Är outsourcing något för er? Boka gratis förstudie
 
 
 

Är outsourcing något för er? Boka gratis förstudie

SE-AZ-statistik.jpg

Många företag har börjat fundera på hur de ska arbeta i framtiden. Kostnader och sårbarhet behöver sänkas samtidigt som effektivitet och anpassningsförmåga behöver öka. Många kommer till slutsatsen att outsourcing av ekonomi- och lönearbetet är en bra lösning, andra är mer tveksamma.

Funderar ni i de här banorna? Hur skulle en outsourcad lösning kunna se ut och vad skulle den totala kostnaden för er ekonomi- och lönefunktion bli?

Azets har hjälpt tusentals företag med deras ekonomi- och lönehantering. Om ni är osäkra på om outsourcing är den rätta vägen att gå kan ni boka en gratis förstudie av oss - utan att förbinda er till ett framtida samarbete.

Missa inte våra läsvärda guider om outsourcing

Gratis förstudie - så här fungerar det

1. Anmäl ert intresse via formuläret nedan

2.
Azets kontaktar er och bjuder in till en workshop där vi gemensamt diskuterar nuläge och önskad målbild för er ekonomi- och lönefunktion. Vi går igenom:

  • Transaktionsvolymer
  • Processer inom redovisning och lön
  • Grad av digitalisering och automation
  • Befintlig organisation och medarbetare
  • Övriga verksamhetsspecifika faktorer

Vår metodik är att se på detta utifrån Total Cost of Ownership (TCO), det vill säga er totala kostnad för ekonomi- och lönefunktionen.

3. En tid efter workshopen ger vi er en bild av hur er framtida ekonomi- och lönefunktion skulle kunna se ut vad gäller kostnader, leverans och system. Därmed har ni fått lite mer kunskap och underlag som underlättar beslut gällande er framtida lösning.

 

 

Förstudie outsourcing

Outsourcing

 

Funderar ni på att lägga ut ekonomi- och lönearbetet? 

Då är ni inte ensamma! Allt fler bolag inser att det är vägen fram för att få en kostnadseffektiv och modern ekonomi- och lönehantering som frigör tid till kärnverksamheten. Tusentals företag har outsourcat sitt arbete till Azets och vi sänker deras kostnader inom ekonomi- och lönefunktionen med 25-40%. Ofta har deras investering återbetalat sig inom 3-12 månader.

Så sänker Azets era kostnader

Är ni intresserade av en gratis förstudie? Anmäl ert intresse här så kontaktar vi er

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.