Redovisningsbyrå Söderköping - specialiserad hjälp inom ekonomi
 
 
 

Redovisningsbyrå Söderköping - specialister inom ekonomi och lön

Vi tillhandahåller ett brett utbud av tjänster inom redovisning, lönehantering och ekonomisk rådgivning. Vår lokala redovisningsbyrå Söderköping är redo att stödja er. 

Redovisningsbyrå Söderköping - vi hjälper er!

Få kontroll på redovisningen
Våra experter på vår redovisningsbyrå Söderköping lär känna ert företag och kan ge er goda råd för just den situationen ni står inför. Det är alltid bra att kunna prata med någon om hur siffrorna ser ut och vad som behövs för att driva verksamheten framåt.
Experter som förstår er vardag
Hos oss får ni en fast rådgivare som har som mål att förstå ert företags vardag och vara en god samarbetspartner inom just det ni behöver hjälp med.
Effektivisera era processer
Genom att lämna över redovisning till vår redovisningsbyrå Söderköping får ni uppdaterade och molnbaserade lösningar inom redovisning anpassade efter era behov. Ni frigör värdefull tid och får enkel tillgång till de viktiga siffrorna. Samtidigt är ni garanterad att företaget är uppdaterat hela tiden.

Redovisningsbyrå Söderköping - tidigare Söderköpings Revison

Azets har nyligen etablerat sig i Söderköping. Byrån gick tidigare under namnet Söderköpings Revisionsbyrå, men är sedan november 2023 en del av Azets. Kontoret har en lång historik av att stödja företag i alla storlekar och från en mängd olika branscher. Vi förstår att varje företag har sina unika behov och strävar efter att skapa flexibla lösningar som är anpassade för just er. Våra kunniga redovisningsexperter finns alltid till hands för att erbjuda expertis inom redovisning, beskattning, lön och affärsrådgivning. 

Nära samarbeten och starka kundrelationer 

Vi fokuserar på att skapa långsiktiga samarbeten byggda på ömsesidigt förtroende och att överträffa era förväntningar. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa tjänster som är skräddarsydda för era specifika behov. Vi strävar efter att vara er pålitliga och personliga partner för all er redovisning och ekonomisk rådgivning. 

Vår strävan efter att förenkla och effektivisera 

Vi har utvecklat våra ekonomiska processer och system för att vara så enkla och användarvänliga som möjligt. Vår målsättning är att hantera administrationen åt er, vilket frigör er tid och resurser för att fokusera på er kärnverksamhet. Välkommen att kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa er att säkerställa stabilitet och tillväxt för ert företag. 

Översikt tjänster:

 • Bokföring
 • Deklaration
 • Kundfakturor
 • Leverantörsfakturor
 • Löneadministration
 • Momsrapporter
 • Rådgivning inom lön och HR
 • Årsbokslut
 • Årsredovisning

Se fler av våra tjänster här

Vi hjälper er även med:

 • Löne- och skatteberäkningar 
 • Hantering av löneunderlag, reseräkningar, utlägg och förmåner
 • Löneutbetalningar och lönespecifikationer 
 • Arbetsgivarintyg och övriga intyg 
 • Statistik och rapporteringar till Skatteverket och andra myndigheter 
 • Årsskiftesrutiner och granskningsuppdrag
 • Semesterberäkningar och semesterårsskiften

Letar du redovisningsbyrå i en annan stad?

Se våra andra kontor här!

Om vår redovisningsbyrå Söderköping

Redovisningsbyrå

På vår redovisningsbyrå Söderköping finns lokal expertis inom redovisning, löneadministration, HR och rådgivning under ett och samma tak. Vi har en gedigen erfarenhet inom området. Tidigare var byrån känd som Söderköpings Revisionsbyrå, men sedan november 2023 är vi en del av Azets. Vår erfarna personal står fortfarande till ert företags förfogande, redo att hjälpa er med redovisning, lönehantering och HR-frågor. 

Välkomna att höra av er till oss!

Kontakta oss

010-457 50 16 

Hitta till vår redovisningsbyrå i Söderköping

Adress
Skönbergagatan 1B, 614 30 Söderköping
Telefon

Fördelar med Azets redovisningsbyrå Söderköping

Våra tjänster köps av företag i hela landet. Vi hjälper också många nordiska och internationella företag. Här nedan kan ni läsa om några fördelar med Azets redovisningsbyrå Söderköping:

Kajakspecialisten logga
"Med Azets och min kontaktperson känner jag mig trygg med att allt blir rätt och görs i tid och jag kan istället ägna min tid åt kärnverksamheten vilket är det jag vill och kan."
Magnus Fischer, grundare Kajakspecialisten

Söker ni en redovisningsbyrå i Söderköping? Kontakta oss!

Ta gärna kontakt med våra säljare via formuläret. Har du ett ärende som inte gäller våra tjänster? Då hittar du övriga kontaktvägar här.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.

Icon group

Interimskonsulter - Behöver ni tillfällig hjälp av en expert?

Behöver ni tillfällig hjälp för att hinna med ekonomiarbetet, eller ta in ny kompetens på kort varsel? Azets erbjuder professionella interimskonsulter inom ekonomi, lön och HR.