Nordisk lösning

Vi finns i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi tar både hand om och koordinerar er redovisning och löneadministration i hela Norden när ni väljer att outsourca er ekonomi.

 
En kontaktyta

En kontaktyta


Växer med er verksamhet

Webbaserade lösningar

Integrerat med era system

Lokal expertis

"För oss är det också avgörande att det alltid finns någon på plats och ger service, även i semestertider.”

Joseph Anzalone, ekonomichef, Gedeon Richter

Läs mer (pdf) 

”Jag märkte ganska snabbt att kontrollen fanns kvar tack vare god insyn i systemen och samarbetet med konsulterna.”

Pär Merlenius, ekonomichef, Nikita Hair

Läs mer (pdf)

Unika i Norden

Azets är en ledande leverantör inom outsourcing av ekonomi som erbjuder en unik och komplett lösning för både redovisning och löneadministration i Norden. Vi har lång erfarenhet av outsourcing av ekonomifunktioner. Vi är både finansiellt och strategiskt starka samtidigt som vi är experter i lokala lagar och förordningar, vilket är en trygghet för dig som kund.

Våra lösningar sparar er tid

Vi erbjuder tjänster inom hela den nordiska marknaden genom en enda kontaktpunkt. Att välja en leverantör på den nordiska marknaden, sparar dig timmar av administrativt arbete. För dig som i dagsläget är verksam i en eller flera nordiska länder eller planerar en sådan utveckling, vänd dig till oss. Välkommen!

Azets Work

Vår molnbaserade kundportal Azets Work är samma oavsett vilket land du jobbar ifrån. Alla dina nordiska kollegor arbetar i samma verktyg och har tillgång till samma programvaror genom vår användarvänliga kundportal.

Lär dig mer om ekonomiprogrammet Azets Work

Varför är vår lösning bättre?

Vi har under lång tid utarbetat hur vi arbetar effektivast med nordiska processer samt hur det ger bästa effekt för kunden.

  • Lokal leverans och support från våra egna konsulter i varje land.
  • En gemensam molnbaserad kundportal, Azets Work, som fungerar i alla länder och på de nordiska språken samt på engelska.
  • En gemensam uppdragsbeskrivning samt ett avtal för alla länder.
  • Kompetens och expertis inom respektive lands lagar och regler rörande lön och redovisning.
  • Vid behov, en central kontaktperson för samordning av det nordiska uppdraget.

Intresserad?

Frågor?

Funderingar?

Fyll i formuläret och berätta vad du är intresserad av, så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för din verksamhet.

 

Om du vill prata med någon direkt hittar du oss här

Ja tack, jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar till events och webinars och jag godkänner Azets integritetspolicy. Jag kan närsom helst göra ändringar i min prenumeration eller avprenumerera från kommunikation från Azets.