Redovisningsbyrå Stockholm - lokal hjälp med ekonomi och lön
 
 
 

Redovisningsbyrå Stockholm - lokal hjälp med ekonomi och lön

Vi har de tjänster du behöver inom redovisning, lön och ekonomisk rådgivning. Vårt kontor i Stockholm hjälper dig gärna.

Redovisningsbyrå i Stockholm - experthjälp med ekonomi och lön

Mindre administration för dig

Våra processer och system rörande ekonomi är specifikt utvecklade för att vara så enkla, smidiga och användarvänliga som möjligt. Med minimerad administration för dig, till rätt pris och med hög kvalitet.

Redovisningsbyrå med kvalitetssäkrad leverans

Vi arbetar enligt REKO respektive SALK plus vårt eget kvalitetssäkringssystem GEM. Kvalitet och effektivitet präglar hela vår hantering, från uppstart till leverans.

Hjälp till företag i Stockholm

Vi kan erbjuda olika lösningar beroende på verksamhet, storlek, bransch, antal anställda, eller helt sonika era önskemål. Er organisation kan både växa och minska utan att för den skull behöva byta leverantör. Vi vill förändras tillsammans med er.

Rådgivning

Azets redovisningskonsulter kan bistå med expertis inom redovisning, beskattning, lön, HR och affärsrådgivning. Du kan vara trygg med att vi är uppdaterade och har kunskap om gällande lagar och regler. Vi hjälper till med det mesta kring företagande och mer avancerade bolagsärenden.

Kundportal tillgänglig dygnet runt

Tack vare vår molnbaserade kundportal Azets Cozone har du som kund tillgång till all information du behöver gällande din redovisning online, dygnet runt.

 

Om vår redovisningsbyrå i Stockholm

Kontor

På vår redovisningsbyrå med kontor i Stockholm finns expertis inom redovisning, lön, HR och rådgivning under ett och samma tak. Hos oss får du närheten till en lokal aktör, tryggheten i en stor professionell miljö och tillgång till smarta och effektiva lösningar och program online.

Vi finns i Solna Business Park i Stockholm. Välkommen att höra av dig till oss!

Kontakt

010-457 50 16 

Ellevio logga
”Det kan vara väldigt känsligt att bygga upp och upprätthålla en helt egen ekonomifunktion med alla processer och kompetenser eftersom det lätt uppstår stora personberoenden, så för oss var det ett enkelt val att outsourca.”
Anna-Karin Käck, Ekonomichef på Ellevio

Azets - redovisningsbyrån med erfarenhet och flexibla lösningar

Azets hjälper företag i olika storlekar från alla branscher med allt inom ekonomi och lön. Vi är redovisningsbyrån med lång erfarenhet, moderna it-system, auktoriserade konsulter och bred expertis.

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås, men våra tjänster köps av företag i hela landet. Ja, världen faktiskt. Vi hjälper många nordiska och internationella företag. Totalt har vi 22 000 kunder och 2 800 anställda i Norden.

Löneadministration i Stockholm - er partner för effektiva lösningar

Azets är er partner för löneadministration i Stockholm, och vi stödjer svenska och internationella företag med helhetslösningar inom lön och HR i hela Norden. Våra dedikerade löneexperter är lokaliserade i Stockholm för att ge er nära och pålitlig hjälp. Vi erbjuder en bred palett av lösningar, inklusive lönehantering, strategisk rådgivning, bemanningstjänster och fullständig outsourcing av era HR- och lönefunktioner.

Genom att outsourca er löneadministration till Azets i Stockholm kan ni dra nytta av flera fördelar. Vi är branschledande inom löneadministration samt ekonomisk rådgivning, och vår gedigna erfarenhet inom området säkerställer att er löneadministration är stabil och pålitlig. Vi har lång erfarenhet av att tillhandahålla högkvalitativa lönetjänster för företag, och vår närvaro i Stockholm ger er den lokala expertisen ni behöver.

Hitta till vår redovisningsbyrå i Stockholm

Adress
Ekensbergsvägen 113, 171 41 Solna
Telefon

Söker du en redovisningsbyrå i Stockholm? Kontakta oss!

Hör av dig till oss via formuläret eller ring oss på 010-457 50 16 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ert företag. 

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.

Samarbete

Interimskonsulter - Behöver ni tillfällig hjälp vid sjukdom eller intensiva perioder?

Azets erbjuder professionella interimskonsulter inom ekonomi, lön och HR. Vi hjälper er att snabbt hitta den optimala lösningen för er verksamhet baserat på era behov.

webinar

Anmäl dig till våra kostnadsfria webinars

Hålla dig uppdaterad kring aktuella ämnen inom redovisning, lön & HR. Se här vad vi har att erbjuda för dig.