Redovisningsbyrå Stockholm - lokal hjälp med ekonomi och lön
 
 
 

Redovisningsbyrå Stockholm - lokal hjälp med ekonomi och lön

Vi har de tjänster ni behöver inom redovisning, lön och ekonomisk rådgivning. Vår redovisningsbyrå i Stockholm hjälper er gärna.

Redovisningsbyrå Stockholm - experthjälp med ekonomi och lön

Er ekonomiska rådgivare
Våra experter på vår redovisningsbyrå Stockholm lär känna ert företag och kan ge er goda råd för just den situationen ni står inför. Det är alltid bra att kunna bolla med någon om hur siffrorna ser ut och vilka åtgärder som behövs för att driva verksamheten framåt.
En partner som förstår er vardag
Hos oss får ni en fast rådgivare som har som mål att förstå ert företags vardag och vara en god samarbetspartner inom just det ni behöver hjälp med.
Nära både digitalt och lokalt
Våra redovisningsexperter ser till att ni får bra och effektiv hjälp genom lokal närvaro kombinerat med smarta och lättillgängliga digitala lösningar. Med oss får ni alltid uppdaterade molnbaserade lösningar som anpassas efter era behov och preferenser.

Mindre administration för dig

Våra processer och system rörande ekonomi är specifikt utvecklade för att vara så enkla, smidiga och användarvänliga som möjligt. Med minimerad administration för er, till rätt pris och med hög kvalitet.

Vi kan erbjuda olika lösningar beroende på verksamhet, storlek, bransch, antal anställda, eller helt sonika era önskemål. Er organisation kan både växa och minska utan att för den skull behöva byta leverantör. Vi vill förändras tillsammans med er.

Azets redovisningskonsulter kan bistå med expertis inom redovisning, beskattning, lön, HR och affärsrådgivning. Ni kan vara trygga med att vi är uppdaterade och har kunskap om gällande lagar och regler. Vi hjälper till med det mesta kring företagande och mer avancerade bolagsärenden.

Vi kan hjälpa er med:

  • Bokföring
  • Deklaration
  • Kundfakturor
  • Leverantörsfakturor
  • Löneadministration
  • Momsrapporter
  • Rådgivning inom lön och HR
  • Bokslut
  • Årsredovisning

Se fler av våra tjänster här

Letar du redovisningsbyrå i en annan stad?

Se våra andra kontor här!

Om vår redovisningsbyrå Stockholm

Redovisningsbyrå

På vår redovisningsbyrå Stockholm finns expertis inom redovisning, lön, HR och rådgivning under ett och samma tak. Hos oss får ni närheten till en lokal aktör, tryggheten i en stor professionell miljö och tillgång till smarta och effektiva lösningar och program online.

Vi finns i Solna Business Park i Stockholm. Välkomna att höra av er till oss!

Kontakta oss

010-457 50 16 

Hitta till vår redovisningsbyrå i Stockholm

Adress
Ekensbergsvägen 113, 171 41 Solna
Telefon

Fördelar med Azets redovisningsbyrå Stockholm

Azets hjälper företag i olika storlekar från alla branscher med allt inom ekonomi och lön. Vi är redovisningsbyrån med lång erfarenhet, moderna it-system, auktoriserade konsulter och bred expertis. Vi hjälper många nordiska och internationella företag. Totalt har vi 22 000 kunder och 2 800 anställda i Norden.

Läs om några av fördelarna med Azets redovisningsbyrå Stockholm här nedanför:

Ellevio logga
”Det kan vara väldigt känsligt att bygga upp och upprätthålla en helt egen ekonomifunktion med alla processer och kompetenser eftersom det lätt uppstår stora personberoenden, så för oss var det ett enkelt val att outsourca.”
Anna-Karin Käck, Ekonomichef på Ellevio

Söker ni en redovisningsbyrå i Stockholm? Kontakta oss!

Ta gärna kontakt med våra säljare via formuläret. Har du ett ärende som inte gäller våra tjänster? Då hittar du övriga kontaktvägar här.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.

Icon group

Interimskonsulter - Behöver ni tillfällig hjälp vid sjukdom eller intensiva perioder?

Azets erbjuder professionella interimskonsulter inom ekonomi, lön och HR. Vi hjälper er att snabbt hitta den optimala lösningen för er verksamhet baserat på era behov.