Redovisningsbyrå Linköping - er partner inom ekonomi och lön
 
 
 

Redovisningsbyrå Linköping - Er redovisningspartner

Azets redovisningsbyrå Linköping strävar efter att erbjuda en heltäckande lösning inom redovisning, löneadministration och ekonomisk rådgivning som passar alla företag, stora som små. 

Redovisningsbyrå Linköping - erfarna rådgivare

Få kontroll på redovisningen
Våra experter på vår redovisningsbyrå Linköping lär känna er verksamhet och kan ge er råd för just den situationen ni står inför. Det är alltid bra att kunna prata med någon om hur siffrorna ser ut och vad som behövs för att driva verksamheten framåt.
Effektivisera era processer
Genom att lämna över redovisning till vår redovisningsbyrå Linköping får ni uppdaterade och molnbaserade lösningar inom redovisning anpassade efter era behov. Ni frigör värdefull tid och får enkel tillgång till de viktiga siffrorna. Samtidigt är ni garanterad att företaget är uppdaterat hela tiden.
En partner som förstår er vardag
Hos oss får ni en fast rådgivare som har som mål att förstå ert företags vardag och vara en god samarbetspartner inom just det ni behöver hjälp med.

Redovisningsbyrå Linköping - före detta Thorell Revision och Egero

Vår närvaro i Linköping har en lång historia, tidigare under namnet Thorell Revision och dessförinnan Egero. Genom åren har vi hjälpt företag i flertalet branscher och storlekar, exempelvis ägarledda bolag och fastighetsbolag. Vi är medvetna om att varje företag har sina unika behov och strävar efter att skräddarsy flexibla lösningar som passar just er. Våra kunniga redovisningsexperter står alltid redo att erbjuda expertis inom redovisning, skattefrågor, lön och affärsrådgivning. 

Personliga relationer och starka partnerskap är nyckeln 

Vi strävar efter att överträffa förväntningarna och skapa långsiktiga relationer baserade på förtroende. Vår ambition är att leverera skräddarsydda tjänster av högsta kvalitet som möter era unika behov. Vi är övertygade om att detta är precis vad ni söker i en redovisningspartner, er personliga konsult och er rådgivare. 

Vi gör ekonomi enkelt och smidigt för er 

Våra effektiva ekonomisystem och processer är utformade för att göra er ekonomi- och löneadministration så smidig och användarvänlig som möjligt. Vi tar hand om det administrativa så att ni kan lägga fokus på er kärnverksamhet.

Specialister på ägarledda företag 

Vi specialiserar oss på att stödja ägarledda företag och strävar efter att synliggöra och minimera risker i er verksamhet. Med vår långa erfarenhet av att arbeta med ägarledda företag och organisationer ser vi alltid till att skapa mervärde för ert företag. 

 

Översikt tjänster:

 • Bokföring
 • Deklaration
 • Kundfakturor
 • Leverantörsfakturor
 • Löneadministration
 • Momsrapporter
 • Rådgivning inom lön och HR
 • Årsbokslut
 • Årsredovisning

Se fler av våra tjänster här

Vi hjälper er även med:

 • Löne- och skatteberäkningar 
 • Hantering av löneunderlag, reseräkningar, utlägg och förmåner
 • Löneutbetalningar och lönespecifikationer 
 • Arbetsgivarintyg och övriga intyg 
 • Statistik och rapporteringar till Skatteverket och andra myndigheter 
 • Årsskiftesrutiner och granskningsuppdrag
 • Semesterberäkningar och semesterårsskiften

Letar du redovisningsbyrå i en annan stad?

Se våra andra kontor här!

Om vår redovisningsbyrå Linköping

Redovisningsbyrå

Vår redovisningsbyrå Linköping erbjuder en unik samling av specialister inom redovisning, lön, HR och rådgivning, allt under ett och samma tak. Med vår långa erfarenhet inom området är vi här för att hjälpa ert företag med alla era ekonomiska behov. 

Välkomna att höra av er till oss!

Kontakta oss

010-457 50 16 

Hitta till vår redovisningsbyrå i Linköping

Adress
Hertig Karlsgatan 2, 582 21 Linköping
Telefon

Fördelar med Azets redovisningsbyrå Linköping

Våra tjänster köps av företag i hela landet. Vi hjälper också många nordiska och internationella företag. Här nedan kan ni läsa om några fördelar med Azets redovisningsbyrå Linköping:

Kajakspecialisten logga
"Med Azets och min kontaktperson känner jag mig trygg med att allt blir rätt och görs i tid och jag kan istället ägna min tid åt kärnverksamheten vilket är det jag vill och kan."
Magnus Fischer, grundare Kajakspecialisten

Söker ni en redovisningsbyrå i Linköping? Kontakta oss!

Hör av er till oss via formuläret eller ring oss på 010-457 50 16 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er i Linköping eller på annan ort.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.

Icon group

Interimskonsulter - Behöver ni tillfällig hjälp av en expert?

Behöver ni tillfällig hjälp för att hinna med ekonomiarbetet, eller ta in ny kompetens på kort varsel? Azets erbjuder professionella interimskonsulter inom ekonomi, lön och HR.