Få ökade insikter med Azets Cozone
 
 
 

Få ökade insikter med Azets Cozone

Azets Cozone är en kundportal som innehåller alla delar ni har valt att lägga hos Azets. Oavsett om det är ekonomi eller lön har ni full överblick i portalen och kommer åt allt ni behöver på ett och samma ställe.

 

Allt på ett ställe

Allt på ett ställe

Få en fullständig bild av ert företags ekonomi, rapportering, fakturor, löner och HR på ett enda ställe. Alla system i en molnbaserad portal, utformad för att göra vardagen enklare.

Mindre administrationstid

Mindre administrationstid

Låt oss hjälpa er med administrationen så att ni kan fokusera på kärnverksamheten och jobba mer strategiskt och praktiskt.

Arbeta digitalt

Gör ert företag digitalt 

Ta ett steg in i framtiden genom att hantera verksamheten digitalt, modernt och effektivt.

Azets Cozone - gör er arbetsdag mycket enklare

Skapa ert eget Azets Cozone-universum

Vi erbjuder våra kunder en flexibilitet vad gäller systemlösningar. I vår kundportal Azets CoZone finns 20 olika applikationer kopplade, egenutvecklade och tredjepart, som vi sätter samman utifrån varje kunds behov. Vi kan också arbeta i era system om ni föredrar det.

Alla system är utvecklade av våra skickliga IT-proffs och hjälper ert företag att fungera smidigt. Azets Cozone är den förlängda armen som hjälper er att få jobbet gjort ännu mer effektivt och låter er fokusera på kärnverksamheten. Skapa ert eget universum med alla applikationer som passar företaget bäst.

Lär känna några i Azets Cozone-familjen

AgreementAzets Agreement

I Azets Agreement sparar och håller ni ordning på alla era avtal. Avtalen förvaras säkert på ett enda ställe så att ni alltid snabbt och lätt kommer åt dem. Här hittar ni all viktig information om avtalen, som exempelvis förfallodatum. Plocka fram rätt avtal direkt och signera dem digitalt. 

Drive.png Azets Drive

Den perfekta plattformen för att dela filer och dokument över hela organisationen. Azets Drive gör det möjligt för flera personer att komma åt, redigera och samarbeta med minskad e-postkorrespondens fram och tillbaka.

 

Employee.png Azets Employee

Den perfekta länken mellan anställda och deras chefer. Hantera tidsrapportering, semesterplanering och lönespecar direkt från datorn eller mobiltelefonen.

 

Invoice.png Azets Invoice

Ett enkelt sätt att hantera och hålla koll på alla inkommande och utgående fakturor.

 

Report.pngAzets Report

Det värdefulla rapporteringsverktyget utvecklat för att göra all rapportering enkel och korrekt. Hitta standardiserade rapporteringsmodeller med en skräddarsydd layout för att få fram värdefull insikter.

 

Andra system är också välkomna

Gillar ni att ha alla affärssystem samlade i en enda portal men har redan ett väletablerat rapporteringsprogram eller HR-system som ni är nöjda med? Då har vi goda nyheter! Ni kan faktiskt ta med era system till Azets Cozone och synkronisera det med de andra affärssystemen.

Nyfiken på om ert nuvarande system kan integreras i Azets Cozone? Tveka inte att kontakta oss. Vi har ett stort team kvalificerade IT-utvecklare som ständigt arbetar för hitta bra lösningar för våra kunder.

Azets Cozone finns självklart som app

Med appen ökar tillgängligheten ytterligare. Medarbetaren kan snabbt kontrollera lön och semesterbalans, och chefen kan med några klick godkänna eller avvisa timmar, uppdrag etc. Appen finns att ladda ner både till iPhone och Android.  

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Vill du veta mer om Azets Cozone och hur vi kan hjälpa er verksamhet? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig, eller ring oss på nummer 010-457 50 16

Mer information om CoZone

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.