Kundberättelse Sweden Fairs AB
 
 
 

Sweden Fairs AB

Kundberättelse

Sweden Fairs AB har varit kund hos Azets sedan 2021. Vi pratade med Sandra Wahlgren, Projektledare på Sweden Fairs AB, om samarbetet med Azets.

 

“Vi hade inte kunnat göra allt det här inom ekonomin själva. Samarbetet med Azets har varit en grundförutsättning för att vår verksamhet ska kunna fungera.” 

 

 

Sweden Fairs AB anordnar sedan 2021 Saco Studentmässor i Sverige på uppdrag av Saco. Mässorna hålls framför allt i Stockholm och Malmö, men företaget har även anordnat en del digitala events riktade mot studenter.   

Sweden Fairs har varit kund hos Azets sedan våren 2021. Vi pratade med projektledare Sandra Wahlgren på Sweden Fairs AB om hur vårt samarbete går.

 

Hur kommer det sig att ni valde att ta in hjälp från Azets?  

Vi valde Azets outsourcinglösning redan när vi startade bolaget. Innan vi bildades sköttes vårt arbete med mässor av Saco själva, och då kunde deras interna ekonomiavdelning sköta allt. När vi tog över uppdraget hamnade allt ekonomiarbete på mig, och det var helt enkelt för mycket för en person att hantera, särskilt en som saknade erfarenhet av ekonomiarbete. Beslutet att välja just Azets var enkelt, då vårt moderbolag i Norge har ett samarbete med Azets Norge som de är nöjda med.

 

 

IMG_0708.PNG

Sandra Wahlgren, Projektledare på Sweden Fairs AB.

Vad hjälper Azets er med?  

Vi får hjälp med bokföring, bokslut på kvartals- och årsbasis och alla typer av rapportering. Vi märkte också snabbt att vi inte hade kompetensen för att göra löner för vår extrapersonal själva, därför hjälper Azets oss även med lönekörningar. Jag sköter själv företagets fakturering, men när det kör ihop sig finns alltid Azets där för att gå in och hjälpa till eller ge råd. 

 

Hur upplever ni samarbetet?   

Jag är väldigt nöjd med Azets! Vi hade inte kunnat göra allt det här inom ekonomin själva. Azets har gett mig utbildning i de system jag behöver använda i arbetet, och ser till att vårt företags bokföring sköts rätt.  Samarbetet med Azets har varit en grundförutsättning för att vår verksamhet ska kunna fungera.  

Jag tycker också att min nuvarande kontaktperson på Azets är jättebra. Vi klickar väldigt bra och hon är ett otrolig värdefullt stöd. Om det dyker upp något utöver det vanliga tar hon alltid reda på hur det ska lösas. Jag känner mig väldigt trygg med henne.  

 

Hade ni rekommenderat andra att arbeta med Azets?  

Jag hade absolut rekommenderat andra att samarbeta med Azets. Jag går i pension snart och jag kommer verkligen se till att samarbetet fortsätter genom min ersättare. 

saco logga.png

Om Sweden Fairs AB

Sweden Fairs AB anordnar sedan 2021 Saco Studentmässor i Sverige på uppdrag av Saco. Mässorna hålls framför allt i Stockholm och Malmö, men företaget har även anordnat en del digitala events riktade mot studenter.   

 

 

 

 

 

Läs mer om Azets tjänster

Löneadministration

Redovisning

Interim

HR

Läs fler kundberättelser

Akademiska hus cropped.jpg ah_logga_puff.png

“Jag kan absolut rekommendera andra företag att använda sig av Azets!”

★★★★★ 

Läs artikeln här

göthes bokhandel cropped.png     logo-AB-small.svg

“Jag borde ha tagit hjälp tidigare, jag förstår inte hur jag klarade administrationen den första tiden.”

★★★★★ 

Läs artikeln här

Låt Azets hjälpa er med lön och redovisning

Löneadministration

Outsourca era löner

Vi hjälper svenska och internationella företag med allt inom lön och HR i Norden. Vi erbjuder löneadministration, rådgivning, bemanning och outsourcing av hela HR- och lönefunktioner. 

Outsourcing av löner

Outsourcing ekonomi

Outsourca processer inom ekonomi 

Lägg över hela eller delar av ert ekonomiarbete till Azets. Vi vet hur den nya tidens ekonomifunktion bäst bedrivs för att möta de utmaningar som ekonomichefer tampas med. 

Outsourcing redovisning

Ta kontakt med oss

Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa ert företag.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.