Redovisningsbyrå i Norrköping - erfaren hjälp inom ekonomi och lön
 
 
 

Redovisningsbyrå i Norrköping - erfaren hjälp inom ekonomi och lön

Vår redovisningsbyrå i Norrköping erbjuder omfattande tjänster inom redovisning, löneadministration och ekonomisk rådgivning.

Azets Redovisningsbyrå i Norrköping - före detta Thorell Revision

Azets i Norrköping är nytt till namnet. Vårt kontor i Norrköping, tidigare Thorell Revision, har dock en lång historia av att hjälpa företag i olika storlekar och från många branscher. Vi förstår att varje företag är unikt och har sina egna behov. Därför skapar vi flexibla lösningar som passar just er. Våra erfarna redovisningsexperter står alltid redo att ge er expertis inom redovisning, beskattning och affärsrådgivning. 

 

Nära relation till våra kunder och starka samarbeten 

Långsiktiga samarbeten genom förtroende kräver att vi överträffar förväntningar. Vår målsättning är att leverera högkvalitativa tjänster som matchar era unika behov. Vi tror nämligen att det är precis så ni vill ha samarbetet med er redovisningsbyrå, er personliga konsult och er rådgivare. 

Våra processer och system rörande ekonomi är specifikt utvecklade för att vara så enkla, smidiga och användarvänliga som möjligt. Vi tar hand om administrationen åt er, så ni kan fokusera på det ni är bäst på. 

 

Ägarledda företag är vår expertis 

Vi ger entreprenörsledda företag det bästa från två värdlar - tydligheten och det personliga engagemanget hos en lokal byrå i kombination med resurserna och specialistkompetensen i en nordisk organisation.  

Vi synliggör och reducerar risker i din verksamhet. I vårt arbete med ditt företag drar vi nytta av en lång erfarenhet av redovisning och rådgivning åt ägarledda företag och organisationer. Vi ser alltid till att skapa mervärde för ert företag. 

Om vår redovisningsbyrå i Norrköping

Kontor

På vår redovisningsbyrå i Norrköping finns lokal expertis inom redovisning, lön, HR och rådgivning under ett och samma tak. Vi har lång erfarenhet inom området. Byrån gick tidigare under namnet Thorell Revision, men är sedan november 2023 en del av Azets. Samma erfarna personal finns kvar, och är redo att hjälpa ert företag med redovisning, lön och HR. 

Välkommen att höra av dig till oss! 

Kontakt

010-457 50 16 

Azets redovisningsexperter

Våra redovisningsexperter är specialister på ägarledda företag. Vi hjälper mindre och medelstora företag med allt från löpande bokföring, upprättande av bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer så att du kan fokusera på din verksamhet. Vi arbetar enligt REKO vilket innebär att vårt arbetssätt är kvalitetssäkrat. 

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Söderköping och Linköping, men våra tjänster köps av företag i hela landet. Vi hjälper också många nordiska och internationella företag.

Komplett löneadministration i Norrköping med Azets 

Azets är er partner för professionell löneadministration i Norrköping. Vi är proffs på löner och erbjuder en kompletta lösningar med personal som alltid är uppdaterad på lagar och regler. Vi garanterar en hög effektivitet och kontinuitet så att du frigör tid för dig och din personal. Våra specialiserade löneexperter är placerade i Norrköping för att erbjuda nära och pålitlig hjälp. Vi har en mångsidig tjänstepalett som inkluderar lönehantering, strategisk rådgivning, bemanning och fullständig outsourcing av era HR- och lönefunktioner.

Kajakspecialisten logga
"Med Azets och min kontaktperson känner jag mig trygg med att allt blir rätt och görs i tid och jag kan istället ägna min tid åt kärnverksamheten vilket är det jag vill och kan."
Magnus Fischer, grundare Kajakspecialisten

Hitta till vår redovisningsbyrå i Norrköping

Adress
Söderleden 104A, 602 28 Norrköping
Telefon

Söker du en redovisningsbyrå i Norrköping? Kontakta oss!

Hör av dig till oss via formuläret eller ring oss på 010-457 50 16 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er i Norrköping eller på annan ort.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.

Samarbete

Interimskonsulter - Behöver ni tillfällig hjälp av en expert?

Behöver ni tillfällig hjälp för att hinna med ekonomiarbetet, eller ta in ny kompetens på kort varsel? Azets erbjuder professionella interimskonsulter inom ekonomi, lön och HR.

webinar

Anmäl dig till våra kostnadsfria webinars

Vi håller online-webinar om allt inom ekonomi, lön och HR. Läs mer om våra intressanta webinars här.