert ekonomiarbete till Azets. Vi vet hur den nya tidens ekonomifunktion bäst bedrivs för att möta de utmaningar som ekonomichefer tampas med. 

Outsourcing redovisning

Ta kontakt med oss

Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa ert företag.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.