Azets finns i hela Norden
 
 
 

En nordisk partner

Vi finns i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi tar hand om er redovisning och löneadministration i hela Norden när ni väljer att arbeta med oss.

 
Person

En kontaktyta

Växa

Växer med er verksamhet

Moln

Webbaserade lösningar

Pilar

Integrerat med era system

gps

Lokal expertis

Unika i Norden

Azets är en ledande leverantör inom outsourcing av lön och redovisning och erbjuder en unik och komplett lösning för både redovisning och löneadministration i Norden. Vi har lång erfarenhet av outsourcing av ekonomi- och lönefunktioner. Azets är både finansiellt och strategiskt starka samtidigt som vi är experter i lokala lagar och förordningar, vilket är en trygghet för dig som kund.

Våra lösningar sparar er tid

Vi erbjuder tjänster inom hela den nordiska marknaden genom en enda kontaktpunkt. Att välja en leverantör på den nordiska marknaden, sparar dig timmar av administrativt arbete. För dig som i dagsläget är verksam i en eller flera nordiska länder eller planerar en sådan utveckling, vänd dig till oss. Välkommen!

Varför är vår lösning bättre?

Vi har under lång tid utarbetat hur vi arbetar effektivast med nordiska processer samt hur det ger bästa effekt för kunden.

  • Lokal leverans och support från våra egna konsulter i varje land.
  • En gemensam molnbaserad kundportal, CoZone, som fungerar i alla länder och på de nordiska språken samt på engelska.
  • En gemensam uppdragsbeskrivning samt ett avtal för alla länder.
  • Kompetens och expertis inom respektive lands lagar och regler rörande lön och redovisning.
  • Vid behov, en central kontaktperson för samordning av det nordiska uppdraget.

Man på kontor

Sverige karta
Norge karta
Danmark karta Finland karta
   

 

Nordiska lösningar för löneadministration och redovisning

Azets är en ledande leverantör inom outsourcing av ekonomi och lön som erbjuder en unik och komplett lösning för både redovisning och löneadministration i Norden. Vi har lång erfarenhet av outsourcing av löne- och ekonomifunktioner. Vi är både finansiellt och strategiskt starka samtidigt som vi är experter i lokala lagar och förordningar, vilket är en trygghet för dig som kund.

Våra ägare

Azets ägs av det brittiska fondbolaget HgCapital och är en del av CogitalGroup som bildades 2016. CogitalGroup består av Azets i Norden samt Blick Rothenberg och Baldwins i Storbritannien.

Tillsammans erbjuder koncernen tjänster och rådgivning inom outsourcing, redovisning, lön, HR, finans och skatt till en stor mängd olika verksamheter i Europa.

Läs mer om våra förvärv och uppköp.

Azets ägs av det brittiska fondbolaget HgCapital

Foto

"För oss är det också avgörande att det alltid finns någon på plats och ger service, även i semestertider.”

Joseph Anzalone, ekonomichef, Gedeon Richter

 

Läs mer 

Foto

”Vi var ute efter en kostnadseffektiv lösning och tittade på helheten. Det var viktigt för oss att kunna jacka in i någon annans processer och inte behöva uppfinna hjulet själva.”

Anna-Karin Käck, ekonomichef, Ellevio

Läs mer

CoZone - molnbaserad kundportal

Kundportalen CoZone

Vår molnbaserade kundportal CoZone är samma oavsett vilket land du jobbar ifrån. Alla dina nordiska kollegor arbetar i samma verktyg och har tillgång till samma programvaror genom vår användarvänliga kundportal.

Lär dig mer om CoZone

Man kan läsa sig till mycket. Men att prata med någon som vet är bättre.

Kontakta oss via formuläret så får du veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.