Semester och viktiga aspekter för arbetsgivare
 
 
 

Semester och viktiga aspekter för arbetsgivare

25 mars kl 10:00-10:30

Se fler webinars från Azets

 

Välkomna till Azets webinar om semester och viktiga aspekter för er som arbetsgivare

Det kan tyckas vara långt kvar till sommaren men att planera in och komma överens om semesterförläggningen i tid är viktigt. En förutsättning för att allt ska bli rätt är att man som arbetsgivare har koll på regelverken och lika viktigt som det är att planera in semestern är det att följa upp att den faktiskt tagits ut.

På Azets möts vi ofta av olika frågeställningar från arbetsgivare som har funderingar kring planering av semester, vilka rättigheter och skyldigheter  arbetsgivare respektive arbetstagare har liksom vad kostnaderna faktiskt är för personalens semesterledighet. 

Välkomna att delta på vårt webinar där Emelie Björnefur, löneexpert och chef inom Business Process Improvement på Azets, reder ut regelverken kring semester och vad som är viktigast för er som arbetsgivare att ha koll på och planera in inför kommande semesterperioder.

Genom att delta på videomötet får ni bland annat en genomgång av:

  • Viktiga regelverk kring semesterledighet och semesterersättning

  • Rättigheter och skyldigheter för er som arbetsgivare

  • Varför det är viktigt med planering och uppföljning från ett arbetsgivarperspektiv

 

Presentatör

Emelie B

Emelie Björnefur
Emelie leder förändringsarbete med fokus på kvalitet, processer och ständiga förbättringar utifrån kundens behov. Hon utbildar internt inom lön och HR-området och hjälper kunder i omställning mot ett mer digital arbetssätt.

Semester och viktiga aspekter för arbetsgivare

25 mars: 25.mar
10:00-10:30: 10:00 - 10:30
Online: Online
Emelie Björnefur