Känslan när löneoutsourcing bara funkar
 
 
 

Löneoutsourcing - det kloka alternativet

Genom att outsourca företagets lönefunktion till Azets kan ni få mer tid till kärnverksamheten, minskad sårbarhet och lägre kostnader.

 

Modernisera genom löneoutsourcing

Minskad sårbarhet, frigörande av mer tid till kärnverksamheten och effektivare processer –  det finns många anledningar att välja löneoutsourcing. Visste du att det till och med kan innebära lägre kostnader? Även om trenden visar att många företag har tagit steget att modernisera sin ekonomifunktion med löneoutsourcing, så betyder det inte att det beslutet är enkelt. Det är där Azets kommer in i bilden, för att ni ska känna er trygga och kunna få ta del av alla fördelar som kommer med löneoutsourcing.

Fördelar med löneoutsourcing:

heart.png

Garanterade leveranser ger minskad sårbarhet

 

coins.png

Lägre kostnader

 

business-man-2.svg

Alltid tillgång till resurser och expertkompetens

clock-hand.svg

Mer tid att fokusera på kärnverksamheten

 

syncing.png

Total flexibilitet där era rådande behov styr

 

cog.svg

Moderna IT-system där ni slipper kostnader och huvudvärk för drift, inköp och utveckling

 

Får jag verkligen lägre kostnad med löneoutsourcing?

Med Azets som samarbetspartner för löneoutsourcing, sänker ni era kostnader på olika sätt. Bland annat minskar behovet av egen personal och med det följer lägre kostnader för lön, kontorsplats och rekrytering. Utöver det så har vi hjälpt tusentals andra företag med sin löneoutsourcing, vilket innebär att vi har kunnat investera i moderna it-system och  standardisera processer. Med oss som partner, drar ni nytta av vår modell och därmed kostnadseffektiviteten.

Vi har hjälpt företag sänka sina kostnader med 25-40%. Ofta har investeringen för outsourcing återbetalat sig inom 3-12 månader.

 

Låt Azets hjälpa er med outsourcing av lön - läs mer i våra guider.

 


Spara kostnader inom ekonomi- & lönefunktionen

 

Lär dig mer om fördelarna med outsourcing av ekonomi- och lönearbetet och hur Azets kan hjälpa er att sänka era kostnader med 25-40%.

 

Läs mer

 

sparakostnaderekonomi.jpg

 

manwomanonpad_750x600.jpg

 

Vad får jag med Azets som samarbetspartner för löneoutsourcing?

Många av Azets lönekonsulter är auktoriserade via branschorganistationen SRF konsulterna, vilket vi också uppmanar till. Det innebär inte bara att våra konsulter kan utveckla sig i sin roll, utan det säkerställer även kvalitén på tjänsterna ni önskar från Azets.

Azets är en ledande leverantör inom löneoutsourcing och verkar i hela Norden och du kan känna dig trygg i att vi är experter på lokala regler och förordningar. Med vår långa erfarenhet har vi byggt upp effektiva processer och erbjuder moderna IT-lösningar som även ni drar nytta av.

 

Vad ingår i löneoutsourcing?

Utöver att hantera personalens löner finns det flera uppgifter som kan hamna på löneadministratörens bord. Det kan exempelvis vara tidrapportering, redovisning för utlägg eller bokföring av löner. Vi har möjlighet att skräddarsy lösningar utefter era behov, och erbjuder tjänster såsom; löpande lönehantering – och administration, reseräkningar och utlägg, pensionanalys – och administration, sjukhantering, bemanning under införandeprojekt samt juridisk och HR-rådgivning

 

twoinmeeting_750x475.jpg

Löneadministration

Löneoutsourcing utförd av auktoriserade lönekonsulter

Vi hjälper svenska och internationella företag med allt inom lön och HR i Norden. Vi erbjuder löneoutsourcing, rådgivning, bemanning och outsourcing av hela HR- och lönefunktioner. 

Läs mer

Interimslösningar

Är ni i behov av tillfällig förstärkning?

Vi erbjuder även interimslösningar inom ekonomi, lön och HR och kan hjälpa er att hitta den optimala lösningen för er verksamhet baserat på era behov.

Läs mer

Kontakta oss

Fyll i formuläret och berätta vad ni behöver hjälp med så kontaktar vi er snarast.

Ja tack, vänligen hantera min förfrågan. Jag är informerad om att Azets tar emot och sparar mina personuppgifter enligt Azets integritetspolicy

Jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar. Jag kan välja att avprenumerera när som helst.