Redovisningsbyrå i Linköping - er partner inom ekonomi och lön
 
 
 

Redovisningsbyrå i Linköping - er partner inom ekonomi och lön

Vår redovisningsbyrå i Linköping erbjuder en omfattande rad av tjänster inom redovisning, lön och ekonomisk rådgivning. Vi finns här för att underlätta för er.

Azets Redovisningsbyrå i Linköping- före detta Thorell Revision

Vår närvaro i Linköping har en lång historia, tidigare under namnet Thorell Revision, och genom åren har vi hjälpt företag i flertalet branscher och storlekar. Vi är medvetna om att varje företag har sina unika behov och strävar efter att skräddarsy flexibla lösningar som passar just er. Våra kunniga redovisningsexperter står alltid redo att erbjuda expertis inom redovisning, skattefrågor och affärsrådgivning. 

Personliga relationer och starka partnerskap är nyckeln 

Vi strävar efter att överträffa förväntningarna och skapa långsiktiga relationer baserade på förtroende. Vår ambition är att leverera skräddarsydda tjänster av högsta kvalitet som möter era unika behov. Vi är övertygade om att detta är precis vad ni söker i en redovisningspartner, er personliga konsult och er rådgivare. 

Vi gör ekonomi enkelt och smidigt för er 

Våra effektiva ekonomisystem och processer är utformade för att göra er ekonomiadministration så smidig och användarvänlig som möjligt. Vi tar hand om det administrativa så att ni kan lägga fokus på er kärnverksamhet. 

Specialister på ägarledda företag 

Vi specialiserar oss på att stödja ägarledda företag och strävar efter att synliggöra och minimera risker i er verksamhet. Med vår långa erfarenhet av att arbeta med ägarledda företag och organisationer ser vi alltid till att skapa mervärde för ert företag. 

 

Om vår redovisningsbyrå i Linköping

Kontor

Vår redovisningsbyrå i Linköping erbjuder en unik samling av specialister inom redovisning, lön, HR och rådgivning, allt under ett och samma tak. Med vår långa erfarenhet inom området, tidigare känd som Thorell Revision innan vi blev en del av Azets i november 2023, är vi här för att hjälpa ert företag med alla era ekonomiska behov. 

Välkommen att höra av dig till oss!

Kontakt

010-457 50 16 

Vi är din partner i Linköping

Våra redovisningsexperter är här för att underlätta er vardag. Vi är specialister på att stötta ägarledda företag och kan hantera allt från löpande bokföring till årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Vi strävar alltid efter att säkerställa att vårt arbete är kvalitetssäkrat och att ni som kund är nöjda.

Vi har även kontor i flera städer runtom i landet, inklusive Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Norrköping och Söderköping, och vi erbjuder våra tjänster till företag över hela Sverige och även internationellt.

Optimal Löneadministration i Linköping med Azets 

Azets är er partner för professionell löneadministration i Linköping. Vi är experter på löner och kan erbjuda en komplett lösning med personal som alltid är uppdaterad med de senaste lagarna och reglerna. Våra specialiserade löneexperter i Linköping finns alltid till hands för att erbjuda nära och pålitlig hjälp. Vårt tjänsteutbud inkluderar allt från lönehantering och strategisk rådgivning till bemanning och fullständig outsourcing av era HR- och lönefunktioner. 

Kajakspecialisten logga
"Med Azets och min kontaktperson känner jag mig trygg med att allt blir rätt och görs i tid och jag kan istället ägna min tid åt kärnverksamheten vilket är det jag vill och kan."
Magnus Fischer, grundare Kajakspecialisten

Hitta till vår redovisningsbyrå i Linköping

Adress
Hertig Karlsgatan 2, 582 21 Linköping
Telefon

Söker du en redovisningsbyrå i Linköping? Kontakta oss!

Hör av dig till oss via formuläret eller ring oss på 010-457 50 16 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er i Linköping eller på annan ort.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.

Samarbete

Interimskonsulter - Behöver ni tillfällig hjälp av en expert?

Behöver ni tillfällig hjälp för att hinna med ekonomiarbetet, eller ta in ny kompetens på kort varsel? Azets erbjuder professionella interimskonsulter inom ekonomi, lön och HR.

webinar

Anmäl dig till våra kostnadsfria webinars

Vi håller online-webinar om allt inom ekonomi, lön och HR. Läs mer om våra intressanta webinars här.