Tjänstebilar och drivmedel som förmån - idag och imorgon
 
 
 

Tjänstebilar och drivmedel som förmån - idag och imorgon

Detta webiniar har redan ägt rum

 

Välkomna till Azets webinar om tjänstebilar och drivmedel som förmån 

Administrationen kring tjänstebilar eller förmånsbilar ökade markant för många företag i samband med införandet av AGI. Bakgrunden till detta är Skatteverkets tydlighet kring hur förmåner ska rapporteras, vilket lett till många rättningar och omprövningar av redan inlämnad AGI som påföljd. 

Nu är tjänstebilarna åter på tapeten då uppjusteringen av förmånsvärdet kan bli verklighet genom ny lag. Syftet med lagförändringen är att inte längre premiera bil som förmån och kommer att beröra arbetsgivare och de uppskattningsvis runt 300 000 anställda i Sverige med förmånsbil, om de hämtar ut en ny bil efter 1 juli 2021.

Välkomna att delta på vårt webinar där Emelie Björnefur, löneexpert och chef inom Business Process Improvement på Azets, reder ut regelverken kring tjänstebilar och drivmedel.

Genom att delta på videomötet får ni bland annat en genomgång av:

  • Tjänstebil eller förmånsbil, vad är vad? Och hur fungerar det?

  • Vilka förändringar kom i och med AGI och vad kan ni göra för att minska administrationen?

  • Hur skulle ett lagförslag under 2021 kunna påverka kostnaden för arbetsgivaren och värdet av förmånen för den anställde?


Anmäl dig här

Du anmäler dig via formuläret nedan och får därefter en bekräftelse. En inloggningslänk skickas till dig dagen före webinariet samt 30 min innan videomötet börjar. Se efter i skräpposten om du inte har fått några mejl.

Tjänstebilar och drivmedel som förmån - idag och imorgon

25 november: 25.nov
11.00-11.30: 11:00 - 11:30
Online webinar: Online webinar
Emelie Björnefur