5 fördelar med att välja Azets

Framtidens ekonomi- och lönefunktion | 04.04.2024

av Azets Sverige

Would you like to read the article in English? Click here

Azets är en ledande leverantör av redovisnings- och lönetjänster där vi har hjälpt flera olika typer av bolag, från små företag till stora koncerner. Vi har samlat fem fördelar med att välja Azets som samarbetspartner för er ekonomi - och lönehantering.  

  

1. Spara kostnader med 25-40% 

En outsourcad lösning sparar kostnader på lite olika sätt. Dels minskar behovet av egen personal för företag och likaså systemkostnader då Azets tillhandahåller systemen som behövs. Utöver det kan Azets hålla sina kostnader ner på grund av våra satsningar på digitalisering, där manuellt arbete fasas ut mot automatiserade lösningar. Vår nearshoringverksamhet hjälper också till att hålla kostnader nere för manuella uppgifter som är svåra att automatisera. Kontroll och kommunikation sker i Sverige där även era kontaktpersoner finns. Med dessa medel har vi hjälpt företag att spara kostnader med 25-40%. 

 

2. Flexibilitet och best practice 

Genom många års erfarenhet har vi utvecklat processer kring hur arbetet bedrivs på bästa sätt. Processerna är standardiserade där även ni drar nytta av kostnadseffektiviteten. Utöver det kan ni snabbt och enkelt, vid förändringar hos er, justera omfattningen av de tjänster ni får från oss. På så sätt undviker ni perioder med lägre produktivitet och ni kan snabbt accelerera vid expansioner.  

 

3. Nordiska lösningar 

Verkar ni i flera länder? Azets kan hjälpa er med hela löneadministrationen i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Hela arbetet görs genom våra egna bolag, inte genom partners, och våra tjänster och system ser likadana ut i alla de nordiska länderna. Med vår lokala närvaro i länderna har vi kännedom om vilka lagar och regler som gäller i respektive land. 

 

4. Expertis

Vår erfarenhet och kunskap är högt uppskattade kvaliteter när vi hanterar utmaningar för våra kunder. Ni får tillgång till expertkompetenser och professionella, ofta auktoriserade, redovisnings – och löneexperter som alltid är uppdaterade på nya lagar och regler.  

5. Gör arbetsdagen enklare med Azets digitala system 

Azets Cozone är vår molnbaserade kundportal där ni kommer åt all information på ett och samma ställe oavsett om det gäller ekonomi eller lön. Vi har applikationer för att hantera, bl. a: 

  • Tidrapportering, semesterplanering och lönespecifikationer 
  • Reseräkningar och utlägg 
  • Inkommande och utgående fakturor 
  • Rapportering 

 

Har ni andra affärssystem är de också välkomna in i Cozone–familjen, så att ni kan ha allt på plats i en enda portal.

 

Letar ni efter en outsourcingpartner? Kontakta oss!

Om ni har bestämt er för att outsourca ert ekonomi- eller lönearbete, eller kanske bara är nyfikna på Azets som leverantör, får ni gärna kontakta oss via fomuläret nedanför. Vi återkommer så snart som möjligt med mer information.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.

post author

Om författaren Azets Sverige

Azets producerar artiklar och nyheter som hjälper dig och ditt företag att arbeta smartare inom ekonomi, lön & HR.