Kundberättelse Göthes bokhandel
 
 
 

Göthes Bokhandel

Kundberättelse

Göthes Bokhandel har varit kund hos Azets sedan 1990. Vi pratade med Sven-Erik Johansson, ägare för Göthes Bokhandel, om samarbetet med Azets.

 

“Jag borde ha tagit hjälp tidigare, jag förstår inte hur jag klarade administrationen den första tiden.”

 

 

Avlastning och expertis till franchisetagaren

Sven-Erik Johansson köpte bokhandeln Göthes bokhandel på Södermalm i Stockholm redan 1990. Sedan 10 år tillbaka är bokhandeln ett franchisebolag inom Akademibokhandeln. Azets har varit med på hela resan och successivt har Sven-Erik valt att ta mer och mer hjälp vad gäller redovisning- och lönearbetet. 

- I början tog jag bara hjälp en gång i månaden med månadsbokslutet, men när det var dags att byta IT-system valde jag att lägga ut hela redovisnings- och lönearbetet. Jag hann inte med själv, var alltid stressad och orkade till slut inte. Jag borde ha tagit hjälp tidigare för när jag tänker tillbaka så förstår jag inte hur jag klarade administrationen den första tiden, säger Sven-Erik.

 

göthes bokhandel.png

Sven-Erik Johansson, ägare Göthes Bokhandel.

- Det finns även andra fördelar med att Azets hjälper oss. Risken för felaktigheter minskar och vi har alltid någon som kan hjälpa oss. Vi behöver inte tänka på en backup-lösning och vi känner oss trygga. Dessutom följer vi med i den tekniska utvecklingen eftersom vi följer Azets vad gäller systemlösningar, fortsätter Sven-Erik.

- Sist men inte minst får vi också tillgång till bred expertis. Det börjar snart bli dags för mig att lämna över stafettpinnen till min son och då har vi fått rådgivning av Azets hur vi ska tänka kring överlåtelsen. Jag kan absolut rekommendera andra företag att samarbeta med Azets, avslutar Sven-Erik.

logo-AB-small.svg

Om Göthes Bokhandel

Göthes Bokhandel AB ligger på Södermalm i Stockholm och är en del av Akademibokhandeln sen 2013. Bokhandeln har 9 anställda och omsätter 20 MSEK.

 

 

 

Läs mer om Azets tjänster

Löneadministration

Redovisning

Interim

HR

Läs fler kundberättelser

Akademiska hus cropped.jpg ah_logga_puff.png

“Jag kan absolut rekommendera andra företag att använda sig av Azets!”

★★★★★ 

Läs artikeln här

Johanna-arval-kundcase.jpgARVAL_BL_E_Q.jpg

“Vi är inte bara nöjda med tjänsterna, vi är även nöjda med att Azets satsar mycket på digitalisering.”

★★★★★ 

Läs artikeln här

Låt Azets hjälpa er med lön och redovisning

Löneadministration

Outsourca era löner

Vi hjälper svenska och internationella företag med allt inom lön och HR i Norden. Vi erbjuder löneadministration, rådgivning, bemanning och outsourcing av hela HR- och lönefunktioner. 

Outsourcing av löner

Outsourcing ekonomi

Outsourca processer inom ekonomi 

Lägg över hela eller delar av ert ekonomiarbete till Azets. Vi vet hur den nya tidens ekonomifunktion bäst bedrivs för att möta de utmaningar som ekonomichefer tampas med. 

Outsourcing redovisning

Ta kontakt med oss

Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa ert företag.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.