top banner image
 
 
 

Azets Barometer 2023

En rapport som beskriver tillståndet på det nuvarande och framtida affärsklimatet.

Delta i vår undersökning här

Om Azets Barometer

Azets Barometer ger insikt i dagens och framtidens affärsklimat genom perspektiv från mellanstora företag, startup-företag samt ägarstyrda och familjeägda företag i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannien och Irland.

I samarbete med Meridian West, ett oberoende analysföretag, har vi kontakt med hundratals företagsledare. Målet är att analysera trender relaterade till ekonomiska framtidsutsikter, finansiella resultat och framväxande hot och möjligheter.

Vi genomför nu nästa omgång av Azets Barometer för att få en förståelse för hur företagens förväntningar har utvecklats det senaste året. Din insikt är ovärderlig och kommer att bidra till att utvidga vår kunskap.

Rapporten om resultaten kommer senare att delas, och de som deltar i undersökningen får tillgång till resultaten först av alla.

Nyckelfynd från förra årets barometer

Små och medelstora företag fortsätter att anpassa sina affärsmodeller, det visar Azets årliga företagsbarometer. De hanterar osäkerheten med uthållighet och bevisar varför de är ryggraden i våra ekonomier.

Resultatet av Azets Barometer sammanställdes strax före utbrottet av konflikten i Ukraina. Effekten på den globala ekonomin och företagen kommer att bli stor, men de frågor och prioriteringar som små och medelstora företag berättar om i rapporten är fortfarande mycket relevanta.

I rapporten kan du läsa om företagens ekonomiska utsikter, dagliga utmaningar, möjligheter och prioriteringar. 

Undersökningen genomfördes i januari 2022 av Echo Research på uppdrag av Azets. 1093 företag i Norden och Storbritannien deltog.

brochure_cover_swe_swe.png

Ladda ner Azets Barometer 2022

Ja tack, jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar.

Jag är informerad om att jag kan läsa mer om hur Azets behandlar mina personuppgifter i Azets integritetspolicy. Jag kan när som helst göra ändringar i min prenumeration eller avprenumerera från kommunikation från Azets.