Redovisningsbyrå Norrköping - erfaren hjälp inom ekonomi och lön
 
 
 

Redovisningsbyrå Norrköping - få hjälp inom ekonomi och lön

Vår redovisningsbyrå Norrköping erbjuder professionella tjänster inom redovisning, löneadministration och ekonomisk rådgivning. 

Redovisningsbyrå Norrköping - lokal hjälp med ekonomi

En partner som förstår er vardag
Hos oss får ni en fast expert som har som mål att förstå ert företags vardag och vara en god samarbetspartner inom just det ni behöver hjälp med.
Er ekonomiska rådgivare
Våra experter på vår redovisningsbyrå Norrköping lär känna ert företag och kan ge er goda råd för just den situationen ni står inför. Det är alltid bra att kunna bolla med någon om hur siffrorna ser ut och vilka åtgärder som behövs för att driva företaget framåt.
Nära både digitalt och lokalt
Våra konsulter ser till att ni får bra och effektiv hjälp genom lokal närvaro kombinerat med smarta och lättillgängliga digitala lösningar. Med oss får ni alltid uppdaterade molnbaserade lösningar som anpassas efter era behov.

Redovisningsbyrå Norrköping - före detta Thorell Revision

Azets i Norrköping är nytt till namnet, men vi har en lång historia. Tidigare hette vi Thorell Revision och 2023 förvärvades en stor del av verksamheten av Azets. Vi har 30 års erfarenhet av att hjälpa företag i olika storlekar och från många branscher, speciellt specialiserade är vi på ägarledda bolag. Vi förstår att varje företag är unikt och har sina egna behov. Våra erfarna redovisningsexperter står alltid redo att ge expertis inom redovisning, beskattning, lön och affärsrådgivning. 

 

Nära relation till våra kunder och starka samarbeten 

Långsiktiga samarbeten genom förtroende kräver att vi överträffar förväntningar. Vår målsättning är att leverera högkvalitativa tjänster som matchar era unika behov. Vi tror nämligen att det är precis så ni vill ha samarbetet med er outsourcingpartner, er personliga konsult och er rådgivare. 

Våra processer och system rörande ekonomi och lön är specifikt utvecklade för att vara så enkla, smidiga och användarvänliga som möjligt. Vi tar hand om administrationen åt er, så ni kan fokusera på det ni är bäst på.

 

Ägarledda företag är vår expertis 

Vi ger entreprenörsledda företag det bästa från två värdlar - tydligheten och det personliga engagemanget hos en lokal byrå i kombination med resurserna och specialistkompetensen i en nordisk organisation.

Vi synliggör och reducerar risker i er verksamhet och skapar ett mervärde och ger er möjligheterna att utveckla er affär. Vi arbetar enligt REKO vilket innebär att vårt arbetssätt är kvalitetssäkrat. 

Översikt tjänster:

 • Bokföring
 • Deklaration
 • Kundfakturor
 • Leverantörsfakturor
 • Löneadministration
 • Momsrapporter
 • Rådgivning inom lön och HR
 • Årsbokslut
 • Årsredovisning

Se fler av våra tjänster här

Vi hjälper er även med:

 • Löne- och skatteberäkningar 
 • Hantering av löneunderlag, reseräkningar, utlägg och förmåner
 • Löneutbetalningar och lönespecifikationer 
 • Arbetsgivarintyg och övriga intyg 
 • Statistik och rapporteringar till Skatteverket och andra myndigheter 
 • Årsskiftesrutiner och granskningsuppdrag
 • Semesterberäkningar och semesterårsskiften

Letar du redovisningsbyrå i en annan stad?

Se våra andra kontor här!

Om vår redovisningsbyrå Norrköping

Redovisningsbyrå

På vår redovisningsbyrå Norrköping finns lokal expertis inom redovisning, lön, HR och rådgivning under ett och samma tak. Vi har lång erfarenhet inom området. Byrån gick tidigare under namnet Thorell Revision, men är sedan november 2023 en del av Azets. Samma erfarna personal finns kvar, och är redo att hjälpa ert företag med redovisning, lön och HR. 

Välkomna att höra av er till oss! 

Kontakta oss

010-457 50 16 

Hitta till vår redovisningsbyrå Norrköping

Adress
Söderleden 104A, 602 28 Norrköping
Telefon

Fördelar med Azets redovisningsbyrå Norrköping

Våra tjänster köps av företag i hela landet. Vi hjälper också många nordiska och internationella företag. Här nedan kan ni läsa om några fördelar med Azets redovisningsbyrå Norrköping:

Kajakspecialisten logga
"Med Azets och min kontaktperson känner jag mig trygg med att allt blir rätt och görs i tid och jag kan istället ägna min tid åt kärnverksamheten vilket är det jag vill och kan."
Magnus Fischer, grundare Kajakspecialisten

Söker ni en redovisningsbyrå Norrköping? Kontakta oss!

Ta gärna kontakt med våra säljare via formuläret. Har du ett ärende som inte gäller våra tjänster? Då hittar du övriga kontaktvägar här.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.

Icon group

Interimskonsulter - Behöver ni tillfällig hjälp av en expert?

Behöver ni tillfällig hjälp för att hinna med ekonomiarbetet, eller ta in ny kompetens på kort varsel? Azets erbjuder professionella interimskonsulter inom ekonomi, lön och HR.