Få en ökad förståelse för er verksamhets ekonomi
 
 
 

Förvandla data till insikt

CoZone Analytics - analysverktyget som hjälper er styra verksamheten bättre

 

ezgif-5-0856f91b583a.png

Snabb översikt 

CoZone Analytics är ett smidigt sätt att få en fullständig överblick över alla rapporter baserade på er ekonomidata. Förvandla data till insikt med visuella grafer och diagram och se er verksamhet från ett helt nytt perspektiv. 

 

ezgif-5-44b307be6443.png

Anpassa efter era behov

Med hjälp av flexibel och användarvänlig design kan ni skapa egna dashboards som gör det enkelt att följa projekt, avdelningar och team. Standardrapporter och förutbestämda KPI:er får ni också med! 

 

ezgif-5-2b29f299161b.png

Fatta smartare beslut

Med full kontroll och en god förståelse för siffrorna kommer CoZone Analytics att ge er den bästa grunden för att fatta kompetenta beslut för ert företag. Ni sparar både tid och pengar och kan ligga steget före konkurrenterna.

 

Ett bättre sätt att styra ert företag

Med CoZone Analytics kan ni fatta smartare beslut för ert företag. Vårt mål är att hjälpa ert företag att bli ännu effektivare och få konkurrensfördelar. 

 Gratis testperiod

För merparten av våra nuvarande redovisningskunder kommer applikationen under sommaren bli synlig i CoZone och ni kan enkelt börja använda den genom att klicka på CoZone Analytics-ikonen och starta er kostnadsfria testperiod.

Ni registrerar er för en testperiod på 60 dagar som ger tillgång till all funktionalitet i CoZone Analytics. Efter 60 dagar kan ni välja att uppgradera till en vanlig prenumeration eller helt enkelt låta provperioden löpa ut.

 

  CoZone Analytics

Från Report till Analytics

Det finns flera likheter mellan CoZone Analytics och CoZone Report. Båda systemen har utvecklats av samma team, men i CoZone Analytics har fokus varit ännu större på design, visuella presentationer och flexibilitet.

Vår rapportlösning CoZone Report kommer fortfarande att vara tillgänglig för våra kunder. Men alla kommer nu också att erbjudas möjligheten att prova CoZone Analytics.

GDPR 

Liksom hela CoZone-plattformen är applikationen säker och helt GDPR-kompatibel. All er information lagras och överförs säkert från våra redovisningssystem.

CoZone-portalen stöder säkerhetsfunktioner som tvåstegsverifiering, IP-begränsningar och säker revisionsloggning för maximal säkerhet.

Vanliga frågor

Vill du veta mer om CoZone Analytics?

Välkommen att fylla i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.