Enkel fakturahantering
 
 
 

Enkel fakturahantering

Med Azets Invoice kan ni på ett enkelt sätt hantera och hålla koll på alla inkommande och utgående fakturor på ett och samma ställe. Enkelt, digitalt och effektivt!

Ta kontrollen över fakturorna med Azets Invoice

hand-kindle.svg

Alla fakturor digitala

Ta steget in i den moderna världen genom att göra dina fakturor digitala. Det är enkelt, effektivt, miljövänligt och tidsbesparande för både avsändare och mottagare.

view-2.svg

Full översikt över både inkommande och utgående fakturor

Enkel och fullständig översikt över både de fakturor du skapar och skickar ut själv, samt de inkommande fakturorna som ska hanteras.

timer-half-3.svg

Missa aldrig en förfallodag igen

Azets Invoice är utformad för att ge dig full kontroll över alla fakturor. När förfallodatumet närmar sig kommer du att få en påminnelse om att vidta nödvändiga åtgärder.

invoice_approve_1.jpg

Hantera och håll koll på alla fakturor

Genom att använda Azets Invoice blir både godkännande, hantering och skapande av fakturor enkelt, vilket både sparar tid och hjälper er att vara säkra på att inga fakturor blir bortglömda eller felplacerade. Lösningen ger dig papperslös bokföring och innehåller moduler för datainsamling, attestering och elektroniskt arkiv.

Utgående fakturor

Inkommande fakturor

Skapat av personer som förstår redovisning

På Azets är vi stolta över att vara en ledande leverantör av redovisningstjänster, lönehantering och HR, och vårt starka fokus på smarta IT-lösningar gör att vi kan erbjuda våra kunder en bred uppsättning digitala tjänster. Våra system är utvecklade av människor som faktiskt förstår redovisning och administration. Enligt vår synpunkt är detta helt nödvändigt för att vara relevant i dagens krav på företag. Teknologi kan göra oss mer effektiva och vi kommer att hjälpa dig att nå dit.

Med hjälp av vår kundportal Azets Cozone, får våra kunder tillgång till sitt eget Cozone-universum där ni enkelt når Azets Invoice genom endast en inloggning. 

Läs mer om Azets Cozone

Support

För att komma igång med Azets Invoice eller för att få svar på eventuella frågor kontaktar ni oss via kontaktformuläret nedan. Vårt supportteam hjälper er gärna med eventuella frågor. Ni kan också kontakta er lokala Azetsrepresentant om ni har ytterligare frågor.

GDPR

Precis som vår kundportal Azets Cozone är även det här programmet säkert och uppfyller kraven i GDPR. Portalen samlar all er kommunikation, inklusive dataöverföringar, på en och samma plattform.

Azets Cozone har stöd för säkerhetsfunktioner såsom tvåfaktorsautentisering, IP-restriktioner och säker ändringsregistrering för största möjliga säkerhet.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Vill du veta mer om Azets Invoice och hur vi kan hjälpa er verksamhet? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig, eller ring oss på nummer 010-450 50 16

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.