Lönehantering från Azets - en komplett löneservice-lösning
 
 
 

Lönehantering från Azets - en komplett löneservice-lösning

Vi erbjuder löneservice till företag som vill modernisera sin lönehantering.

Lönehantering - området med stor effektiviseringspotential 

Lönehantering är ett komplicerat område som ofta kräver hög kompetens och mycket tid, men det är även ett område med stor effektiviseringspotential. Genom att modernisera lönehanteringen får ni bättre dataflöden, effektivare arbetsmetoder och högre kvalitet och inte minst sparar ni tid och resurser som ni kan lägga på annat.

 

Så kan Azets hjälpa er att modernisera genom vår löneservice

När ni tar hjälp av en outsourcingleverantör som är specialiserad på löneservice kan ni ta ert företags lönearbete till en ny nivå. Ni får tillgång till mer resurser, moderna system och expertkompetens. Och det bästa av allt - genom att outsourca lönehanteringen frigör ni tid och resurser som ni kan lägga på det strategiska arbetet och er kärnverksamhet.

Med erfarenhet från många löneavdelningar har vi på Azets en god inblick i vilken stor potential det finns för förbättringar och moderniseringar.

Vi hjälper dig gärna med vår löneservice. Kontakta oss här!

Outsourca lönehanteringen och minska riskerna

När det gäller lönehanteringen på ett företag är dess huvuduppgift såklart att hantera de anställdas löner. Men det är också mycket mer som kan ingå i arbetet, till exempel:

Allt kan hamna hos löneadministratören och under stressiga perioder med mycket att hålla reda på ökar risken för att göra fel. Genom att ta hjälp med lönehantering kan ni tillgodoräkna er många fördelar. Azets är marknadsledande inom löneservice samt ekonomi och vår långa erfarenhet av lönehanteringstjänster till företag ger er en stabil och pålitlig lönefunktion.

Så hjälper vi våra kunder med löneservice

||
||

Intresserad av lönehantering, eller behöver du mer information? Kontakta oss här så hjälper vi dig!

Man kan läsa sig till mycket. Men att prata med någon som vet är bättre. Kontakta oss via formuläret eller ring oss på 010-457 50 16 så får du veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag med lön.

Säljare rund lina.png

Lina Dahlgren

Head of Sales

Säljare Rund Lotta.png

Ann-Charlotte Sammer

Säljare rund leo.png Leo Karslsson

 

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.

Trygg löneservice

Se videon där vi berättar mer om hur Azets löneservice kan hjälpa er

Vill du veta mer om att lägga ut lönehanteringen?

Kontakta oss

Tre tips till företag som vill modernisera sin lönehantering

Moderniseringsarbetet av ert företags lönehantering behöver inte innebära stora organisatoriska förändringar eller dyra systeminvesteringar. Nedan ger vi tips på några områden ni kan jobba med för att göra stora effektivitetsvinster och förbättra kvaliteten.

Lönehantering processer löneservice ikon

 

Kartlägg processer

Ett första steg mot en effektivare lönehantering är att kartlägga era nuvarande processer kring lön och HR. Genom att kritiskt granska alla arbetsmoment i er lönehantering kan ni identifiera förbättringsområden och vilka uppgifter som går att effektivisera.

Att utarbeta en processbeskrivning över alla arbetsuppgifter på löneavdelningen gör er mindre sårbara vid sjukdom, frånvaro eller om någon på avdelningen slutar. Det gör också övergången mycket enklare om en ny löneadministratör ska läras upp.

Löneservice data lönehantering

 

Datainsamling

Se över er datarapportering och hur den läses in i lönesystemet. Genom att undvika att insamlingen av data rapporteras från olika håll, i olika format och inte är strukturerad på ett sådant sätt att de kan läsas in direkt i lönesystemet, slipper ni en hel del manuellt jobb från administratörens sida.

Löneservice rutiner lönehantering

 

Tydliggör lönerutiner

Var tydlig med företagets lönerutiner så att era anställda tidrapporterar på utsatt tid, så att ni i er tur kan betala ut lönerna i rätt tid. Med tydliga riktlinjer slipper löneadministratören svara på samma frågor om och om igen som dyker upp hos personalen, vilket frigör mycket tid.

Ett tips är att upprätta en personalhandbok som bland annat innehåller dessa riktlinjer. 

 

Löneservice utförd av experter på lagar och regler

Förutom att ni kan känns er trygga med att er personal får sin lön i tid kan ni också vara säkra på att arbetet sker enligt gällande lagar och regler. Våra konsulter har stenkoll på hur lönehanteringen ska skötas utifrån de lagar och regler som gäller och finns alltid redo att ge er råd och vägledning om det är något ni funderar kring, något som har varit särskilt värdefullt för våra kunder under pandemin. 

Löneservice till företag

Löneservice till företag

Löneservice från Azets garanterar att ni alltid har personal på plats

Löneadministration är Azets kärnverksamhet och vi har lång erfarenhet av att erbjuda löneservice till företag med väl utarbetade processer som säkerställer bästa kvalitet på lönearbetet. Genom att outsourca lönehanteringen får ni hjälp av ett team av professionella lönekonsulter som är insatta i era processer och rutiner. Ni kan räkna med garanterad leverans samt att ni får tillgång till mer resurser och expertkompetens, som tillsammans minskar sårbarheten.

Intressant läsning - Azets guider

18 vanliga frågor och svar om outsourcing av lönearbetet

Svar på de vanligaste frågorna vi får gällande: Kostnader, vinster, samarbete, kvalitet, kontroll, kommunikation, kompetens, flexibilitet.

swedish_guide_mockup_2_500x500px.png

hämta guiden

Genvägen i moderniseringen av ekonomi- och lönefunktionen

Det finns många hinder för moderniseringen av ekonomifunktionen bland företag. Här presenterar vi genvägen i förändingsresan.

swedish_guide_mockup_6_500x500px.png

hämta guiden

Sammanfattning - Vanliga frågor

Vad kostar lönehantering?

Lönehanteringstjänster kan variera i kostnad på grund av ett flertal faktorer. Kostnaden beror självklart på hur stort antal löner som ska hanteras, och vilka tjänster som ska inkluderas i er löneservice. Vill ni ha mer detaljerad information om priser är ni alltid välkomna att kontakta Azets så berättar vi mer.

Vad är lönehantering?

Simpelt kan det förklaras som all hantering av anställdas löner inom ett företag. Andra uppgifter som ofta inkluderas är utbetalning av löner, tidrapportering, lönesamtal, lönekartläggning och mycket mer.