Sänk era kostnader inom ekonomi & lön
 
 
 

Sänk era kostnader inom ekonomi & lön

Detta webinar hålls vid flera tillfällen, välj det datum som passar dig i anmälningsformuläret nedan. 

Se fler webinars från Azets

 


Coronakrisen har drabbat de flesta företag. Från en dag till en annan blev det plötsligt nya spelregler att förhålla sig till, kunder försvann och strategier blev inaktuella. Många har fått ett ökat behov av kostnadskontroll och långsiktiga lösningar för att stå bättre rustade i kristider. Många har fått upp ögonen för fördelarna med att samarbeta med en outsourcingleverantör.

Genom att outsourca arbete till Azets kan ni minska era kostnader inom ekonomi och lön med 25-40%. På detta kostnadsfria webinar berättar vi hur outsourcing kan sänka era kostnader.

Azets är ledande i Norden inom outsourcing och vi hjälper över 22.000 företag med allt inom ekonomi, lön och HR. Våra kunder uppskattar att ha full kontroll gällande både kostnad och kvalitet där de enkelt kan “skruva av och på kranen” vid förändringar.

På videomötet kommer vi bland annat att berätta:

  • Vilka kostnader kan företag sänka i samarbetet med Azets?
  • Förväntad ROI
  • Hur kan Azets vara mer kostnadseffektiva än inhouse?
  • Andra fördelar i samarbetet med Azets


Anmäl dig här

Du anmäler dig via formuläret nedan och får därefter en bekräftelse. En inloggningslänk skickas till din e-post 30 minuter innan videomötet börjar. Se efter i skräpposten om du inte har fått något mejl.

Vi tar inte emot anmälningar från aktörer som erbjuder tjänster och rådgivning inom ekonomi, lön & HR.

Ja tack, jag vill ta emot Azets nyhetsbrev, information om tjänster och inbjudningar.

Jag är informerad om att jag kan läsa mer om hur Azets behandlar mina personuppgifter i Azets integritetspolicy. Jag kan när som helst göra ändringar i min prenumeration eller avprenumerera från kommunikation från Azets.

Presentatörer

Lina Azets       
Ann-Charlotte S

Lina Dahlgren
Head of Sales 

 

  

Ann-Charlotte Sammer
Senior Sales Accounting