30 frågor och svar om outsourcing  av ekonomi- och lönefunktionen
 
 
 

Hur fungerar det att lägga ut ekonomi- och lönearbetet? - Allt du behöver veta.

Vi på Azets är experter på outsourcing och har sammanställt en guide där vi besvarar 30 vanliga frågor om hur det fungerar. Ladda ner guiden här

 

Exempel på frågor som besvaras i guiden

Även om det är en tydlig trend att företag väljer att outsourca hela eller delar av sina ekonomi- och lönefunktioner, innebär det inte att beslutet är enkelt. Funderingarna och frågorna kring hur det egentligen fungerar brukar vara många, och det finns också en del myter om att det är dyrt och att man tappar kontrollen över det man lämnar ifrån sig. Nedan kan du se exempel på några av de frågor vi brukar få. För att läsa hela guiden fyller du bara i dina kontaktuppgifter så skickar vi den direkt till din e-post. 

Frågorna är uppdelade i följande kategorier:

  • Kostnader och vinster
  • Samarbete och kvalitet
  • Kontroll och kommunikation
  • Kompetens
  • Flexibilitet
  • IT

Fyll i formuläret för att hämta guiden

Ja tack, jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar.

Jag är informerad om att jag kan läsa mer om hur Azets behandlar mina personuppgifter i Azets integritetspolicy. Jag kan när som helst göra ändringar i min prenumeration eller avprenumerera från kommunikation från Azets.
   FAQ Outsourcing

Rådgivning och outsourcing av redovisning

Lägg över hela eller delar av er ekonomifunktion på oss. Vi vet hur den nya tidens ekonomifunktion bäst bedrivs för att möta de utmaningar som ekonomichefer tampas med. Med lång erfarenhet, moderna it-system, auktoriserade konsulter och bred expertis hjälper vi företag från olika branscher med allt inom ekonomi.

Läs mer

Man woman looking at paper

"Vi var ute efter en kostnadseffektiv lösning och tittade på helheten. Det var viktigt för oss att kunna jacka in i någon annans processer och inte behöva uppfinna hjulet själva."

Läs hela artikeln

Kundreferens