Experthjälp inom avtalshantering
 
 
 

Experthjälp inom avtalshantering

Säkerställ regelefterlevnad och riskminimering i era avtal

Azets avtalsexperter hjälper er

Vårt team av jurister är redo att tillhandahålla experthjälp vad gäller allt inom avtalshantering ni kan säkerställa regelefterlevnad och riskminimering. 

Det finns flera olika avtal att hålla reda på som företag och det kan vara svårt att navigera i den juridiska djungeln. Därför kan det kännas tryggt med en partner som kan hjälpa er. Det kan till exempel handla om leverantörsavtal, uppdragsavtal, köpeavtal och liknande.

iStock-1330832722.jpg

 

Med vår hjälp kan ni efterleva relevanta lagar, förordningar och branschstandarder samtidigt som ni förebygger juridiska problem och avtalstvister. Våra experter kan hjälpa er med: 

  • Organisering av avtalsprocesser 
  • Avtalsgranskning 
  • Juridisk rådgivning 
  • Skapande av avtalsmallar 
  • Översättningar av avtal

 

 

Vi erbjuder utvärdering av er avtalshantering och ger rådgivning för hur du kan skapa en effektiv process genom hela avtalens livscykler. Genom vår utvärdering kan ni efterleva relevanta lagar, förordningar och branschstandarder. Det i sin tur, förebygger juridiska problem och avtalstvister.

Vi kan tillhandahålla stöd i granskning av kontrakt för att identifiera förbättringsområden i era avtal och säkerställa tydlighet, regelefterlevnad och riskminimering. 

 

iStock-1324951500.jpg

shutterstock_519537712_750x500.jpg

 

 

Genom vår juridiska vägledning kan ni även få hjälp med att navigera och följa branschspecifika regler för att säkerställa efterlevnad av relevanta lagar. På så sätt kan vi hjälpa er med juridiska argument till er fördel eller ge allmän och omfattande rådgivning. 

Vi tar även fram avtalsmallar som är anpassade efter era specifika affärsbehov och vi hjälper till med översättningar av avtal.  

Låt Azets vara er trygga juridiska partner – ta kontakt idag så hjälper vi er!

Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss på 010-457 50 16 så återkommer vi till dig så snabbt som möjligt.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.