top banner image
 
 
 

Azets Report

Azets Report är vårt digitala rapporteringsverktyg utvecklat för att göra finansiell rapportering effektiv, noggrann och enkel.

Hitta standardiserade rapportmodeller med en anpassad layout för att maximera värdet för ditt företag.

Azets Report gör rapportering både effektivt och enkelt

view-2.svg

Full kontroll över företagets ekonomiska situation

Azets Report ger dig fullständig översikt över företagets situation. Få en komplett bild av ekonomin med bara några få klick.

file-bar-graph-check.svg

Var effektivare med standardiserade modeller

Vi har samlat ett set med standardiserade redovisnings- och lönerapporter för att hjälpa dig att täcka alla relevanta rapporteringsområden.

syncing.svg

Alltid uppdaterad med synkroniserade siffror

Systemen kommunicerar med varandra och ger dig exakta och korrekta data. Azets Report kommer att se till att du alltid har rätt information i dina rapporter.

azets report.jpg

Det digitala rapporteringssystemet som gör rapportering enklare

Azets Report är utformat för att hjälpa dig att få kontroll över företagets ekonomi på ett enkelt och informativt sätt. Vårt rapporteringssystem innehåller en uppsättning standardrapporter för att säkerställa att du får all den information du behöver, samt några specialanpassade rapporter.

Skapat av personer som förstår redovisning

På Azets är vi stolta över att vara en ledande partner inom redovisning, lön och HR. Vårt starka fokus på smarta IT-lösningar gör att vi kan erbjuda våra kunder ett brett utbud av kvalitetstjänster. Våra system är utvecklade av personer som faktiskt förstår redovisning och företagsadministration, vilket enligt vår mening är helt nödvändigt för att vara relevant för dagens moderna företag. Teknologi kan göra oss mer effektiva och vi kommer att hjälpa dig att nå dit.

Azets Report är tillgängligt för alla redovisnings- och lönekunder hos Azets. Alla kunder har tillgång till sin egen Azets Cozone-värld och Azets Report är tillgängligt inuti denna portal med samma inloggning.

Läs mer om Azets Cozone

Support

För att komma igång med Azets Report eller för att få svar på eventuella frågor kontaktar ni oss via kontaktformuläret nedan. Vårt supportteam hjälper er gärna med eventuella frågor. Ni kan också kontakta er lokala Azetsrepresentant om ni har ytterligare frågor.

GDPR

Precis som vår kundportal Azets Cozone är även det här programmet säkert och uppfyller kraven i GDPR. Portalen samlar all er kommunikation, inklusive dataöverföringar, på en och samma plattform.

Azets Cozone har stöd för säkerhetsfunktioner såsom tvåfaktorsautentisering, IP-restriktioner och säker ändringsregistrering för största möjliga säkerhet.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Vill du veta mer om Azets Report och hur vi kan hjälpa er verksamhet? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig, eller ring oss på nummer 010-450 50 16

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.