Kostnadsfri analys av ert ekonomi - och lönearbete
 
 
 

Kostnadsfri analys av ert ekonomi - och lönearbete

SE-AZ-statistik.jpg

Hur skulle en outsourcad lösning se ut?

Vad skulle den totala kostnaden för er ekonomi - och lönefunktion bli?

Många företag funderar på hur de ska skapa en så effektiv ekonomi - och lönefunktion som möjligt. Samtidigt som de vill sänka kostnader och sårbarhet ska effektivitet och anpassningsförmåga öka. Många tittar därför på outsourcing som ett alternativ.

Azets har hjälpt tusentals företag med deras ekonomi- och lönehantering. Vi erbjuder nu en kostnadsfri analys av ert ekonomi - och lönearbete där ni får insikt i hur en outsourcad lösning skulle se ut hos er. Självklart förbinder ni er inte till någonting.

Kostnadsfri analys - så här fungerar det

1. Anmäl ert intresse via formuläret nedan

2.
Azets kontaktar er och bjuder in till en workshop där vi gemensamt diskuterar nuläge och önskad målbild för er ekonomi- och lönefunktion. Vi går igenom:

  • Transaktionsvolymer
  • Processer inom redovisning och lön
  • Grad av digitalisering och automation
  • Befintlig organisation och medarbetare
  • Övriga verksamhetsspecifika faktorer

Vår metodik är att se på detta utifrån Total Cost of Ownership (TCO), det vill säga er totala kostnad för ekonomi- och lönefunktionen.

3. En tid efter workshopen ger vi er en bild av hur er framtida ekonomi- och lönefunktion skulle kunna se ut vad gäller kostnader, leverans och system. Därmed har ni fått lite mer kunskap och underlag som underlättar beslut gällande er framtida lösning.

 

 

Förstudie outsourcing

Vill ni ha en kostnadsfri analys av ert ekonomi - och lönearbete? 

Anmäl ert intresse här så kontaktar vi er.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.

Outsourcing

 

Funderar ni på att lägga ut ekonomi- och lönearbetet? 

Då är ni inte ensamma! Allt fler bolag inser att det är vägen fram för att få en kostnadseffektiv och modern ekonomi- och lönehantering som frigör tid till kärnverksamheten. Tusentals företag har outsourcat sitt arbete till Azets och vi sänker deras kostnader inom ekonomi- och lönefunktionen med 25-40%. Ofta har deras investering återbetalat sig inom 3-12 månader.

Så sänker Azets era kostnader