top banner image
 
 
 

Öresundståg AB

Kundberättelse

Azets har skött Öresundståg ABs ekonomi- och lönehantering sedan starten 2009. Hör Dora Kis och Lovisa Hilding-Palm berätta om vinsterna med vårt samarbete.

Azets hjälper Öresundståg AB att fokusera på kärnverksamheten

''Den stora vinsten med att samarbeta med Azets är att vi kan koncentrera oss på kärnverksamheten och behöver inte tänka på bokföringsregler och annat som dem har koll på.'' säger Dora Kis, Ekonomiansvarig på Öresundståg AB.

oresundstag_logga.png
Öresundståg AB är ett gemensamt tågtrafiksystem i Sydsverige och Danmark och har samarbetat med Azets sedan 2009. 

Se filmen där Öresundståg AB berättar om vårt samarbete

Läs fler kundberättelser

omron_logo.png

 

Azets ger Omron Electronics rådgivning i skatt - och redovisningsfrågor samt tar hand om löneadministrationen för Omron Electronics anställda i Sverige.

★★★★★ 

Läs artikeln här

KundreferensEllevio-logo.jpg

"Vi var ute efter en kostnadseffektiv lösning och tittade på helheten. Det var viktigt för oss att kunna jacka in i någon annans processer och inte behöva uppfinna hjulet själva."

★★★★★

Läs artikeln här

Låt Azets hjälpa er med lön och redovisning

Löneadministration

Outsourca lönerna

Vi hjälper svenska och internationella företag med allt inom lön och HR i Norden. Vi erbjuder löneadministration, rådgivning, bemanning och outsourcing av hela HR- och lönefunktioner. 

Outsourcing av löner

Outsourcing ekonomi

Outsourca processer inom ekonomi 

Lägg över hela eller delar av ert ekonomiarbete till Azets. Vi vet hur den nya tidens ekonomifunktion bäst bedrivs för att möta de utmaningar som ekonomichefer tampas med. 

Outsourcing redovisning

Vill du veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.